Skip to content

Slingin katselu Apple TV: n avulla

20 de maaliskuu de 2021

Haluatko katkaista kaapelisi tilauksen, mutta silti katsella suosikkiohjelmasi? Sling TV tekee siitä helppoa, ja Slingin katselu Apple TV: ssä on vielä parempi. Yhdistä Apple TV: n yksinkertainen käyttöliittymä Sling TV: n tarjontaan ja television upeaan kuvaan ja ääniin, niin saat upean viihde-yhdistelmän.

Tässä artikkelissa käsitellään Sling TV-suoratoistopalvelun käyttöä Apple TV: n digiboksissa, ei Apple TV -sovelluksen tai samannimisen suoratoistopalvelun käyttöä.

Kuinka ladata Sling-televisio ja asentaa se

Slingin katselu Apple TV: ssä on helppoa. Noudata vain näitä ohjeita saadaksesi kaiken käyttöön:

 1. Tilaa Sling TV. Voit tehdä tämän Sling TV: n verkkosivustolla.

  Voit tilata Slingin vain sen verkkosivuston kautta. TVOS-sovelluksessa ei ole sovelluksen sisäistä tilausta.

 2. Määritä Apple TV, jos et ole vielä tehnyt niin. Tähän sisältyy laitteen alkuasetukset, laitteen liittäminen televisioon ja kotiin internet-yhteyteen ja kirjautuminen Apple ID: hen.

 3. Avaa Apple TV Siri Remote -sovellus kaukosäätimellä App Store -sovellukseen.

 4. Hae Sling TV: tä. Napsauta hakutuloksissa Sling-TVja napsauta sitten Asentaa asentaa Sling TV -sovellus Apple TV: hen.

 5. Kirjaudu Sling TV -sovellukseen käyttämällä käyttäjänimeä ja salasanaa, jotka määritit tilauksen yhteydessä vaiheessa 1.

 6. Kun tilaus on luotu, sovellus on asennettu ja kirjaudut sisään, olet valmis aloittamaan Sling TV: n katselun Apple TV: lläsi.

Apple TV Sling -sovelluksen käyttäminen

Kun Sling TV -sovellus on käynnissä Apple TV: lläsi, sen käyttö TV: n katseluun on helppoa. Avaa Sling TV -sovellus vain kaukosäätimellä. Tässä on joitain yleisiä asioita, joita haluat ehkä tehdä Sling TV: n kanssa:

 • Selaa suoraa TV: tä: Selaa nyt käynnissä olevia ohjelmia pyyhkäisemällä vasemmalle ja oikealle sekä ylös ja alas suositeltujen luokkien ja esitysten läpi. Aloita esityksen katselu napsauttamalla sitä.
 • Kanavaopas: Haluatko klassisen TV Guide -tyyppisen käyttöliittymän? Klikkaus Opas, pyyhkäise sitten ylös ja alas kanavien läpi ja sivulta toiselle aikavälien läpi. Aloita katselu napsauttamalla ohjelmaa.
 • Urheilu: Jos haluat nähdä vain mitkä urheilulajit ovat, napsauta Urheiluja napsauta sitten peliä, jonka haluat katsoa.
 • Hae: Jos haluat etsiä ohjelmia, kanavia tai elokuvia, napsauta suurennuslasia ja kirjoita sitten etsimäsi ohjelman, elokuvan tai kanavan nimi.

Voit myös katsella Sling TV: tä Apple TV: ssä AirPlayn avulla. Jos et halua asentaa Sling TV: tä Apple TV: hen, mutta sinulla on sovellus iPhonessa tai iPadissa tai käytät verkkosivustoa Macissa, voit peilata laitteesi näytön televisioon.