Skip to content

Selvitä miksi sinun pitäisi päivittää Xfinity X1 -pakettiin Comcastista

20 de maaliskuu de 2021

Jos olet tällä hetkellä Comcast-asiakas, sinun on päivitettävä Xfinity X1 DVR -palveluun, jos haluat hyödyntää Internetin parannettuja ominaisuuksia, kuten on-demand-suoratoisto ja mahdollisuus katsella ohjelmia mobiililaitteellasi.

Kuinka Comcastin Xfinity X1 DVR toimii

Kun rekisteröidyt johonkin Comcastin kaapelipaketeista, jotka sisältävät DVR: n, pääset yrityksen Xfinity X1 -alustalle. Comcast tarjoaa edelleen tavallisia TV-vastaanottimia muille kuin DVR-asiakkaille, joten sinun on valittava DVR-paketti, jos haluat Internet-parannettuja TV-palveluita.

Xfinity X1 AnyRoom DVR on johtava paketti, ja se tukee seuraavia ominaisuuksia:

 • Nauhoita ja katso enintään kuusi ohjelmaa kerralla
 • Keskeytä ja kelaa jopa 60 minuuttia suoraa televisiota (jos et vaihda kanavaa)
 • Tallenna ja tallenna jopa 60 tuntia HD-ohjelmointia ja 300 tuntia SD-ohjelmointia
 • Tallenna jopa 500 Gt tallennettuja ohjelmia pilveen
 • Selaa TV-luetteloita visuaalisilla valikoilla, jotka ovat samanlaisia ​​kuin suoratoistopalvelut, kuten Netflix ja Hulu
 • Löydä Xfinity X1 DVR -tallenteet vain äänelläsi
 • Määritä lapsilukko estämään pääsy ja jopa piilottamaan aikuisille suunnatut yleisöohjelmat oppaasta
 • Lataa tallennetut ohjelmat DVR-laitteestasi mobiililaitteisiin offline-katselua varten
 • Käytä puhelinta tai tablettia kaukosäätimenä television ja DVR: n ohjaamiseen (etäsovelluksella)
 • Katso ja kuuntele Netflixiä, YouTubea ja Pandoraa
 • Aloita nauhoituksen katseleminen yhdestä televisiosta ja jatka sen toisessa toisessa
 • Pääsy Xfinity Stream TV -sovellukseen, jonka avulla voit katsella televisiota mobiililaitteellasi ja hallita DVR-tallenteita

Xfinityn Cloud DVR -palvelun edut

Toisin kuin vanhemmat DVR: t, Xfinity X1: llä ei ole sisäistä kiintolevyä, joten tietosi tallennetaan pilveen. Comcast tarjoaa asiakkaille jopa 500 Gt pilvitallennustilaa, mikä on merkittävä parannus vanhojen DVR-laitteiden keskimääräiseen 80 Gt: een verrattuna.

Koska DVR-tallenteet tallennetaan verkkoon, henkilökohtaiseen digitaalikirjastoon pääsee älypuhelimella tai tabletilla. Olitpa sitten iOS- tai Android-laite, voit nyt katsella mitä tahansa nauhoittamaasi mistä tahansa.

Kullekin laitteelle voidaan ”tarkistaa” enintään 10 ohjelmaa, ja sinun on ”palautettava” se DVR-kirjastoon ennen ohjelman lataamista toiselle laitteelle. Tämä on täydellinen, jos olet matkalla ja haluat saada offline-katselun matkalla käyttämättä tietosuunnitelmasi määrää.

Huomaat myös parannuksen ohjelmaluetteloissa. Xfinity X1 oppii, mitä nautit katsomasta, ja ehdottaa ohjelmia ja elokuvia makusi mukaan. Näytön selaus- ja hakuominaisuudet ovat myös mukava parannus tavallisiin kaapelipalveluihin.

Xfinity X1 -alustan haitat

X1 DVR käynnistyy automaattisesti joka ilta. Tämä prosessi on avain palvelun sujuvuuden ylläpitämiseen. Jos katsot ohjelmaa uudelleenkäynnistyksen aikana, laite antaa sinun lykätä uudelleenkäynnistystä päiväksi.

Asiakkaat, jotka ovat pysäyttäneet pakotetut päivitykset tai sammuttaneet DVR: n, ovat ilmoittaneet, että päivityksiä on myöhässä, kun palvelu otetaan uudelleen käyttöön. Tämä ei ole iso juttu, mutta se viivästyttää TV: n katselua muutaman minuutin ajan, kun järjestelmä huolehtii tästä myöhästymisestä.

Pitäisikö minun päivittää versioon Xfinity X1?

Jatkuva Internet-yhteys on välttämätön, jotta palvelu toimisi sujuvasti. Comcast käyttää internetyhteyttäsi lähettämään päivityksiä DVR: ään, ja nämä päivitykset ovat välttämättömiä palvelun sujuvuuden ylläpitämiseksi. Ihmiset, jotka sallivat päivitykset ajoissa, ovat ilmoittaneet muutamista ongelmista.

Jos sinulla on nopea internetyhteys, nauti tiettyjen TV-ohjelmien ja elokuvien katsomisesta omalla aikataulullasi ja haluat saada kaiken irti Comcast-kaapelitilauksestasi, Xfinity X1 -palvelu on päivityksen arvoinen. Lisäominaisuudet vähentävät kuilua TV-suoratoiston ja tavallisten kaapelipalvelujen välillä, ja monien asiakkaiden mielestä se on suuri arvo ottaen huomioon kaikki mukana olevat.