Skip to content

Pikaopas Xbox Game Pass Ultimate -peliin

30 de kesäkuu de 2021

Xbox Game Pass Ultimate on paljon kuin Netflix videopeleille: Maksa kuukausimaksu palvelun tilaamisesta ja pääsystä satoihin peleihin sekä Xbox One -konsolille että tietokoneelle.

Mikä on Xbox Game Pass Ultimate?

Game Pass Ultimate on rajoittamaton pelitilauspalvelu Xbox One -konsoleille ja tietokoneille. Se toimii myös uusien Xbox Series X- ja Series S -konsolien kanssa. Ei ole rajoituksia sille, kuinka monta peliä voit pelata kuukaudessa, eikä rajoituksia ole. Pelit ovat täydet otsikot, aivan kuten jos olisit maksanut niistä täyden hinnan. Xbox Game Pass Ultimate sisältää myös Xbox Live Gold -paketin, joten voit pelata myös näitä pelejä verkossa ja nauttia niiden kautta saatavista moninpeliominaisuuksista. Xbox Live Gold -jäsenyys antaa Xbox Onen omistajille myös neljä ilmaista peliä kuukaudessa, jotka ovat yleensä kahden Xbox One -pelin ja kahden Xbox 360- tai Xbox-pelin sekoitus. Kulta-tilaajat saavat myös viikoittain alennuksia Microsoft Storen peleistä sekä muita satunnaisia ​​alennuksia. Mietitkö kuinka budjetoida kaikki uudet konsolit ja Game Pass Ultimate? Haluat ehkä tutkia Xbox All Access -palvelua, jonka avulla voit maksaa kuukausittain uudesta Xbox Series X- tai S-konsolista ja joka sisältää Game Pass Ultimate -tilauksen.

Kuinka Xbox Game Pass Ultimate toimii?

Xbox Game Pass Ultimate on hyvin yksinkertainen. Maksat kuukausimaksun ja saat heti käyttöösi suuren Xbox One-, PC-, Xbox 360- ja jopa alkuperäisten Xbox-kirjastojen, joita voit sitten pelata ilmaiseksi joko Xbox Onella tai PC: llä. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä palveluun, etsiä luettelo joko järjestelmässäsi tai Xbox Game Pass -sovelluksessa ja asentaa niin monta peliä kuin haluat. Ei ole rajoitusta, ja voit pelata pelejä niin kauan kuin ne ovat saatavilla palvelun kautta. Yksi asia, joka tekee Xbox Game Pass Ultimesta hyvin erilaisen kuin Netflix, on se, että et suoratoista pelejä. Sen sijaan lataat ne ennen pelaamista. Jos Internet-yhteyden nopeus on heikko, tämä voi olla ongelma, varsinkin jos Internet-palveluntarjoajalta on rajoitettu kaistanleveys. Saatat joutua myös harkitsemaan kiintolevytilaa Xbox Onella tai PC: llä ja poistamaan pelejä ennen kuin voit ladata uusia. Muuten Microsoft ei ole asettanut rajoituksia ladattavan määrän suhteen. Pelit voivat poistua palvelusta. Kun he tekevät, et voi enää toistaa niitä, ellet osta niitä erikseen. Vastaavasti, jos tilauksesi vanhenee, sinulla ei ole enää pääsyä lataamiisi peleihin, vaikka pidätkin tekemäsi edistymisen, jotta voit palata niihin, jos päätät tilata uudelleen. Kaikkia Xbox Game Pass Ultimate -pelejä voi ostaa 10%: n alennuksella, jos haluat omistaa erityisen rakastamasi pelin tilausmallin sijasta.

Kuinka paljon Xbox Game Pass Ultimate maksaa?

Xbox Game Pass Ultimate maksaa 14,99 dollaria kuukaudessa suoraan Microsoftilta. Erikoistarjoukset ovat usein saatavana Microsoft Storen kautta, ja voit myös ostaa lunastusavaimia useilta kolmannen osapuolen myyjiltä kustannusten pienentämiseksi edelleen.

Mitä eroa on Xbox Game Pass Ultimate- ja Xbox Game Pass -pelien välillä?

Harkitessasi Xbox Game Pass vs Game Pass Ultimate -ohjelmaa, on joitain keskeisiä eroja riippuen siitä, miten pelaat. Xbox Game Pass tarjoaa pelejä ilmaiseksi vain Xbox Onella. Se ei tarjoa samaa palvelua PC: lle, joten jos olet kiinnostunut pelaamaan pelejä vain Xbox Onella, tämä voi olla parempi vaihtoehto. Xbox Game Pass Ultimate sisältää kuitenkin myös Xbox Live Gold -sovelluksen, jonka avulla voit pelata pelejä verkossa moninpelissä ystävien ja muiden pelaajien kanssa. Tilaa vain Xbox Game Pass, etkä pääse näihin palveluihin. Online-pelaajille on parempi päivittää Xbox Game Pass Ultimate -versioon.

Mitä pelejä on saatavana Xbox Game Pass Ultimate -palvelussa?

Xbox Game Pass Ultimate tarjoaa yli kaksisataa peliä sekä PC: llä että Xbox Onella. Näihin kuuluu laaja valikoima upouusia pelejä sekä suosittuja klassikoita. Microsoftin kehittämät pelit (tunnetaan ensimmäisen osapuolen peleinä) käynnistyvät palvelussa julkaisupäivänä, joten saat välittömän pääsyn sellaisiin nimikkeisiin Forza Horizon 4, Varkaiden merija Halo: Master Chief -kokoelma. Pelit, kuten Microsoftin lentosimulaattori, Crusader Kings 3ja Imperiumien aikakausi ovat saatavilla myös PC-soittimille, jotka käyttävät Xbox Game Pass Ultimatea. Suurten nimikkeiden lisäksi Xbox Game Pass Ultimate sisältää myös monia vähemmän tunnettuja indie-nimikkeitä, joten jokaiselle pelimakulle löytyy jotain. Voit liittää Xbox-konsolin Alexa-laitteeseen ja ladata pelejä Xbox Game Passin kautta. Sinun ei tarvitse asentaa taitoa; Sano vain: ”Alexa, lataa [game] Xbox Game Passista. ”

Mitkä ovat Xbox Game Pass Ultimaten haitat?

Xbox Game Pass Ultimatessa on paljon positiivisia, mutta kannattaa ottaa huomioon kaksi avainkohtaa. Et koskaan omista pelejä. Koska Xbox Game Pass Ultimate on tilauspalvelu, et koskaan omista teknisesti pelaamiasi pelejä. Sen sijaan se on kuin vuokrauspalvelu, eli jos Microsoft vetää pelin kokoonpanosta, et voi enää pelata sitä, ellet osta sitä. Tämä ei ole ongelma kaikille, mutta kannattaa harkita, jos haluat omistaa pelisi. Sinun on ladattava jokainen peli. Jotkin pelit ovat kooltaan kymmeniä, ellei satoja gigatavuja, ja niiden lataaminen voi kestää kauan, jos internetyhteytesi ei ole kovin nopea. Tämä ei ole kätevää kaikille, koska sinun on suunniteltava etukäteen, mitä haluat pelata.

Onko Xbox Game Pass Ultimella kilpailua?

Siellä on muita pelitilauspalveluja. Xbox One- ja PC-omistajille on EA Play, joka sallii pääsyn moniin EA: n julkaisemiin nimikkeisiin kuukausimaksua vastaan. Tämä palvelu kuitenkin yhdistetään pian Xbox Game Pass Ultimate -jäsenyyteen, joten voit maksaa saman 15 dollarin kuukausimaksun kaikesta, mitä Xbox Game Pass Ultimate tarjoaa, sekä EA Play -palvelusta. Muilla laitteilla on myös Sonyn PS Now -palvelu, joka on pikakuljetuspalvelu on-demand-palveluna sen sijaan, että sinun pitäisi ensin ladata pelejä. Mukana on myös Google Stadia ja GeForce Now, jotka tarjoavat suoratoistopelejä. Kumpikaan niistä ei ole tällä hetkellä saatavilla Xbox Onelle, vaikka PC: lle.