Skip to content

Pokemon punainen, sininen ja keltainen: Kuinka hankkia kaikki HM: t

17 de heinäkuu de 2021

Julkaisemalla ”Pokemon Red, Blue and Yellow” uudelleen Nintendo eShopissa näemme todella, kuka pelasi pelejä debyyttinsä aikana ja kuka ei. Näin kerrot loppujen lopuksi kenen kanssa haluat olla ystäviä (vain leikkiä!). Mutta on elementtejä, joita uudet pelaajat eivät ehkä ymmärrä tai tarvitsevat apua selvittäessään.

Piilotetut liikkeet

HM: t ovat erityisiä ”piilotettuja” liikkeitä, joita voit käyttää taistelun ulkopuolella ratkaisemaan eri pulmia, jotka löydät hajallaan ”Pokemon Red and Blue” -pelissä. Niiden löytäminen ja käyttö on melko yksinkertaista (toisin kuin Mewin kiinni saaminen), ja yleensä on helppo selvittää, mihin sinun on käytettävä mainittuja liikkeitä, mutta jos se on ensimmäinen pelikierroksesi, saatat kamppailla.

HM01 – Leikkaa

Tämä on yksi helpoimmista HM: istä löytää. Sinun on annettava SS Anne, johon tarvitset SS-lipun. Saat tämän auttamalla Billia valitettavassa teleportto-onnettomuudessa, joka muuttaa hänet Pokemoniksi. Sinun on mentävä Vermilion Cityyn nousemaan SS Annelle ja taistelemaan kilpailijaasi vastaan. Kun taistelet ja voitat kilpailijasi, voit päästä kapteenin majoitukseen. Täältä löydät vanhemman miehen, joka on merisairas. Jos annat hänelle pensaan, sinut palkitaan HM01: llä, joka on Cut. Voit käyttää sitä taistelussa ja taistelussa joko voimakkaana hyökkäyksenä tai leikata pensaita tiensä läpi täällä koko pelin ajan. Se on ehdottoman välttämätöntä, kuten muutkin HM: t, joten varmista, että saat sen mahdollisimman pian pelissä, jotta voit avata lisää alueita tutkittavaksi.

HM02 – lentää

Tämä HM on yksi hyödyllisimmistä ja myös yksi helpoimmin saatavista. Sinun tarvitsee vain hankkia Thunder Badge Vermilion Citystä, suunta Route 16. Löydät siellä tytön, joka on ”salaisella” lomakohteella. Vastineeksi hiljaisuudestasi ja kertomatta kenellekään missä hän on, hän antaa sinulle HM02 – Fly. Tämän avulla voit matkustaa ympäri maailmaa hatun pudotuksella käyttäen lentävää Pokemonia. Voit päästä paikkoihin matkustamatta sinne jalkaisin, ilmeinen siunaus, jos olet kyllästynyt kävelemään kaikkialla ja tuhlaamaan arvokasta aikaa!

HM03 – Surf

Tämä taito on välttämätön, jos haluat hyödyntää Missingnoa. häiriö tai muita pelin temppuja, joten haluat varmasti sen, etenkin voimakkaana vesityyppisenä liikkeena. Löydät sen Safari-alueelta ja ostat sen 500 Pokemon-valuutasta. Se on ainoa HM, jonka sinun on todella ostettava saadaksesi sen, mutta sinun on tehtävä se pelin loppuun saattamiseksi. Aiotte haluta.

HM04 – Vahvuus

Jos olet nähnyt lohkareita tai vastaavia esineitä Pokemon-maailmassa, olet todennäköisesti utelias, kuinka saada ne pois tieltäsi tai jos edes pystyt. Voit, ja se vaatii HM04 – Vahvuus-kohteen. Sinun täytyy palata takaisin Safari Zoneen löytääksesi tämän HM: n. Fuschia Cityssä on vartija, joka on menettänyt kultahampaat. Sinun täytyy mennä Safari-alueelle etsimään niitä. Tutki pensaita, kunnes näet Poke Ball -kohteen muutaman askeleen jälkeen ja löydät kultahampaat. Mene näytön vasemmalle puolelle, kun olet noutanut kohteen, ja mene taloon hakemaan Surf, jos et ole vielä tehnyt niin, ja kävele sitten, kunnes poistut automaattisesti Safari Zone -alueelta. Palaa Fuschian kaupunkiin ja esitä heidät Wardenille. Sitten palkitaan HM04 – Vahvuus.

HM05 – Salama

Tämä on yksi pelin helpoimmista HM: istä, ja sinulle annetaan se hyvin aikaisin Pewter Cityn Boulder Badge -tilan ympäristössä. Se löytyy reitiltä 2, eteläpuolelta. Jos sinulla on Pokemon, joka tuntee Cutin, voit jatkaa tätä reittiä, kunnes näet alueen lähellä Viridian Forestia. Professorin avustaja odottaa täällä tarjoamaan sinulle Flashia, jos olet saanut kiinni jopa 10 Pokemonista ennen tätä kohtaa.