Skip to content

Selvitä kaikki Call of Duty Black Ops 2: n häiriöt ja hyödyt

20 de maaliskuu de 2021

Call of Duty Black Ops 2 on yksi kaikkien aikojen suosituimmista ja myydyimmistä videopeleistä. On hyvin dokumentoitu, että julkaisun yhteydessä oli useita virheitä, jotka tekivät sen vähittäiskaupan julkaisuun. Monet näistä voidaan luokitella häiriöiksi tai hyväksikäytöiksi. Häiriöt ja hyväksikäytöt, olivatpa ne tahallisia tai eivät, ovat osa monia videopelejä, eikä Call of Duty Black Ops II ole poikkeus. Seuraava luettelo sisältää joitakin Call of Duty Black Ops II: n tunnetuimmista ja suosituimmista häiriöistä. Jokainen häiriö tai hyödyntäminen sisältää kuvauksen ja linkit läpikäyviin videoihin siitä, kuinka häiriö tai hyödyntäminen voidaan toistaa pelin aikana.

Vaikka monet näistä häiriöistä ovat yli kolme vuotta vanhoja, ei ole saatu vahvistusta siitä, että ne on korjattu DLC: n tai julkaistujen pelilaitteiden kautta. Jos niitä on edelleen olemassa, melkein neljä vuotta julkaisun jälkeen, on hyvät mahdollisuudet pysyä ”korjaamattomina”, koska Black Ops II ei ole saanut korjauspäivitystä Treyarch / Activisionilta elokuun 2013 jälkeen.

Snake Glitch

Katso nyt →

Call of Duty 3: sta ja Call of Duty Black Opsista löydetty surullisen käärmehäiriö palaa voitokkaasti Black Ops 2: een. Häiriön avulla voit periaatteessa siirtää hahmosi karttojen ympärille ”pysyvässä” alttiissa asennoissa normaalilla kävelynopeudella, joka näyttää liukastuvan. kuin käärme. Tämä antaa pelaajille edun antamalla heille mahdollisuuden päästä harhautumaan epäuskoisten pelaajien kanssa. Häiriö on vahvistettu PS3: lla, mutta vahvistamaton Xbox 360: lle ja PC: lle.

Zombies Bus Glitch – Zombiet kasaavat paikan

Katso nyt →

Zombies Bus Glitch / Zombies Pile Up Spot löytyy tranzit-kartalta, ja pelaajat voivat pysyä tässä yhdessä paikassa bussin päällä välttääkseen loukkaantumista zombien hyökkäyksestä.

Video kestää vain noin 40 sekuntia ja näyttää pelaajan välttävän vain yhtä zombia, mutta sitä voidaan käyttää välttämään enemmän. Se on hyvä paikka hengittää Zombies-tilassa.

Zombies Glitch – Seinärikkomuksen voittamaton häiriö

Katso nyt →

Tämä häiriö Call of Duty Black Ops 2: n Zombies-tilassa antaa pelaajille mahdollisuuden käydä läpi seinän tai rikkoa sitä ja pysyä suojattuna hyökkääviltä zombeilta. Zombeja kasaantuu vasemmalle, josta voit viedä heidät ulos. Zombit hyökkäävät ja satuttavat sinua, jos poistut tältä alueelta tai jos et ole oikein rikkomuksen yhteydessä. Kuten videossa mainitaan, häiriö löytyy bussin kolmannesta pysäkistä Tranzitin zombikartalla.

Pomppiva hoitopaketin häiriö

Katso nyt →

Tämä häiriö on havaittu useilla kartoilla, eikä se näytä olevan jatkuvasti toistettavissa, mutta se on läsnä. Saapuvat hoitopaketit hyppäävät villisti alkuperäiseltä pudotusalueelta ensimmäisen törmäyksen yhteydessä. Pomppiva hoitopaketti päätyy sitten tyypillisesti laskeutumaan jonkin matkan päästä.

Jäädytetty Zombie Glitch

Katso nyt →

Frozen Zombie -häiriö on oikeastaan ​​pikemminkin vika kuin hyväksikäyttö. Kukaan ei todellakaan pysty hyödyntämään tätä, mutta häiriö osoittaa jäätyneen zombin, joka seisoo periaatteessa täysin paikallaan ympäristössä. Tämä voi väärentää joitain ihmisiä muutaman kerran ja sytyttää tulen.