Skip to content

Suojaa Android-puhelintasi yhdellä näistä ilmaisista virustentorjuntaohjelmista

19 de maaliskuu de 2021

Android-laitteesi virustentorjuntaohjelma voi puhdistaa virukset, troijalaiset, haitalliset URL-osoitteet, tartunnan saaneet SD-kortit ja muunlaiset mobiililaitteiden haittaohjelmat sekä suojata yksityisyyttäsi muilta uhilta, kuten vakoiluohjelmilta tai vääriltä sovelluksen käyttöoikeuksilta.

Onneksi todella suuren ilmaisen virustentorjuntaohjelman ei tarvitse myöskään kohdata sinua suorituskykyongelmilla, joita saatat odottaa tällaisilta työkaluilta, kuten paisunut RAM-käyttö, ylimääräinen kaistanleveys jne. Olemme valinneet nämä tietyt virustentorjuntaohjelmat, koska ne ovat erinomaisia ​​kunnioittavasti käytettävyyteen, järjestelmäresurssivaatimuksiin, käyttäjien arvosteluihin ja ominaisuuksiin.

Tarvitsetko virustentorjunnan muilla laitteillasi? Tutustu myös ilmaisiin Windows-virustentorjuntaohjelmiin ja parhaisiin ilmaisiin Mac-virustentorjuntaluetteloihin!

Tässä on neljä parasta Android-virustentorjuntaohjelmaa, joista jokaisella on omat ainutlaatuiset edut:

Avira Antivirus Security

Aviran Antivirus Security -sovellus Androidille tekee sen, mitä kaikkien virustentorjuntasovellusten tulisi tehdä: Skannaa sovellukset automaattisesti haittaohjelmien varalta, tarkistaa ulkoisten tallennuslaitteiden uhkat, näyttää, millä sovelluksilla on pääsy yksityisiin tietoihin, ja on erittäin helppokäyttöinen.

Avira voi skannata joka kerta, kun katkaiset yhteyden tietokoneeseen, sekä aloittaa ajoitetut tarkistukset kerran päivässä, päivittäin. Jos tämä ei riitä sinulle, voit aina aloittaa manuaalisen tarkistuksen aina, kun haluat tarkistaa haittaohjelmat, kuten mainosohjelmat, riskit, kiristysohjelmat ja mahdollisesti ei-toivotut ohjelmat.

Kun uhkia löydetään, sinulle ilmoitetaan uhkatyypistä (riskiohjelmisto, PUP jne.) Ja sinulla on mahdollisuus ohittaa ne tai poistaa ne paikan päällä.

Tässä on joitain muita asioita, joihin Avira Antivirus Security -sovellus kykenee: päivitetyt sovellukset tarkistetaan uudelleen, kun ne ovat päivittyneet, jotta uudet tiedostot eivät ole tartunnan saaneita; määrität, tarkistetaanko tiedostot ja / tai sovellukset; näytä ilmoitukset, kun uhkia löytyy – kätevä, jotta sinua ei pommiteta viesteillä joka kerta, kun laite löytää laitteen puhtaana; varkaudenestotyökalun avulla voit etsiä laitteesi etänä tai lukita tai pyyhkiä sen; sovellukset, joilla on etuoikeutettu pääsy tietoihisi, luokitellaan riskitason mukaan; an Toiminta osio näyttää historian siitä, mitä Avira on tehnyt ja mitä se löytää; Ylikuormitussuoja voi muistuttaa sinua irrottamaan laitteen virtalähteestä, kun se on ladattu täyteen; ja Identiteetin turvaaminen toiminto tarkistaa yrityksen rikkomukset selvittääkseen, sisältyikö sähköpostiisi johonkin niistä.

Tämä ilmainen versio on hyvin samanlainen kuin ammattilaisversio, jonka voit ostaa, paitsi että pro-versio ei sisällä mainoksia, päivittää määritelmänsä joka tunti, sisältää sovelluskaapin ja tukee suojattua selausominaisuutta, joka auttaa laitetta pysymään puhtaana selaamisen aikana. verkosta, tiedostojen lataamisesta ja ostoksista verkossa.

Bitdefender Antivirus Free

Edellä luetellut kaksi virustentorjuntasovellusta ovat selvästi täynnä ominaisuuksia, ja siinä Bitdefenderin AV-sovellus eroaa: se on täysin vapaa sotkusta ja sisältää vain virustentorjuntatyökalu.

Ainoa manuaalinen asia, jonka voit tehdä Bitdefenderin kanssa, on aloittaa skannauksella ja valita, sisällytetäänkö SD-kortti virusten ja muiden uhkien torjuntaan vai ei.

Kun täydellinen tarkistus on valmis, sinut suojataan uusilta sovellusten asennuksilta ja päivityksiltä automaattisesti, jotta ne estetään ennen kuin ne voivat vahingoittaa.

Jos uhka löytyy, sinut viedään tulosnäyttöön, jossa voit helposti poistaa syylliset.

Bitdefenderin sanotaan olevan erittäin kevyt resursseille, koska se ei lataa ja tallenna viruksen allekirjoituksia laitteeseen, vaan käyttää pilvipohjaista suojausta tarkistaakseen uusimmat suojautumiset taudinpurkauksilta.

Ainoa haittapuoli Bitdefender Antivirus Free -sovellukseen on, kun verrataan sitä Bitdefenderin maksuttomaan Mobile Security & Antivirus -sovellukseen, joka tarkistaa selaustottumuksesi reaaliajassa ja voi lukita tai pyyhkiä puhelimesi, jos se varastetaan, mikä on melko kätevä ominaisuus.

AVG AntiVirus Free

Androidin AVG AntiVirus -sovellus oli ensimmäinen Google Playn virustentorjuntaohjelma, joka saavutti 100 miljoonaa latausta. Se suojaa sinua vakoiluohjelmilta, vaarallisilta sovelluksilta ja asetuksilta, viruksilta ja muilta haittaohjelmilta ja uhilta.

AVG tukee ajoitettuja tarkistuksia, suojaa haittaohjelmilta, voi skannata sisäiseen tallennuslaitteeseen tallennetut tiedostot, varoittaa sovelluksista, joiden muut AVG-käyttäjät ovat ilmoittaneet uhkaksi, ja voi käsitellä mahdollisesti ei-toivottuja ohjelmia haittaohjelmina.

Myös AVG AntiVirus Free suojaa sinua samalla, kun selaat Internetiä Chromessa.

Aivan kuten jotkut muut tässä luettelossa olevat Android AV -sovellukset, AVG ei sisällä vain virustarkistinta: jos sinulla on pääkäyttäjän käyttöoikeus, voit myös ottaa käyttöön AVG-palomuurin. sisäinen valokuvavarasto voi piilottaa valitut kuvat sovelluksessa, joka on suojattu mukautetun salasanan takana; se voi puhdistaa joitain roskapostitiedostoja ja välimuisteja, joita et enää tarvitse levytilan vapauttamiseksi; Internetin nopeustesti on sisäänrakennettu; tietoturvauhat löytyvät skannaamalla verkko, johon olet yhteydessä; parantaa laitteen suorituskykyä sulkemalla muistissa olevat asiat; saat varoituksen, kun akun käyttöikä on 10% tai 30%; löytää kaikkien sovellusten käyttöoikeudet; tarkastella ja seurata datan käyttöä ylikuormituksen välttämiseksi; virustunnisteet voidaan määrittää lataamaan vain, kun olet yhteydessä Wi-Fi-yhteyteen; ilmaiset käyttäjät voivat lukita laitteen etänä verkkoselaimen kautta, joka kommunikoi sovelluksen kanssa – tuettuja ovat myös tekstiviestikomennot, joita käytetään puhelun käynnistämiseen laitteeltasi, tietojen pyyhintä, sireeni tai lukituspyyntö ja paljon muuta.

Suurin pudotus tällä AVG: n Android-virustorjuntatyökalulla on, että se on täynnä mainoksia; he ovat melkein jokaisella näytöllä. Lisäksi olet aina vain yhden napautuksen päässä päivittämisestä pro-versioon kaikista sovelluksen alueista, mikä on turhauttavaa, jos napautat sitä vahingossa.

On myös ärsyttävää, kun AVG löytää riskejä, jotka eivät ole oikeastaan ​​haitallisia. Jos kuitenkin haluat saada tällaisia ​​ilmoituksia, vaikka mitään tiedostoja tai sovelluksia ei havaita olevan haitallisia, sinulla ei ole ongelmia sen kanssa.

Esimerkiksi tarkistuksen jälkeen sinulle saatetaan kertoa, että ”tuntemattomat lähteet” -vaihtoehto on poistettu käytöstä puhelimessasi, mikä yleensä kertoo sinulle, kun olet asentanut epävirallisen sovelluksen, joka voisi sisältää uhkia.

Vaikka kyseisen ominaisuuden pitäisi todennäköisesti olla aina käytössä, sen poistaminen käytöstä ei välttämättä tarkoita sitä, että olet parhaillaan hyökkäyksen kohteena tai sinulla on tartunnan saaneita tiedostoja.

Sovelluksen varmuuskopiointi, kameran ansa, laitteen lukitus, VPN-suojaus, sovelluksen lukitusja ei mainoksiaovat muutamia ilmaisen version tukemattomista ominaisuuksista. Siellä on myös useita linkkejä ominaisuuksiin, joita voit saada vain muista sovelluksista, joten saatat löytää itsesi jättävän AVG: n Play Kaupalle, kun yrität napauttaa näitä vaihtoehtoja.

McAfee Mobile Security

McAfee tarjoaa ilmaisen Mobile Security Suite Android-käyttäjille. Se sisältää virusten poistajan, joka skannaa nykyiset ja uudet sovellukset ja voi toimia valitsemallasi aikataululla, mutta myös muistinvahvistimen, varkaudenestotyökalun, akunlisälaitteen ja tallennustilan puhdistusaineen.

Tässä on joitain muita ominaisuuksia, jotka saat McAfee Mobile Securityn avulla: reaaliaikainen skannaus on ilmaista ja se voidaan kytkeä päälle / pois päältä haluamallasi tavalla; ajoitetut tarkistukset suoritetaan automaattisesti tai voit valita, milloin ne käynnistetään; tarkistaa päivitykset automaattisesti; saat varoituksia aina, kun muodostat yhteyden vaaralliseen tai suojaamattomaan verkkoon; löytää sovelluksia, jotka käyttävät paljon henkilökohtaisia ​​tietojasi; etsiä uhkia sovelluksista ja tiedostoista; Battery Boosteria käytetään pidentämään akkua automaattisesti, kun se on vähissä; saat vähän tallennustilaa koskevan varoituksen, kun käyttöaste on 15-30%; ja ota käyttöön aloitusnäytön widget, joka helpottaa McAfee Mobile Securityn käyttöä.

Vaikka tässä Android-virustentorjuntasovelluksessa on joitain todella hienoja ominaisuuksia, monet ilmaiseksi näyttävistä ovat käyttökelpoisia vain, jos päivität / maksat. Tähän sisältyy Wi-Fi Guard, App Lock, Safe Web ja Guest Mode.