Skip to content

Sähköpostin allekirjoituksen luominen Outlookissa

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • Valitse Tiedosto > Vaihtoehdot > Mail (kohdassa Outlook-asetukset)> Allekirjoitukset (kohdassa Kirjoita viestit).
  • Valitse tili, jota haluat käyttää Allekirjoitukset ja paperitavaraja valitse sitten Uusi. Kirjoita allekirjoituksesi ja muut asiaankuuluvat tiedot.
  • Valitse OKja valitse sitten OK uudelleen Outlook-asetukset valintaikkuna.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit luoda mukautetun allekirjoituksen Outlookissa ja soveltaa sitä kaikkiin lähettämiisi sähköposteihin. Ohjeet koskevat Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook 2013, Outlook 2010 ja Outlook for Microsoft 365.

Luo sähköpostin allekirjoitus Outlookissa

Outlookin sähköpostin allekirjoitus voi sisältää nimesi, nimikkeesi, sosiaalisen median linkit, muut yhteystiedot ja jopa yksityiskohtaiset erityisallekirjoitukset.

  1. Avaa Outlook. Valitse valintanauhasta Tiedosto. Valitse vasemmasta kiskosta Vaihtoehdot.

  2. vuonna Outlook-asetukset valintaikkunassa Mail. vuonna Kirjoita viestejä valitse Allekirjoitukset.

  3. vuonna Allekirjoitukset ja paperitavara valintaikkuna, jos Outlook on määritetty useilla sähköpostitileillä, on kohdassa Valitse oletusallekirjoitus, Käytä Sähköpostitili avattavasta valikosta oikea tili. Alla Valitse muokattava allekirjoitus, valitse Uusi.

  4. vuonna Uusi allekirjoitus Kirjoita valintaikkunaan sähköpostiosoitteesi nimi. Valitse OK.

  5. vuonna Allekirjoitukset ja paperitavara -valintaikkunassa Muokkaa allekirjoitusta kirjoita allekirjoituksesi. Valitse OK.

  6. vuonna Outlook-asetukset valintaikkunassa OK. Joka kerta, kun aloitat uuden sähköpostin, allekirjoitus näkyy automaattisesti.