Skip to content

Suosikkien lisääminen Google-uutisiin

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Työpöydällä: Etsi haluamasi aihe, sijainti tai lähde Google-uutisten hakukentän avulla. Klikkaus Seuraa.
 • Mobiilikäyttäjät: Napauta sovelluksessa Seurata valitse sitten plus-painike. Napauta tähti haluamasi kohteen vieressä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lisätä suosikkilähteesi tai aiheet Google-uutisiin, jotta sinulla on aina niitä.

Suosikkien lisääminen verkkosivustolta

Kun käytät Google-uutisia, ”Sinulle” -osio oppii haluamasi automaattisesti. Mutta jos siinä ei näytetä sinua kiinnostavia tarinoita, voit mukauttaa syötteen itse lisäämällä uusia uutislähteitä manuaalisesti.

Kun olet luonut suosikit, alat nähdä lisää uutisia kiinnostuksen kohteidesi mukaan ja voit jopa selata vain näitä tarinoita, jos niin haluat.

 1. Avaa Google-uutiset ja etsi yläosassa oleva hakupalkki aihe, sijainti tai lähde, jonka haluat lisätä suosikiksi. Valitse se ponnahdusvalikoista, kun löydät sen.

 2. Valitse Seuraa tulosten oikealla puolella.

 3. Olet valmis! Näet nuo tarinat käyttäessäsi Google-uutisia.

Lisää suosikkeja mobiilisovelluksesta

Suosikkien asettaminen Google-uutisten mobiilisovellukseen edellyttää ylimääräistä vaihetta.

Noudata seuraavia ohjeita Google-uutissovelluksessa:

 1. Napauta Seurata välilehti alareunassa.

 2. Valitse plus-painike.

  Jos käytät iPad-sovellusta, käytä plus-painiketta Lähteet -osiossa.

 3. Etsi mitä haluat suosikki.

 4. Napauta tähteä uutislähteen vieressä.

Eikö sinulla ole sovellusta? Hae se nyt

Voit lukea Google-uutisia ilman sovellusta, mutta et voi todella tallentaa ja hallita uutisiasi hyvin ilman sitä. Sovellus on ilmainen.

Kuinka selata tuoreita uutisia

Kun lisäät suosikin, kaikki nämä tarinat sekoitetaan muihin seuraamiesi aiheiden kanssa. Mutta jos haluat nähdä vain tuoreimmat uutiset tästä tuotteesta, sinun on valittava se kirjastostasi.

 1. Avaa Seurata -osio Google-uutisten vasemmalta puolelta. Jos et näe sitä, valitse kolmen rivin valikko vasemmassa yläkulmassa.

 2. Valitse yksi kirjastosi kohteista. Voit nyt selata tarinaluetteloa, järjestetty päivämäärän mukaan.

 3. Jos käytät mobiilisovellusta, etsi suosikki Seurata välilehti ja valitse se. Jos napautat tähden vieressä olevaa valikkoa, voit tehdä esimerkiksi jakaa sen ja tehdä aloitusnäytön pikakuvakkeen.

Kuinka saada Google-uutisia RSS-lukijan kautta

Google-uutiset on hieno, mutta jos et ole valtava verkkosivuston tai sovelluksen fani, mutta haluat silti lukea Googlen luetteloimia uutisia, sinulla on toinen vaihtoehto: tee RSS-syöte.

Tällöin voit vastaanottaa uutisia RSS-lukijan kautta. Jos saat jo muita uutisia tällä tavalla, Google-uutisten muuntaminen RSS-syötteeksi ei ole järkevää.

Voit lukea kaiken tämän tekemisestä RSS-oppaastamme.