Skip to content

Sohvalla kadonneet kaukosäätimet ovat ohi

19 de maaliskuu de 2021

Vizio Smart TV: t ovat edullisia lähtötason vaihtoehtoja älytelevisiomarkkinoille. Monilla televisioilla on myös 4K-tarkkuus UHD- ja HDR-ominaisuuksilla. Mikä parasta, et tarvitse edes kaukosäädintä television käyttämiseen. Voit tehdä kaiken puhelimellasi. Näin voit käyttää Vizio Smart TV -kaukosovellusta.

Kuinka käyttää Vizio Smart TV: täsi ilman kaukosäädintä

Älä heitä normaalia kaukosäädintä vielä. Jos Vizio Smart TV -laitteesi on nollattava, yksi ainoa tapa tehdä tämä on fyysisen kaukosäätimen avulla useita painalluksia. Vaikka on olemassa tapoja suorittaa kova nollaus käyttämällä television takana olevia painikkeita, se on vähemmän kuin ihanteellinen.

 1. Ensimmäinen vaihe on ladata Vizio Smartcast -sovellus joko Google Play Kaupasta tai iOS App Storesta mobiililaitteestasi riippuen.

  Lataa:

 2. Avaa SmartCast-sovellus mobiililaitteellasi.

  SmartCast-sovelluksen avulla voit lisätä ja hallita Visio TV: n sovelluksia suoraan puhelimesta, mukaan lukien Netflix, Hulu, iHeartRadio ja monia muita vaihtoehtoja. Tarvitset kuitenkin asiaankuuluvan sovelluksen ladattuna ja asetettuna älypuhelimeesi etukäteen.

 3. Napauta alareunassa Ohjaus. Se näyttää televisiosta, jonka edessä on subwoofer.

 4. Napauta Laitteet oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten televisio avautuvasta luettelosta.

  Jos televisiotasi ei näy luettelossa, varmista, että puhelin on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon. Jos ongelma ei ratkea vieläkään, tarkista älytelevisiosi ja varmista, että se on määritetty Wi-Fi-yhteydelle tai Ethernet-johdolla.

 5. Kun olet valinnut television, ohjausvalikko tulee näkyviin. Tästä näytöstä se toimii aivan kuten tavallinen kaukosäädin. Voit muuttaa tuloa, kytkeä television päälle ja pois päältä, vaihtaa videotilaa ja muuta.

 6. Pyyhkäise vasemmalle päästäksesi liikkumisnäyttöön, jonka avulla voit ohjata televisiota samalla tavalla kuin suuntapainikkeella.