Skip to content

Poista Facebook-sotku: Opi järjestämään ystäväluettelosi

20 de maaliskuu de 2021

Facebook-uutissyötteesi on loistava tapa seurata ystäviä, perhettä ja työtovereita, mutta se on nopeasti melko sekava, kun ystäväsi luettelo laajenee. On olemassa tapoja järjestää Facebook-ystäväluettelosi. Esittelemme ne alla.

Käytä Facebook Piilota-ominaisuutta

Helpoin tapa järjestää Facebook-ystäviä on käyttää piilotustoimintoa, jonka avulla voit kutittaa ihmisiä uutissyötteestäsi. Tämä on hieno alku Facebookin järjestämiseen, ja monille ihmisille tämä on ainoa tarvittava ominaisuus.

Valitse vain ihmiset, joista olet kiinnostunut pääsivulta. Nämä ihmiset voivat olla ystäviä, perhettä tai työtovereita, jos käytät pääasiassa Facebookia yritystarkoituksiin. Piilota sitten kaikki muut. Tämän avulla voit nopeasti leikata pääuutissyötteen vain ihmisille, jotka haluat nähdä.

Pelaako yksi ystävistäsi Facebook-peliä, joka päivittää seinää jatkuvasti? Piilota sovellus uutissyötteestäsi. Näet edelleen ystäväsi tilapäivitykset katsomatta heidän viimeisimpiä pelaamistaan.

Käytä Facebook Custom List -ominaisuutta

Mutta entä kaikki nuo kätkemäsi ystävät? Kuinka järjestät Facebook-ystäväluettelosi heidän kirjanpitoonsa? Jos et halua nähdä heidän päivityksiä, piilota ne. Jos sinulla on kuitenkin paljon ystäviä, sinulla voi olla useita ryhmiä, joiden päivitykset haluat nähdä säännöllisesti.

Siellä tulee esiin Facebookin mukautetun luettelon ominaisuus. Luomalla mukautettuja luetteloita voit järjestää Facebook-ystäviä luomalla erilaisia ​​luokkia. Luo esimerkiksi mukautettu luettelo, joka sisältää lähisukulaisia ​​(kuten veljiä, sisaria ja vanhempia), ja toinen luettelo suurperheellesi, joka sisältää läheisen perheesi ja serkut, appisot ja muut.

Voit laittaa Facebook-ystävän useaan luetteloon. Joten jos sinulla on perheenjäsen, joka on myös työtoveri, laita heidät lähisukulistallesi ja työtovereidesi luetteloon.