Skip to content

Polta aukoton ääni-CD Windows Media Player 12: ssa

17 de kesäkuu de 2021

Kuuletko CD-levyjäsi, ärsyttävätkö sinua kappaleen väliset hiljaiset aukot? Polta aukoton audio-CD Windows Media Player 12: ssa, niin voit luoda mukautetun kokoelman non-stop-musiikkia, saumattoman podcast-sarjan tai äänitallenteita ilman aukkoja. Tämän artikkelin ohjeet koskevat Windows Media Player 12: aa Windows 10: ssä, Windows 8.1: ssä ja Windows 7: ssä.

Polta aukoton ääni-CD Windows Media Player 12: ssa

Sinun on määritettävä WMP polttamaan ääni-CD-levy, asettamaan se aukottomalle tilalle ja lisäämällä musiikkia polttamaan CD-levy ilman aukkoja. Kaikki CD / DVD-asemat eivät tue aukottomaa polttamista – jos saat vastaavan viestin, et voi polttaa levyä ilman aukkoja.

 1. Avaa Windows Media Player.

 2. Vaihtaa Kirjasto näkymä, jos olet missä tahansa muussa näkymässä (kuten Skin tai Now Playing). Voit siirtyä kirjastonäkymään pitämällä -näppäintä alhaalla Ctrl ja paina sitten numeroa 1 avain. Tai napauta Alt näppäintä kerran näyttääksesi valikon ja siirry sitten kohtaan Näytä > Kirjasto.

 3. Valitse Polttaa välilehti ikkunan oikeassa yläkulmassa.

  Polta välilehti WMP 12: ssa

 4. Varmista Ääni-CD on polttotila (ei Data-levy). Jos ei, vaihda Audio CD -levylle.

  Audio-CD valittu polttotilaksi

 5. Valitse Työkalut valikko ja valitse Vaihtoehdot. Jos et näe Työkalut-valikkoa, napsauta hiiren kakkospainikkeella työkaluriviä ja valitse Näytä valikkopalkki.

  Työkalut-valikon vaihtoehdot

 6. Valitse Polttaa välilehti Asetukset-valintaikkunassa.

  Polta välilehti Asetukset-valintaikkunassa

 7. Audio-CD-levyiltä alueella Polta CD ilman aukkoja vaihtoehto.

  Palaa ilman aukkoja vaihtoehto

 8. Valitse OK Asetukset-ikkunan alaosassa tallentaaksesi muutokset.

 9. Lisää musiikkia Windows Media Playeriin, jos et ole vielä tehnyt niin.

 10. Valitse Musiikki kansio vasemmasta ruudusta.

  Musiikkikansio vasemmalla ruudulla

 11. Voit lisätä musiikkia polttoluetteloon WMP-kirjastostasi vetämällä ja pudottamalla valintaa ruudun oikeassa reunassa olevaan polttoluetteloon. Tämä toimii sekä yksittäisissä kappaleissa että kokonaisissa albumeissa. Voit valita useita kappaleita pitämällä -näppäintä alhaalla Ctrl näppäintä valitessasi niitä. Jos olet lisännyt polttoluetteloon jotain, jota et enää halua CD-levyltä, napsauta hiiren kakkospainikkeella (tai napauta ja pidä painettuna) ja valitse Poista listalta.

  Musiikin vetäminen polttoluetteloon

 12. Kun olet valmis polttamaan, aseta tyhjä CD-levy. Jos sinulla on uudelleenkirjoitettava levy, jonka haluat poistaa, valitse Polta vaihtoehdot oikeassa yläkulmassa ja valitse vaihtoehto levyn poistamiseksi.

 13. Valitse Aloita palaminen luoda aukoton audio-CD.

  Aloita palaminen WMP 12: ssa

 14. Kun CD-levy on luotu, tarkista se, ettei siinä ole aukkoja.