Skip to content

Pysy ajan tasalla Facebook Emojin käytöstä

20 de maaliskuu de 2021

Facebook-hymiöiden ja emojien käyttö on helpottunut vuosien varrella, kun sosiaalinen verkosto on lisännyt napsautettavia valikoita, joiden avulla käyttäjien on helppo lisätä hauskoja kasvoja, symboleja ja esineitä tarvitsematta tietää mitään koodia. Nyt valtava valikko on täynnä emojeja, joista voit valita, kun teet tilapäivityksiä, lähetät kommentteja ja keskustelet yksityisissä viesteissä.

Nämä ohjeet koskevat Facebookin työpöytä- ja mobiiliversioita.

Kuinka lisätä Facebook-emoji tilapäivitykseen

Facebookilla on avattava valikko emojille tilan julkaisuruudussa.

 1. Aloita luomalla uusi Facebook-tilapäivitys. Napsauta Mitä sinulla on mielessäsi? tilaruutu ja kirjoita mitä haluat sisällyttää päivitykseen, tai jätä se tyhjäksi, jos haluat lähettää vain emojin.

 2. Klikkaa Hymiö -kuvake päivityksen tila-alueen oikeassa alakulmassa avataksesi uuden valikon.

 3. Valitse emoji, jonka haluat sisällyttää Facebook-tilaan. Voit napsauttaa kutakin luokkaa valikon alareunassa siirtyäksesi nopeasti muuntyyppisiin emojiin tai selata valtavaa luetteloa ja viettää aikaa suosikkiesi valitsemisessa.

 4. Kun olet lisännyt emojin tekstikenttään, napsauta Hymiö uudelleen sulkeaksesi valikon ja jatkaaksesi viestisi päivittämistä, jos haluat, lisäämällä tekstiä minkä tahansa emojin taakse tai eteen.

 5. Kun olet valmis, napsauta Lähettää -painiketta lähettääksesi emojin ja tilapäivityksesi kaikkien Facebook-ystäviesi nähtäväksi.

  Facebook-mobiilisovellus ei tue emojia aivan kuten työpöytäversiossa. Useimmissa puhelimissa on kuitenkin sisäänrakennettu tuki emojille. Etsi hymiö kasvot näppäimistön välilyönnin vierestä. Napauta sitä etsiäksesi ja lisätäksesi emojin mobiililaitteellesi.

Kuinka käyttää emojia Facebook-kommenteissa ja yksityisissä viesteissä

Emoji on käytettävissä myös Facebookin kommenttiosassa sekä Facebookin ja Messengerin yksityisviesteissä:

 1. Napsauta kommenttikenttä mihin haluat lähettää emojin.

 2. Valitse Hymiö -kuvake kommenttikentän alla avataksesi emoji-valikon. Valitse yksi tai useampi emoji ja ne lisätään heti kommentti-ruutuun.

  Jos käytät Messengeriä tietokoneellasi tai sinulla on viesti auki Facebookissa, emoji-valikko on tekstiruudun oikealla puolella.

 3. Napsauta Smiley Face -kuvaketta uudelleen sulkeaksesi valikon ja lopettaaksesi kommentin kirjoittamisen. Voit lisätä tekstiä mihin tahansa, ennen emojia tai sen jälkeen, tai ohittaa tekstin käyttö kokonaan. Lähetä kommentti normaalisti käyttämällä Tulla sisään avain.

Kuinka käyttää emojia Facebook Messenger for Mobile -sovelluksessa

Käytätkö Messenger-sovellusta puhelimellasi tai tabletillasi? Pääset emoji-valikkoon melkein samalla tavalla:

 1. Napauta avataksesi keskustelun, jossa haluat käyttää emojia, tai aloita upouusi.

 2. Valitse pieni Smiley Face -kuvake tekstiruudun oikealla puolella.

 3. Siirry tekstikentän alla näkyvään uuteen valikkoon EMOJI välilehti. EMOJI-välilehden ensimmäisellä sivulla näkyy äskettäin käytetty emoji. Pyyhkäise oikealle nähdäksesi kaikki vaihtoehdot.

 4. Valitse emoji tai useita, jatkamalla niiden napauttamista poistumatta valikosta.

 5. Napauta Smiley Face uudelleen sulkeaksesi valikon ja jatkaaksesi viestisi muokkaamista.

 6. Napauta Lähetä-painiketta lähettääksesi viestin emojilla.

Muut kuvanjakoasetukset

Kun lähetät tilapäivityksen Facebookiin, tekstiruudun ja emoji-valikon alapuolella on valikko kohteista, joista saatat olla kiinnostunut.

Suurimmalla osalla näistä vaihtoehdoista ei ole mitään tekemistä emojien kanssa, ja voit tehdä asioita, kuten merkitä ystäviä viestiin, aloittaa kyselyn ja kirjautua läheiseen sijaintiin.

Jos kuitenkin haluat lähettää kuvan pienen hymiömaisen kuvakkeen sijaan, käytä Valokuva / video -painiketta. Samoin GIF Vaihtoehto on hyödyllinen, jos haluat lisätä ne tilapäivityksesi emojin sijaan tai emojin lisäksi.

Jos käytät Facebook-mobiilisovellusta, etsi Tunne / toiminta tila-tekstikentän tai Hymiö kasvot -kuvake kommenttikentän vieressä lisätäksesi tällaisia ​​kuvakkeita ja kuvia, jos laitteesi ei tue etsimääsi.