Skip to content

Ranskan avoimen suoratoiston katselu

20 de maaliskuu de 2021

NBC: llä ja Tennis Channelilla on lähetysoikeudet French Openiin Yhdysvalloissa, joten kaapeli- ja satelliittitilaajat voivat suoratoistaa virallisen NBC Sports -sivuston kautta, ja kaikki muut voivat päästä mukaan toimintaan suoratoistopalvelun, kuten Hulu With Live TV, kautta tai YouTube TV.

Kilpailun tiedot (voivat muuttua)

Tarkista paikalliset ilmoituksesi ajankohdista alueellasi; tässä näkyvät ajat ovat Keski-Euroopan kesäaikaa.

Ensimmäinen kierros: 23. toukokuuta klo 10 CEST

Naisten finaalit: 5. kesäkuuta klo 11 CEST

Miesten finaalit: 6. kesäkuuta klo 11.00 CEST

Sijainti: Stade Roland Garros, Pariisi, Ranska

Stream: NBC, Tennis Channel

Kuinka suoratoistaa French Open NBC: ltä

Jos sinulla on kaapeli- tai satelliittitilaus, mutta haluat suoratoistaa tietokoneellesi tai kannettavallesi television katselun sijaan, voit käyttää NBC Sportsin suoratoistosivustoa. Tämä sivusto tarjoaa ilmaisen pääsyn urheilutapahtumiin, joihin NBC: llä on oikeudet.

Voit käyttää NBC Sportsin suoratoistosivustoa Windows-, macOS- tai Linux-tietokoneellasi tai kannettavallasi millä tahansa nykyaikaisella verkkoselaimella, kunhan sinulla on nopea internetyhteys ja kaapeli- tai satelliittitilaus.

Kun vierailet virallisella NBC Sports -sivustolla turnauksen aikana, saatat nähdä nykyisen ottelun ilmaisen suoratoiston. Tämä on vain ilmainen esikatselu, ja se kestää vain muutaman minuutin. Jos haluat poistaa ilmaisen kokeiluvideorajoituksen, sinun on kirjauduttava sisään kaapeli- tai satelliittitoimittajasi kautta tai etsittävä joku, joka haluaa lainata sinulle salasanansa.

Näin suoratoistat French Openia NBC Sportsin kautta:

 1. Siirry NBC Sports French Open -sivustolle. Pelaaja latautuu, ja sitten Ranskan avoimen live-suoratoisto aktivoituu heti, kun tasa-arvo alkaa. Kun ilmainen esikatselu loppuu, napsauta JATKAA.

 2. Valitse kaapeli- tai satelliittitoimittajasi.

 3. Kirjaudu kaapeli- tai satelliittitilillesi.

 4. Suoran esikatselun raja poistetaan, ja voit suoratoistaa koko ottelun.

Ranskan avoimen suoratoisto tenniskanavan kautta

NBC: n lähettämien otteluiden lisäksi Tennis Channel lähettää osan Ranskan avoimista otteluista. Tämä on kaapelikanava, joka on laajalti saatavilla kaapeli- ja satelliittipaketeissa, joten jos maksat televisiosta, sinulla voi olla pääsy siihen.

Jos haluat suoratoistaa French Openia Tennis-kanavalta, tee se seuraavasti:

 1. Siirry osoitteeseen Tennischanneleverywhere.com/watchnow ja napsauta Kirjaudu sisään TV-palveluntarjoajalta.

 2. Valitse kaapeli- tai satelliittitoimittajasi.

 3. Kirjoita kaapeli- tai satelliittitilisi käyttäjätunnus ja salasana ja napsauta Kirjaudu sisään tai Kirjaudu sisään.

  Kirjautumissivusi voi näyttää hieman erilaiselta, jos sinulla on toinen televisiopalvelu. Sivun asetuksista riippumatta sinun on annettava käyttäjänimesi ja salasanasi ja kirjauduttava sisään.

 4. Palaa Tennis Channel -sivustolle turnauksen aikana ja voit katsella suoraa lähetystä French Openista.

Mitkä suoratoistopalvelut sisältävät French Openin?

Kaapeli- ja satelliittitilaajat voivat suoratoistaa French Openia NBC Sportsin ja Tennis Channelin kautta, mutta johdinleikkureilla ei ole tätä vaihtoehtoa. Johtoleikkureille paras tapa suoratoistaa French Open on käyttää television suoratoistopalvelua.

Television suoratoistopalvelut muistuttavat paljon kaapeli- ja satelliittitelevisiota, ja voit käyttää niitä televisiolähetysten katseluun kuten kaapeli- ja satelliittitelevisio. Erona on, että sen sijaan, että katsot televisioasi kaapeli- tai satelliittipalvelun kautta, suoratoistat sisältöä Internetissä. Voit suoratoistaa tietokoneellesi tai kannettavaan tietokoneeseesi, tablet-laitteeseesi, puhelimeesi tai jopa televisioon, jos sinulla on oikea laite.

Koska French Open lähettää lähetyksiä sekä NBC: llä että Tennis Channelilla, on tärkeää valita palvelu, joka sisältää sekä paikallisen NBC-aseman että Tennis Channel -kanavan.

Nämä ovat suosituimmat suoratoistopalvelut, jotka antavat sinulle pääsyn French Openiin:

 • YouTube TV: Tällä palvelulla on toiseksi laajin kattavuus NBC: lle, ja se sisältää Tennis-kanavan ilman lisämaksua.
 • Sling TV: NBC on saatavana muutamilla suurilla markkinoilla tämän palvelun kautta. Voit myös ostaa Tennis-kanavan joko Sling Orange- tai Sling Blue -värillä, mutta vain jos maksat Sports Extra -paketista. Hinta on edelleen hyvä, joten kannattaa tarkistaa, onko alueesi mukana.
 • fuboTV: Tämä palvelu keskittyy urheiluun liittyviin kanaviin, mutta NBC on saatavana vain tietyillä markkinoilla. Sinun on myös maksettava Sports Plus -paketista, jotta saat Tennis Channel -kanavan, mikä tekee tästä kalliin vaihtoehdon.
  • Voit saada ilmaisen fuboTV: n kokeiluversion täältä.
 • DirecTV nyt: Et tarvitse DirecTV: tä käyttääksesi tätä palvelua nimestä huolimatta. Se on kaikkien Yhdysvaltojen saatavilla, mutta se ei tarjoa NBC: tä kaikilla markkinoilla. Se ei myöskään tarjoa Tennis Channel -kanavaa.
 • Hulu Live TV: llä: NBC on saatavana useimmilla markkinoilla tämän palvelun kautta, mutta se ei sisällä Tennis Channel -kanavaa. Jos haluat katsella jokaista ottelua, tämä ei ole hyvä vaihtoehto.

Jokainen näistä palveluista tarjoaa tietyntyyppisen ilmaisen kokeiluversion, joten tämä on hyvä tapa suoratoistaa French Openia ilmaiseksi.

Ranskan avoimen suoratoisto mobiililaitteella, suoratoistolaitteella ja konsoleilla

Streamingin lisäksi pöytätietokoneellasi tai kannettavalla tietokoneellasi voit käyttää samoja tapoja suoratoistaa French Open -sovellusta myös mobiililaitteilla, kuten puhelimilla ja tableteilla. Voit katsella televisiosta myös suoratoistolaitteiden, kuten Roku tai Apple TV, sekä pelikonsolien kautta.

Jos sinulla on kaapelitilaus, voit suoratoistaa French Openia NBC Sports -sovelluksen kautta. Jos tilaat suoratoistopalvelun tai rekisteröidyt ilmaiseen kokeiluun, sinun on ladattava sovellus kyseiselle palvelulle.

Tässä ovat sovellukset, jotka sinun on suoratoistettava French Open NBC Sportsin tai Tennis Channelin kautta:

 • Android: NBC Sports, Tennis Channel
 • iOS: NBC Sports, Tennis Channel
 • Amazon-laitteet: NBC Sports, Tennis Channel
 • Roku: NBC Sports, Tennis Channel
 • PS4: NBC Sports
 • Xbox One: NBC Sports

Kukin edellisessä osassa mainituista suoratoistopalveluista tarjoaa myös valikoiman älypuhelimia ja suoratoistolaitteita.