Skip to content

PS Vitan Content Manager Assistant

19 de maaliskuu de 2021

Saatat ajatella, että koska PS Vita on PSP: n seuraaja, pelien, valokuvien ja muun sisällön hallinta ja siirto olisi suunnilleen sama. Mutta aivan kuten PS Vita sai aivan uuden käyttöliittymän, toisin kuin PSP: n ja PS3: n XMB, myös tapa, jolla pääset käsiksi ja siirrät sisältöä, on erilainen.

Vanhan kanssa

Sisällön siirtäminen PSP: lle ja sieltä oli yksinkertainen vedä ja pudota -prosessi, joka sisälsi PSP: n kytkemisen tietokoneeseen USB-kaapelin kautta ja sen käsittelemisen aivan kuin ulkoinen asema. Niin kauan kuin sinulla oli oikea tiedostorakenne PSP: n muistitikulla, sinulla oli hyvä mennä Windows- tai Mac-tietokoneisiin. Jos haluat jotain hieman enemmän kuin mediahallintaohjelmisto, voit ladata Sonyn Media Go -ohjelmiston ilmaiseksi ja käyttää sitä kaikkeen tietokoneen sisällön hallintaan, ostamiseen ja lataamiseen PlayStation Storesta, sisällön siirtämiseen edestakaisin. PSP. Suurin haittapuoli oli, että se on vain Windows.

On myös mahdollista siirtää sisältöä, kuten PlayStation Storesta ladattuja pelejä, PSP: lle PS3: sta, olennaisesti yhdistämällä nämä kaksi USB-kaapelilla, navigoimalla haluttuun peliin PS3: n XMB: llä, valitsemalla se ja valitsemalla siirtovaihtoehto . Kummassakin näistä skenaarioista PSP: tä kohdellaan suunnilleen samalla tavalla kuin mitä tahansa muuta ulkoista tallennuslaitetta.

PS Vita Content Manager Assistant

PS Vitan avulla et voi enää siirtää mitään vedä ja pudota -menetelmällä. Spekuloidaan, että tällä yritetään vähentää piratismia.

PlayStationin sisällönhallinnan avustaja on tietokoneohjelma, joka mahdollistaa tiedonsiirron PlayStation Vita -järjestelmän tai PlayStation TV -järjestelmän ja tietokoneen välillä. Asentamalla sovelluksen tietokoneellesi voit tehdä esimerkiksi kopioida sisältöä tietokoneeltasi PS Vita -järjestelmään / PS TV -järjestelmään ja varmuuskopioida tietoja PS Vita -järjestelmästä / PS TV -järjestelmästä tietokoneellesi.

Kuten muutkin Sonyn sisällönhallintaohjelmistot, myös Content Manager Assistant on vain Windows. Jos olet Mac-käyttäjä, joudut ehkä joko käyttämään PS3: ta (jos sinulla on sellainen) tai ostamaan paljon muistikortteja (voi olla mahdollista siirtää tiedostoja yhdistämällä USB: n kautta ja käyttämällä sisällönhallintaa itse PS Vitassa) .)