Skip to content

Prepaid Wireless: Roaming Policy Boost Mobilella

16 de kesäkuu de 2021

Langaton verkkovierailu on ilmaista kaikissa valtakunnallisissa Boost Mobile -sopimuksissa 50 minuuttia kuukaudessa. Jos käytät kaikki 50 minuuttia, mahdollisuutesi vaeltaa on rajoitettu seuraavaan laskutusjaksoon asti. Boost Mobilen suunnitelmilla, jotka tarjoavat rajoittamattoman määrän dataa, puhetta ja tekstiä, ei aiheudu lisämaksuja verkkovierailun aikana. Boost Mobile toimii valtakunnallisessa Sprint-verkossa. Yhteenvetomme ovat ajan tasalla maaliskuussa 2020.

Tehosta mobiilivierailupalveluja

Boost Mobile tarjoaa 50 minuuttia kotimaan puhevierailua kuukaudessa, mutta tämä palvelu ei sisällä tekstiviestejä tai mobiilidataa. Se toimii verkoissa, jotka ovat yhteistyössä Sprintin kanssa, mutta joilla on erillinen verkkovierailukäytäntö Sprintistä. Boost Mobile arvioi, että kun verkkovierailu on aktivoitu, 99 prosenttia Yhdysvalloista kuuluu puhepalveluihin. Tukikelpoisiin suunnitelmiin sisältyy kuukausilaskutus; jos suunnitelmasi tukee sitä, sinun ei tarvitse tehdä mitään erityistä äänivierailun aktivoimiseksi. Kaikissa laitteissa paitsi Applen iPhonessa on kotimaan verkkovierailu. Palvelu on ollut käytettävissä maaliskuusta 2016 lähtien.

Roaming Cap

Kun saavutat 50. minuutin verkkovierailupalvelun, puhelu jatkuu, mutta saat Boost Mobilelta tekstiviestin, jossa kerrotaan, ettet voi soittaa ylimääräisiä puheluita ollessasi kumppaniverkossa. Kun seuraava suunnitelmakuukautesi alkaa, laskuri nollautuu ja voit soittaa lisää verkkovierailupuheluja.

Verkkovierailu Meksikossa

Kuukausittaiset tilaajat voivat lisätä 5 dollaria kuukaudessa kuukaudessa Todo Mexico Plus -paketin Mexico Roaming -lisäosan kanssa. Kun se on aktivoitu, voit soittaa Meksikoon ja sieltä, lähettää kansainvälisiä tekstiviestejä ja käyttää mobiilidatapalveluja.