Skip to content

Pitäisikö sinun luoda henkilökohtainen verkkosivusto?

10 de heinäkuu de 2021

Me kaikki tunnemme ammattisivustot ja sähköisen kaupankäynnin portaalit, mutta verkkosivuston ei tarvitse olla kaikki liiketoimintaa. On helppo luoda henkilökohtainen verkkosivusto, jossa voit tutkia kiinnostuksen kohteitasi, jakaa tunteitasi tai päivittää rakkaitasi perhe-elämässäsi. Tässä on katsaus henkilökohtaisen verkkosivuston käytön aloittamiseen sekä joitain aiheideoita. Termejä ”blogi”, ”henkilökohtainen verkkosivusto” ja jopa ”verkkopäiväkirja” käytetään joskus keskenään. Se, miten viitoit käyttöympäristöönsi, riippuu suurelta osin aiheesta, haluatko yleisön ja kuinka sitä isännöidään.

Henkilökohtaisen verkkosivuston aiheideoita

Henkilökohtainen verkkosivustosi voi koskea mitä haluat, mukaan lukien harrastukset, lemmikit tai muut kiinnostuksen kohteet. Se voi olla perheen verkkosivusto, joka jakaa seikkailusi rakkaiden kanssa, sekä alueen kommentointiin ja keskusteluun. Jos olet kirjoittaja, henkilökohtainen verkkosivustosi voi olla foorumi saada palautetta tarinaideoista tai varata karkeita luonnoksia. Omista henkilökohtainen verkkosivusto jakamaan kuinka kokea vaikea kokemus elämässäsi, tai lisää verkkokaupan elementti käsintehtyjen korujen tai muiden luovien hankkeiden esittelyyn. Henkilökohtaisella verkkosivustollasi ei ole vääriä aiheideoita. Kun olet päättänyt, mihin haluat omistaa sivustosi, etsi sopiva isäntä. Esimerkiksi blogiympäristö olisi täydellinen yksinkertaiselle verkkopäiväkirjatyyliselle verkkosivustolle, kun taas verkkokauppatoimintojen liittäminen vaatii entistä monipuolisemman verkkopalvelimen.

Kuinka pääset alkuun henkilökohtaisella verkkosivustollasi

On olemassa monia erinomaisia ​​ilmaisia ​​verkkosivustoja, joilla on vaihtelevia ominaisuuksia. Tässä on muutama suosikki.

Minusta

About.me on henkilökohtainen verkkopalvelupalvelu, jonka avulla voit esitellä kuka olet ja mitä haluat tehdä, jolloin ihmisillä on henkilökohtaisempi ja suorempi tapa olla yhteydessä sinuun. About.me on myös loistava foorumi pienten yritysten omistajille tai yrittäjille.

LiveJournal

Jos kuvitelet enemmän online-päiväkirja-tyyppisestä verkkosivustosta, LiveJournal on kyse itsensä ilmaisusta, ja siitä on hyötyä mukana olevalle ja aktiiviselle yhteisölle. Luo tili ja ala blogi muutamassa minuutissa ja nauti ajatusten jakamisesta ja itsestäsi olemisesta.

WordPress

WordPress on toinen loistava vaihtoehto blogityyliselle henkilökohtaiselle verkkosivustolle tai monimutkaisemmalle asennukselle. Luo ammattimainen ja hienostunut verkkosivusto muutamassa minuutissa, ja siinä on useita teemoja ja toimintoja. WordPress on helppokäyttöinen kehittyneempien verkkosuunnitteluominaisuuksien kanssa, jos haluat syventää sivustosi ulkonäköä. WordPressillä on ilmainen palveluvaihtoehto sekä useita Premium-palvelun tilausvaihtoehtoja.

Neliötila

Jos saatat kokeilla verkkokauppaa henkilökohtaisella verkkosivustollasi, Squarespace on loistava vaihtoehto, vaikka se ei ole ilmainen. Kauniit valmiit mallit ja vedä ja pudota -toiminnot tekevät verkkosuunnittelusta intuitiivisen, ellei helppoa, prosessin.

Blogger

Blogger on yksi helpoimmista ja nopeimmista blogien luontityökaluista. Se on ilmainen käyttää, sisällön luomisen käyttöliittymä on helppoa, ja tarvitset vain ilmaisen Google-tilin blogisi perustamiseen.

Tumblr

Tumblr-blogit ovat loistava valinta, jos visualisoit verkkosivustoa online-yhteisöillä ja sisällön kuratoinnilla. Näytät intohimosi ja projektisi multimediaviesteillä hetkessä.

Google-sivustot

Google-sivustot on loistava, helppo verkkosivustojen luomistyökalu. Jos sinulla on Google-tili, sinulla on pääsy Google-sivustojen suoraviivaiseen vedä ja pudota -sivustojen rakennustyökaluun. Luo sivuja ja lisää tekstiä, grafiikkaa tai videoita helposti. On helppoa integroida muiden Google-palveluiden sisältö, erityisesti asiakirjat, laskentataulukot tai muut Docs-tuotteet.

Alusta mla apa chicago Sinun viitteesi

Roeder, Linda. ”Pitäisikö sinun luoda henkilökohtainen verkkosivusto?” ThoughtCo, 4. kesäkuuta 2021, thinkco.com/why-create-a-personal-website-2654081.
Roeder, Linda. (2021, 4. kesäkuuta). Pitäisikö sinun luoda henkilökohtainen verkkosivusto? Haettu osoitteesta https://www.thoughtco.com/why-create-a-personal-website-2654081
Roeder, Linda. ”Pitäisikö sinun luoda henkilökohtainen verkkosivusto?” ThoughtCo. https://www.thoughtco.com/why-create-a-personal-website-2654081 (käytetty 10. heinäkuuta 2021).