Skip to content

Steam-rekisteröinti: Kuinka se toimii

4 de heinäkuu de 2021

Steam on digitaalinen myymälä peleille, joka toimii Windows, macOS ja Linux kanssa. Se on myös yhteisöportaali, jossa voit olla yhteydessä ystäviin nähdäksesi mitä he pelaavat, jakaa kuvakaappauksia ja videoita sekä pelata yhteistyö- ja kilpailukykyisiä moninpelejä. Steam-tilin rekisteröinti on ilmaista, eikä palvelun käytöstä aiheudu jatkuvia kustannuksia.

Mikä on Steam-yhteisö?

Steamin lisäksi myymälässä, josta voit ostaa pelejä, ja työpöytäsovelluksella, jonka avulla voit ladata ja järjestää pelejä, on myös monia yhteisöominaisuuksia. Kun rekisteröidyt Steamiin, saat pääsyn pelifoorumeihin, oppaisiin, arvosteluihin, Steam Workshopiin, jossa voit tarkistaa modit ja uudet pelivarastot, sekä Steam Chatiin.

Kuinka Steam toimii?

Steamissa on työpöytäsovellus, joka toimii Windowsissa, macOS: ssa ja Linuxissa. Sovellus sisältää myymälän, josta voit ostaa pelejä, ja yhteisön näkökulman, mukaan lukien Steam Chat. Sovelluksen lisäksi pääset useimpiin Steam-ominaisuuksiin verkkoselaimen kautta. Voit ostaa pelejä osoitteesta store.steampowered.com, käyttää yhteisöominaisuuksia (mukaan lukien Steam Chat) osoitteessa steamcommunity.com tai mennä suoraan keskustelemaan osoitteessa steamcommunity.com/chat/.

Kuinka rekisteröityä Steamiin

Steamiin rekisteröityminen on ilmaista, ja voit suorittaa prosessin verkkoselaimella. Tarvitset vain modernin verkkoselaimen, kuten Firefox, Edge tai Chrome, ja toimivan sähköpostiosoitteen. Jos sinulla ei ole sähköpostiosoitetta tai et halua käyttää pääsähköpostiosoitettasi rekisteröityäksesi Steamiin, tutustu ilmaisten sähköpostipalvelujen tarjoajien luetteloon. Näin rekisteröidyt Steam-tilille:

 1. Siirry osoitteeseen steampowered.com ja valitse Kirjaudu sisään.

 2. Valitse Liity Steamiin.

  Liity Steamiin -painike

 3. Kirjoita seuraavalla näytöllä sähköpostiosoiteja kirjoita se uudelleen vahvistaaksesi. Valitse sitten asuinmaasi ja vastaa robottitarkistukseen tai kirjoita captcha-koodi Kirjoita yllä olevat merkit laatikko.

  Luo tili -näyttö Steamissä

 4. Napsauta linkkejä tarkistaaksesi Steamin tilaussopimus ja Valve-tietosuojakäytäntöja valitse sitten ruutu vahvistaaksesi, että olet lukenut ne ja hyväksy ne.

  Käyttäjäsopimuksen linkit ja valintaruudut Steamin Luo tili -sivulla

 5. Valitse Jatkaa. Jätä tämä sivu auki. Jos käytät sähköpostia selaimella, tee se uudella välilehdellä. Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, palaat tälle sivulle loppuun rekisteröintiprosessin.

  Jatka-painike

 6. Kun Vahvista sähköpostiosoitteesi valintaikkuna tulee näkyviin, Valve lähettää sinulle vahvistussähköpostin.

  Steamin rekisteröitymisen vahvistussivu

 7. Etsi Steamiltä sähköpostia nimeltä Uusi Steam-tilin sähköpostivahvistus.

 8. Avaa sähköposti ja valitse Vahvista sähköpostiosoitteeni.

  Steamin vahvistussähköposti

 9. Sulje sähköpostivahvistussivu ja palaa Steam-kirjautumissivulle, jonka jätit aiemmin auki.

  Steamin "Sähköposti vahvistettu" -sivu

 10. vuonna Steam-tilin nimi Kirjoita Steam-tilin nimi. Steam tarkistaa, että valitsemasi nimi on käytettävissä. Jos et pidä tämän vaiheen aikana valitsemastasi nimestä, voit muuttaa käyttäjänimeä, jonka muut Steamin käyttäjät näkevät milloin tahansa. Steam-nimen vaihtaminen on ilmaista, ja voit tehdä sen niin usein kuin haluat.

  Steam-tilin nimi ja salasana -sivu

 11. vuonna Valitse salasana Kirjoita salasana ja kirjoita se uudelleen vahvistaaksesi.

 12. Valitse Tehty.

Kuinka perustaa Steam-profiili

Kun olet rekisteröitynyt Steam-tilille, määritä profiilisi. Kun määrität profiilisi, ystäväsi voivat löytää sinut palvelusta. Yksi Steamin parhaista asioista on, että voit pelata pelejä verkossa ystäviesi kanssa. Näin määrität Steam-profiilisi:

 1. Siirry osoitteeseen steamcommunity.com ja kirjaudu sisään, jos et ole kirjautunut sisään.

 2. Valitse oma käyttäjänimi.

  Steam käyttäjänimellä korostettuna

 3. Kun avattava valikko tulee näkyviin, valitse Profiili.

  Höyry korostettuna Profiili-komennolla

 4. Valitse Määritä Steam-profiili.

  Höyry, kun Setup Steam Profile -painike on korostettuna

 5. Syötä profiili nimi. Profiilin nimi on nimi, jonka muut höyrykäyttäjät näkevät, kun olet tekemisissä heidän kanssaan. Voit muuttaa sitä milloin tahansa.

  Profiilin nimi -kenttä Steam-profiilissa

 6. Syötä Oikea nimi. Sinun ei tarvitse käyttää virallista nimeäsi. Jos olet huolissasi turvallisuudesta tai yksityisyydestä, jätä tämä kenttä tyhjäksi tai käytä väärää nimeä. Tämä kenttä on hyödyllinen, jos haluat ystäviesi löytävän sinut etsimällä Steamista oikeaa nimesi.

  Steam-profiilin Oikea nimi -kenttä

 7. Syötä Mukautettu URL auttaa ihmisiä löytämään profiilisi helpommin. He voivat siirtyä osoitteeseen https://steamcommunity.com/id/[custom URL]. Tämä vaihe on valinnainen.

  Steam-profiilin Mukautettu URL -kenttä

 8. Valitse sinun maa jos haluat, että alkuperämaasi näkyy profiilissasi.

  Maa-kenttä Steam-profiilissa

 9. A tyypin Yhteenveto jos haluat. Nämä tiedot näkyvät profiilissasi kertomaan vierailijoille vähän sinusta. Voit lisätä linkkejä.

  Steam-profiilin Yhteenveto-ruutu

 10. Klikkaus vieressä oleva ruutu Piilota yhteisöpalkinnot profiilissani jos et halua, että Steam näyttää muiden käyttäjien saaman tunnistuksen.

  Profiiliasetukset-osio

 11. Valitse Tallentaa tallentaa profiilisi.

  Tallenna-painike

 12. Vieritä takaisin ylös ja napsauta hahmo.

  Avatar-kohde Steam-profiilissa

 13. Valitse Lataa hahmositai valitse jokin Steamin tarjoamista hahmoista.

  "Lataa Avatar" -painike

 14. Valitse kuva kiintolevyltä ja muuta sen kokoa tai rajaa sitä kahvojen avulla. Esikatselut muuttuvat, kun teet muutoksia. Klikkaus Tallentaa ladata hahmosi.

  Tallenna-painike

 15. Kun profiilisi on julkaistu, valitse Muokkaa profiilia muuttaa tietoja, jotka annoit luomisen aikana. Kun ostat ja pelaat pelejä, avaat lisää profiilin mukautusvaihtoehtoja, suuremman kaveriluettelon ja muita ominaisuuksia.

  Steam-profiili, jossa Muokkaa profiilia -painike on korostettu

Profiilisi määrittäminen on tärkeää, kun sinulla on uusi tili, koska uudet tilit eivät voi lähettää kaveripyyntöjä. Kun profiilisi on paikallaan, ystävillesi on helpompi löytää sinut. Jos haluat lähettää kaveripyyntöjä ja käyttää muita Steam-yhteisöominaisuuksia, kuten ryhmäkeskustelua ja Steam Marketia, kaikki tilirajoitukset poistetaan, kun teet ostoksen Steam-kaupasta tai lisäät rahaa Steam-lompakkoon.