Skip to content

Sähköpostin vastaanottajien erottaminen komoilla Outlookissa

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • Mene Tiedosto > Vaihtoehdot > Mail, Valitse Komentoja voidaan käyttää erottamaan useita viestin vastaanottajia valintaruutu ja valitse sitten OK.
  • vuonna Vastaanottaja kirjoita tekstiruutu, kirjoita sähköpostiosoite, kirjoita a pilkku jota seuraa a tilaa, lisää sitten toinen osoite.
  • Oletuksena Outlook käyttää puolipisteitä erottaakseen sähköpostin vastaanottajat.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka sähköpostiosoitteet erotetaan pilkuilla Outlookissa. Ohjeet koskevat Outlook 2019, 2016, 2013, 2010, Outlook.com ja Outlook for Microsoft 365.

Kuinka saada Outlook sallimaan komentojen erottaa useita sähköpostin vastaanottajia

Jos haluat Outlookin näkemän pilkkuja erottaessasi useita sähköpostin vastaanottajia:

  1. Mene Tiedosto -välilehti ja valitse Vaihtoehdot.

  2. Valitse Mail kategoria.

  3. vuonna Lähetä viestejä -osiossa Komentoja voidaan käyttää erottamaan useita viestin vastaanottajia valintaruutu.

  4. Valitse OK.

Miksi pilkkuerottimet eivät toimi Outlookissa

Useimmissa sähköpostiohjelmissa on yleistä käytäntöä erottaa sähköpostin vastaanottajien nimet pilkuilla. Outlookissa puolipistettä käytetään kuitenkin sähköpostin vastaanottajien erottamiseen. Jos haluat mieluummin käyttää pilkkua, muuta Outlookin asetuksia.

Jos pilkkuja käytetään vastaanottajien erottamiseen Outlookissa, näkyviin tulee viesti ”nimeä ei voitu ratkaista”. Tämä tarkoittaa, että Outlook ei ymmärrä syntaksia, jota käytetään vastaanottajaosoitteiden kirjoittamiseen.

Outlook tulkitsee pilkut erottamaan sukunimen etunimestä. Esimerkiksi, jos kirjoitat [email protected], Mark, Outlook lukee vastaanottajan muodossa Merkitse [email protected].

Kuinka sallitaan komentojen erottaa useita sähköpostin vastaanottajia Outlook.comissa

Outlook.com tunnistaa sähköpostiosoitteiden välisen pilkun automaattisesti erottajaksi yhteystietojen välillä.

  1. vuonna Vastaanottaja kirjoita tekstiruutu, kirjoita sähköpostiosoite ja kirjoita pilkku.

  2. Outlook.com etsii kyseistä kontaktia yhteystietoluettelostasi. Jos se löytää sen, se lisää kontaktin. Jos se ei löydä sitä, se hyväksyy kirjoittamasi sähköpostiosoitteen ja sijoittaa ruudun sen ympärille.

  3. Kun olet lisännyt vastaanottajien sähköpostit pilkuilla erotettuina, kirjoita viesti ja valitse Lähettää saada valmiiksi.