Skip to content

Selvitä, mitä laiteohjelmistoversiota PSP käyttää

12 de heinäkuu de 2021

Jos luulet, että sinun on ehkä päivitettävä PlayStation Portable -järjestelmän ohjelmisto – joka tunnetaan myös nimellä laiteohjelmisto – tai aiot kokeilla PSP: n homebrew-sovelluksia, sinun on tiedettävä, mikä laiteohjelmistoversio PSP on asentanut. Laiteohjelmisto estää homebrew-sovelluksia toimimasta PSP: n kanssa turvatoimenpiteenä.

Kuinka löytää PSP-laiteohjelmistoversio

Noudata näitä yksinkertaisia ​​ohjeita löytääksesi PSP-laiteohjelmistoversion.

  1. Kytke PSP päälle.

  2. Mene asetukset valikossa. Se on kauimpana vasemmalla.

  3. Vieritä alas kohtaan Järjestelmäasetukset -kuvaketta ja paina X.

  4. Vieritä alas kohtaan Järjestelmätiedot ja paina X.

  5. Avautuvassa näytössä näkyy PSP: n MAC-osoite, järjestelmäohjelmistoversio ja lempinimi. Järjestelmän ohjelmistoversio on laiteohjelmistoversio.

Kuinka päivittää PSP-laiteohjelmisto

Ellei aiot käyttää homebrewia PSP: lläsi, on hyvä pitää laiteohjelmisto päivitettynä. Jotkut pelit vaativat tiettyjen laiteohjelmistoversioiden toimivan oikein, ja Sony lisää uusia ominaisuuksia ja tietoturvapäivityksiä laiteohjelmistopäivityksiinsä. Paras tapa päivittää PSP on käyttää PSP: n System Update -ominaisuutta. Se vaatii Internet-yhteyden ja täyteen ladatun PSP: n, jossa on vähintään 28 Mt vapaata tilaa.

  1. Kytke PSP päälle. Mene asetukset ja valitse Järjestelmän päivitys.

  2. Valitse Päivitä Internetin kautta kun sinua kehotetaan tekemään niin.

  3. Valitse Internet-yhteys tai lisää uusi. PSP muodostaa yhteyden tarkistamaan päivityksen. Jos sellainen on käytettävissä, se kysyy, haluatko päivittää. Valita Joo.

  4. Odota latausta. Älä tee mitään PSP: n kanssa, kun näin tapahtuu.

  5. Kun lataus on valmis, sinulta kysytään, haluatko päivittää heti. Vastata Joo ja odota päivityksen asentamista. PSP käynnistyy uudelleen, kun prosessi on valmis.