Skip to content

Sovellusten lataaminen Fire TV -tikkuille

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Siirry aloitusnäytössä kohtaan Sovellukset > Valitse sovellus, klikkaus Saada ja odota latauksen päättymistä. Avaa sovellus, kun olet valmis.
 • Valitse osoitteesta amazon.com/appstore Palo-TV-malli > valitse sovellus > valitse Fire TV -kohdasta Toimittaa ja napsauta Hanki sovellus.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit ladata sovelluksia Fire TV-tikkuille laitteen tai Amazon-verkkosivuston avulla, sekä lataamiesi sovellusten tyypit. Seuraavat ohjeet koskevat kaikkia Fire TV -laitteita.

Uusien sovellusten selaaminen ja lataaminen Fire TV -tikkuille

Fire TV Stick -rajapinnan sovellusosa on järjestetty luokittain. Noudata näitä ohjeita sovelluksen lataamiseksi:

 1. Liitä Fire TV-tikku Internetiin. Muuten se ei voi ladata sovelluksia.

 2. Siirry aloitusnäyttö Fire TV -laitteesi.

 3. Paina kaukosäätimen oikeaa reunaa, kunnes saavut Sovellukset -osiossa.

 4. Paina kaukosäätimen alas päästäksesi Sovellukset ja etsi sitten kiinnostava sovellus suuntanäppäimillä. Valitse sovellus korostettuna painamalla suuntapainikkeen keskellä olevaa painiketta.

 5. Kanssa Saada valittuna, paina suuntapainikkeen keskellä olevaa painiketta.

 6. Odota latauksen päättymistä käynnistääksesi sovelluksen tai palaa sovellukseen Sovellukset osiosta myöhemmin käyttääksesi sovellusta milloin tahansa.

Jos olet väärin asentanut Fire TV Stick -kaukosäätimen kauko-ohjaimen, voit aina käyttää puhelinta kaukosäätimenä, kunnes löydät sen uudelleen. Sinun on asennettava sovellus sitä varten, mutta se on helppo asentaa ja käyttää.

Hakutoiminnon käyttäminen sovellusten etsimiseen ja lataamiseen Fire TV -tikkuilta

Jos et näe etsimääsi sovellusta Fire TV -liittymän Sovellus-osiossa, voit etsiä tiettyjä sovelluksia hakutoiminnon avulla. Voit käyttää tätä toimintoa myös, jos sinulla on laajempi sovellusluokka, jota etsit.

Jos et muista sovelluksen nimeä, mutta muistat mitä se tekee tai minkä tyyppistä sisältöä siinä on, voit myös etsiä sitä.

Näin voit käyttää Fire TV -muistitikun tai muun Fire TV -laitteen hakutoimintoa sovellusten etsimiseen ja lataamiseen:

 1. Siirry Fire TV-tikun tai muun Fire TV -laitteen aloitusnäyttöön.

 2. Siirry hakuosioon painamalla suuntanäppäintä vasemmalle.

  Hakuosaa edustaa suurennuslasi. Jos sinulla on Fire TV -kaukosäädin, jossa on sisäänrakennettu mikrofoni, voit tehdä hakuja myös painamalla kaukosäätimen mikrofonipainiketta.

 3. Kirjoita suuntanäppäimillä etsimäsi sovelluksen nimi ja valitse se sitten luettelosta.

  Sinun ei tarvitse kirjoittaa sovelluksen koko nimeä. Jos näet etsimäsi sovelluksen etkä ole vielä kirjoittanut, paina vain alas suuntanäppäimistöllä, kunnes saavut haluamasi sovelluksen nimen.

 4. Etsi haluamasi sovellus ja valitse se painamalla suuntanäppäimistön keskellä olevaa painiketta.

 5. Kanssa Saada valittu, paina suuntanäppäimistön keskellä olevaa painiketta ladataksesi sovelluksen.

 6. Odota sovelluksen lataamista ja käynnistä se sitten tai palaa sovellukseen Sovellukset osiosta myöhemmin käyttääksesi sitä milloin haluat.

Kuinka ladata sovelluksia Fire TV -tikkuille Amazon-verkkosivustolla

Toinen tapa löytää ja ladata sovelluksia Fire TV -laitteisiin on käyttää Amazon-verkkosivustoa. Tämä menetelmä on jonkin verran vähemmän kätevä, koska sinun on käytettävä tietokonetta Fire TV -tikkuasi. Se on kuitenkin myös helpompaa, koska sinun ei tarvitse käyttää näytön Fire TV -näppäimistöä hakujen suorittamiseen.

Kun käytät tätä menetelmää, löydät sovelluksen Amazon-verkkosivustolta ja kerrot sitten Amazonille, minkä laitteen pitäisi ladata sovellus. Kaikki on automatisoitu sen jälkeen, joten sinun ei tarvitse huolehtia muista monimutkaisista vaiheista.

Näin voit löytää ja ladata Fire TV -sovelluksia Amazon-verkkosivustolla:

 1. Siirry valitsemallasi verkkoselaimella osoitteeseen amazon.com/appstore.

  Voit myös etsiä sovellustasi vain Amazon-pääsivustolta, mutta navigointi suoraan sovelluskaupaan tarjoaa osuvampia hakutuloksia.

 2. Selaa alaspäin, kunnes löydät Palo-TV-malli -osassa ja napsauta Fire TV -laitetyypin vieressä olevaa valintaruutua.

  Jos et tiedä minkä tyyppistä Fire TV: tä sinulla on, ohita tämä vaihe. Hakutulokset saattavat näyttää sovelluksia, jotka eivät ole yhteensopivia laitteesi kanssa, mutta voit selvittää sen ennen kuin yrität ostaa tai ladata mitään.

 3. Etsi haluamasi sovellus ja napsauta sitä.

  Jos etsit tietyn tyyppistä sovellusta tai sinulla on tietty sovellus mielessä, voit kaventaa tulosten laajuutta valitsemalla luokan vasemmasta sivupalkista tai etsimällä sovellusta käyttämällä hakupalkkia yläosassa. sivu.

 4. Napsauta alhaalla olevaa ruutua, joka sijaitsee aivan sen alla Toimittaa.

 5. Valitse Palo-TV jonka haluat ladata sovelluksen, ja napsauta sitä.

  Jos et näe Fire TV -laitettasi tässä valikossa, varmista, että olet kirjautunut oikealle Amazon-tilille. Jos olet kirjautunut oikealle tilille, sovellus ei ole yhteensopiva Fire TV -laitteesi kanssa. Jotkin sovellukset on suunniteltu toimimaan vain Fire-tablettien kanssa.

 6. Klikkaus Hanki sovellus.

  A

 7. Odota, että Fire TV lataa sovelluksen, ja etsi se sitten Sovellukset -osiossa.

Millaisia ​​sovelluksia voit ladata Fire TV -muistitikulle?

Fire TV Stick -sovellukset keskittyvät ensisijaisesti videosisällön toimittamiseen, ja kaikissa suurimmissa suoratoistopalveluissa on sovelluksia. Voit hankkia sovelluksia Netflixille, Hululle, Paramount +: lle (aiemmin CBS All Access), HBO Go: lle ja HBO Now: lle ja useimmille muille suoratoistopalveluille.

Löydät myös musiikkisovelluksia, kuten Spotify, urheilusovelluksia, uutisia ja useimpia muita sisältötyyppejä, joita voit suoratoistaa tietokoneella ja muilla laitteilla. On jopa web-selaimia, kuten Firefox, joita voit käyttää Fire TV-tikkuasi ja joitain pelejä.

Suurin osa Fire TV Stick -sovelluksista on ilmaisia, mutta on joitain, jotka vaativat ennakkomyynnin, ja toiset toimivat vain, jos maksat kuukausimaksun tai sinulla on kaapelitilaus.

Jos olet valmis tekemään ylimääräistä työtä ja olet tyytyväinen kaivamaan Fire TV-tikkusi kannen alla, voit myös ladata sovelluksia. Tämä on hieman monimutkaisempi prosessi, mutta useimpien käyttäjien ei tarvitse koskaan käyttää sitä.