Skip to content

Profiilin lisääminen Netflixiin

22 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Selain: Siirry kohtaan Netflix.com. Valitse aktiivinen profiili -kuvaketta, valitse Hallitse profiileja > Lisää profiili, ja kirjoita sitten nimi.
 • iOS: Avaa Netflix-sovellus. Napauta aktiivinen profiili -kuvake avaa Kuka katselee -näytön. Valitse Lisää profiili ja kirjoita profiilin nimi.
 • Android: Avaa Netflix-sovellus. Napauta Valikko ja valitse aktiivinen profiili -kuvake avaa Kuka katselee -näytön. Napauta Muokata.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Netflix-profiili lisätään selaimeen Mac- tai PC-tietokoneissa ja muissa laitteissa, kuten älypuhelimissa, tableteissa, älytelevisioissa ja suoratoistolaitteissa. Mukana on tietoja asetusten säätämisestä yksittäisten profiilien sisällä.

Netflix-profiilin luominen Macille tai PC: lle

Profiilien hallinta on käytännössä sama useimmissa laitteissa, mutta miten päästä sinne, voi olla erilainen riippuen käyttämästäsi laitteesta. Ensinnäkin, miten voit hallita profiileja tietokoneellasi.

 1. Siirry suosikkiselaimellasi osoitteeseen netflix.com ja kirjaudu sisään, jos et vielä ole.

 2. Netflix lataa aloitusnäytön, joka näyttää käytettävissä olevat elokuvat ja ohjelmat. Klikkaa Profiili -painiketta näytön oikeassa yläkulmassa.

  Jos tililläsi on jo useita profiileja, ”Who’s Watching?” -näyttö tulee näkyviin. Klikkaus Lisää profiili näytön oikeassa reunassa ja siirry sitten vaiheeseen 5.

 3. Kun napsautat Profiili -painiketta, näkyviin tulee avattava valikko. Klikkaus Hallitse profiileja.

 4. Klikkaa Lisää profiili -painike, jota edustaa plusmerkki.

 5. Kirjoita profiilille nimi. Jos profiili on lapselle, napsauta Lapsi valintaruutu.

 6. Klikkaus Jatkaa tallentaa profiilin ja palata Profiilien hallinta -näyttöön.

Profiilin lisääminen älypuhelimiin, Rokuun, Apple TV: hen ja muuhun

Profiilien luominen ja hallinta tietokoneella voi olla helpompaa, mutta katsomme usein Netflixiä älypuhelimissamme, tableteissamme, älytelevisioissamme ja suoratoistolaitteissamme, kuten Roku tai Apple TV. Suurin osa näistä laitteista antaa meille mahdollisuuden myös luoda profiileja ja hallita asetuksiamme.

 • IPhonessa tai iPadissa: Napauta aktiivinen profiili -painiketta ruudun yläosassa. Profiilit on lueteltu ylhäällä alla olevalla Profiilien hallinta -painikkeella. Napauta Hallitse profiileja > Lisää profiili.
 • Android-laitteilla: Napauta hampurilaisvalikko -painike on esitetty kolmella vaakasuoralla viivalla näytön vasemmassa yläkulmassa. Napauta valikossa yläreunassa olevaa aktiivista profiilia päästäksesi ”Kuka katselee?” ja napauta sitten Muokata oikeassa yläkulmassa profiilien hallintaa varten.
 • Rokussa, Apple TV: ssä ja useimmissa muissa älylaitteissa: Vieritä ylös riville, joka alkaa hakulla, ja napauta Profiilit tai sinun profiilikuvake. Napauta Profiilit-näytössä Plus (+) -merkkiä luodaksesi uuden profiilin. Voit hallita asetuksia napauttamalla muutettavaa profiilia, napauttamalla tai pyyhkäisemällä alas kynänappiin ja napauttamalla.

Netflix-profiilien muiden asetusten hallinta

Netflix-profiilit ovat loistava tapa räätälöidä Netflix-kokemus kotitalouksissasi asuville henkilöille, määrittää lapsilukko perheen lapsille, varmistaa, että jokainen esitys alkaa alusta, tai erottaa katsojien kiinnostuksen kohteet ja katselutavat.

Nyt kun olet luonut uuden profiilin, saatat haluta mukauttaa muutamia asetuksia, varsinkin jos profiili on tarkoitettu lapselle. Näin.

 1. Sen Hallitse profiilia napsauta lyijykynä -kuvake profiilille, jota haluat muokata.

 2. Säädä seuraavia asetuksia:

  • Vaihda nimi: Voit muuttaa profiilin nimeä napsauttamalla nimeä ja kirjoittamalla toisen.
  • Valitse uusi kuva: Vaihda kuvaa napsauttamalla profiilikuvakkeen vasemmassa alakulmassa olevaa kynäkuvaketta. Valitettavasti et voi ladata omaa valokuvaa.
  • Aseta maturiteettitaso: Voit muuttaa maturiteettitasoa napsauttamalla pudotusvalikkoa Sallitut TV-ohjelmat ja elokuvat. Kypsyysasteet sisältävät pienet lapset, vanhemmat lapset, teini-ikäiset ja kaikki kypsyysasteet. Jos profiili on määritetty lasten profiiliksi, vain Pienet lapset ja Vanhemmat lapset näkyvät avattavassa valikossa.
  • Vaihda kieli: Voit muuttaa kieliasetuksia myös tässä näytössä.
 3. Klikkaus Tallentaa tallentaa muutokset.