Skip to content

Selvitä, onko niin kutsuttu ystävä estänyt sinut WhatsAppissa!

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • Tarkista käyttäjän Viimeksi nähty Tila. Katso, onko viestissäsi kaksi valintamerkkiä. Yritä lisätä käyttäjä ryhmäkeskusteluun.
  • Jos et voi lisätä heitä ryhmäkeskusteluun, et näe heidän tilaansa tai on vain yksi valintamerkki, käyttäjä on ehkä estänyt sinut.
  • Yritä soittaa käyttäjälle. Puhelu ei mene läpi, jos he ovat estäneet sinut.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka selvittää, onko käyttäjä estänyt sinut WhatsAppissa. Kaikki nämä menetelmät eivät kerro sinulle lopullisesti, jos sinut on estetty, mutta ne voivat antaa sinulle vihjeitä. Nämä vaiheet koskevat kaikkien laitteiden kaikkia versioita; jotkut näistä vaiheista ovat merkityksellisiä myös WhatsApp Webille.

Tarkista yhteyshenkilön viimeksi nähty tila

Näin voit tarkistaa käyttäjän Viimeksi nähty Tila. Viimeksi nähty tila viittaa viimeiseen kertaan, kun yhteyshenkilö käytti WhatsAppia.

  1. Etsi ja avaa keskustelu käyttäjän kanssa.

    Jos keskustelu ei ole auki, etsi käyttäjän nimi ja luo uusi chat.

  2. Viimeksi nähty tila näkyy käyttäjän nimellä – esimerkiksi ”viimeksi nähty tänään klo 10.18”

  3. Jos et näe mitään käyttäjän nimen alla, on mahdollista, että he estivät sinut.

  4. Puute a Viimeksi nähty tila ei välttämättä osoita, että sinut on estetty. WhatsAppilla on yksityisyysasetus, jonka avulla käyttäjä voi piilottaa tietonsa Viimeksi nähty Tila.

Tarkista valintamerkit

Sinut estäneelle yhteyshenkilölle lähetetyissä viesteissä on aina yksi valintamerkki (mikä osoittaa, että viesti on lähetetty), eivätkä koskaan näytä toista valintamerkkiä (vahvistaen, että viesti on toimitettu).

Yksinään tämä voi tarkoittaa, että käyttäjä menetti puhelimensa tai ei voi muodostaa yhteyttä Internetiin. Yhdistettynä a Viimeksi nähty tila, todisteita on kuitenkin kasaantumassa siitä, että sinut on estetty.

Etsi päivityksiä heidän profiiliinsa

Kun joku estää sinut WhatsAppissa, et näe päivityksiä hänen profiilikuvaansa. Yksinään tämä ei ole lopullinen vihje, koska monilla käyttäjillä ei ole profiilikuvia tai he päivittävät harvoin omiaan. Yhdistettynä a Viimeksi nähty tila ja toimittamattomat viestit, mutta se on toinen osoitus siitä, että olet estetty.

Yritä soittaa heille WhatsAppin avulla

Jos olet estetty, puhelu käyttäjälle ei välttämättä muodosta yhteyttä tai saattaa johtaa epäonnistuneeseen puheluun.

Tarkista osallistujaluettelo ryhmäviestistä

Kun luot ryhmäviestin, saattaa tuntua siltä, ​​että olet lisännyt käyttäjän onnistuneesti – mutta kun avaat ryhmäkeskustelun, he eivät näy osallistujaluettelossa. Jos yrität lisätä kontaktin, joka on estänyt sinut Lisää osallistujia ryhmäkeskustelun osiosta saat Osallistujaa ei voi lisätä virhe.

WhatsApp on tarkoituksellisesti epäselvä estetyn tilan suhteen estäjän yksityisyyden suojaamiseksi, eikä se ilmoita sinulle, jos sinut on estetty. Jos näet kaikki yllä olevat osoittimet, WhatsApp-yhteyshenkilösi todennäköisesti estää sinut. Jos sinut on estetty, ei ole mitään tapaa kumota estoa. Paras toimintatapasi on joko siirtyä eteenpäin tai ottaa yhteyttä henkilöön selvittääksesi miksi sinut estettiin.