Skip to content

Pitävätkö johdonleikkurit kiinni Hulu + Live TV: ssä?

21 de kesäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Viacom ilmoitti uudesta sopimuksesta tällä viikolla 14 uuden kanavan tuomisesta Hulu + Live TV -pakettiin
  • Samalla hinnalla kuin vastaavat kaapelipaketit, YouTube TV ja Hulu + Live TV ovat kaksi parhaan johdon katkaisuvaihtoehtoa niille, jotka ovat kasvaneet kaapelista
  • Näiden kahden välillä valitseminen riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja asuinpaikasta.
Uusi sopimus Viacomin kanssa tuo verkot, kuten Nickelodeon, Comedy Central ja BET, Hulu + Live TV -pakettiin. Mutta noin 65 kanavaa verrattuna YouTube TV: n 85: een, kuluttajien on valittava heille paras kanava sen mukaan, mistä he pitävät ja missä he asuvat. Televisiota voi katsella vuonna 2021 useilla tavoilla, mukaan lukien kanavasovellukset, kuten CBS All Access, suoratoistopalvelut, kuten Netflix, ja suoratoistosovellukset, kuten Sling TV, mutta niille, jotka haluavat katkaista johdot ja joilla on edelleen samat live-tarjoukset kuin kaapeli , suoratoistosovellukset, kuten Hulun ja YouTuben tarjoamat, ovat tie. Cordcutting.com-toimitusjohtaja Stephen Lovely, jonka henkilökohtaisena tehtävänä on auttaa ihmisiä katkaisemaan johto tavalla, joka on järkevää heidän budjetilleen ja elämäntapalleen, sanoo, että YouTube TV ja Hulu + Live TV ovat nousseet muiden yläpuolelle parhaana suorana suoratoistona sovelluksia. Molempien hinta on 64,99 dollaria kuukaudessa. ”Ainoat todelliset kaapelikorvaukset ovat Hulu + Live TV ja YouTube TV”, hän sanoi puhelimessa Lifewire.

Mikä erottaa Hulun ja YouTuben muusta?

Lovely piti Viacom-sopimusta mielenkiintoisena useista syistä. ”Aikaisemmin se oli niin ärsyttävä ryhmä suoratoistopalveluiden saamiseksi … Disney tekee jatkuvasti sopimuksia saadakseen ESPN: n melkein jokaisesta palvelusta”, Lovely sanoi. ”Nyt on yhä yleisempää nähdä Viacomin osuus.” ”Ihmisten tulisi harkita erilaisia ​​johdinleikkausmenetelmiä heidän kannaltaan parhaimman perusteella.” Viacom kehui Hulua kumppanina, kun kaupasta ilmoitettiin. ”Olemme innoissamme siitä, että olemme päässeet laajennettuun sopimukseen Hulun kanssa, joka korostaa voimakkaan tuotemerkkivalikoimamme arvoa seuraavan sukupolven televisioalustoille ja katsojille”, sanoi Ray Hopkins, Yhdysvaltain verkkojen jakelujohtaja ViacomCBS: stä lehdistötiedotteessa. ”Hulu on edelleen loistava kumppani, ja tämä sopimus varmistaa, että Hulu + LIve-TV-tilaajat voivat nyt nauttia ensimmäistä kertaa kaikesta johtavasta uutisista, urheilusta ja viihteestä.” Cordcutternewsin mukaan Hulu + Live TV saavutti yli 4 miljoonaa tilaajaa viime vuoden lopulla. YouTube TV: n raportoitiin olevan hieman yli 3 miljoonaa tilaajaa, ja Sling TV sijoittui kolmanneksi vajaalla 2,5 miljoonalla. Kun tilausasiakkaat otetaan huomioon, kaikki 32,1 miljoonaa heistä, Hululla on yhteensä 36,6 miljoonaa tilaajaa.

YouTube-toimistot Lontoossa, Englannissa.

Lovelyn mielestä parhaat suoratoistosovellukset Hululta ja YouTubelta ovat parhaita. He johtavat loput tilaajista ja tarjoavat hänen mielestään parhaan kokonaispaketin. Jopa uusien Viacom-kanavien kanssa YouTube TV tarjoaa edelleen enemmän kanavia, joissa on yli 85, kun taas Hulussa yli 65 kanavaa. Mutta kuten Lovely selitti, sen ei pitäisi olla ainoa tapa katsella sitä.

Lukittu tiukkaan kilpailuun

Kahden alustan välinen taistelu on henkilökohtaisen mieltymyksen asia. ”Se riippuu todella kuluttajasta”, Lovely sanoi. Yksi YouTube TV: n eduista on sen DVR. YouTube TV sisältää rajattomasti DVR-pilvitallennustilaa sekä kelaus-, pikakelaus- ja tauko-ominaisuudet – loistava ihmisille, joilla on pitkä luettelo suosikkikaapeliohjelmista, joita he haluavat katsella uudelleen. Hulu + Live TV tarjoaa 9,99 dollarin lisäosan lisää DVR-pilvitallennustilaa alkuperäisen paketin 50 tunnin kuukaudessa. Vaikka YouTube TV: n DVR: ssä on vertaansa vailla, pääsy Hululle, yleensä 5,99 dollaria, on joillekin iso plus.

Konseptikuva joku selaa televisiokanavia virtuaalinäytöllä.

Lovelylle pääsy Huluun yhdessä Hulu + Live TV: n kanssa saattaa vain laittaa sen ylhäältä. Asiakkaat voivat käyttää Hulua 70,99 dollaria ilman mainoksia. Loppujen lopuksi jokaisen yksittäisen käyttäjän tulisi selvittää, mikä kaapeli- tai suoratoistovaihtoehto sopii parhaiten heille henkilökohtaisten mieltymyksiensä ja alueellaan käytettävissä olevien perusteella. ”Mittarilukema voi vaihdella katsomasi mukaan. Jos katsot vain NFL: ää tai sitcomeja, ei ole mitään syytä maksaa kaapeli- tai suorasta televisiosta”, Lovely sanoi. ”Ihmisten tulisi harkita erilaisia ​​johdinleikkausjärjestelyjä sen perusteella, mikä on heille parasta.”