Skip to content

Suosituimmat iPad-pelit, jotka eivät maksa sinulle penniäkään

19 de maaliskuu de 2021

Freemium-mallin nousu on tehnyt ilmaisista iPad-peleistä paljon suositumpia, ja vaikka jotkut freemium-pelit ovat vain ärsyttäviä yrityksiä vuotaa lompakkoasi, paras sovelluksen sisäinen osto, joka lisää pelattavuutta muuttumatta vaatimukseksi, jolloin maksat tai et maksa haluamallasi tavalla. Mainostuettujen pelien ja freemium-pelien välillä on paljon mahtavia ilmaisia ​​pelejä, jotka voit ladata iPad-sovelluskaupasta.

Tämä luettelo välttää ilmaisia ​​pelejä ylimmillä freemium-malleilla, joten vaikka peli kuten Dungeon Hunter IV tarjoaa upean grafiikan ja hyvän pelattavuuden, se ei tee luetteloa sen ärsyttävän sovelluksen sisäisen ostomekaniikan perusteella.

temppelijuoksu

temppelijuoksu tehtiin suosituksi, kun pop-sensation Justin Bieber ja Arian Fosterin juoksija Houston Texans tuli riippuvaisiksi siitä. Ja on melko helppo tulla riippuvaiseksi tästä. Lähtökohta on yksinkertainen: jatka juoksemista, muuten demoniset apinat syövät sinut. Kääntyminen vasemmalle ja oikealle, hyppy kuristimien ja tulirenkaiden yli ja liukuminen puiden alle keräämällä kolikoita ja avaamalla lisävoimia – joo, se on hullua. Hullua hauskaa. Ajattele sitä kuin 3D-versio Sudenkuoppa. Apinoiden kanssa.

Hearthstone

Hearthstone on täydellinen esimerkki freemium-mallista, joka on tehty oikein. Tämän koukuttavan korttipelipelin avulla voit ostaa korttipakkauksia (ja nyt myös laajennuksen), mutta ei koskaan työnnä sinua ostamaan sitä. Itse asiassa voit ostaa korttipakkauksia kullasta, jonka ansaitset pelaamalla tehtäviä, ja jopa ostaa pääsyn laajennukseen maksamatta penniäkään. Ja parasta on, että tämä hauska peli on yksi parhaista korttipelipeleistä iPadissa.

Despicable Me: Minion Rush

Kaikkien suosikkipelaajat näyttelevät päähenkilöinä loputtomassa juoksijassa? Rekisteröidy minut. Tämä hauska peli lisää muutaman käänteen loputtomiin juoksijamekaniikoihin, mutta lähinnä se on hauskaa kätyrien takia. Hyvä yhdistelmä huumoria ja pelattavuutta saa sinut nopeasti riippuvaiseksi tästä otsikosta.

Piirrä jotain ilmaista

Vanhasta uuteen, Piirrä jotain ilmaista on yksi uusimmista viruspeleistä, jotka tartuttavat laitteitamme. Piirrä jotain ilmaista on digitaalinen versio Sanakirjasta ja melko addiktoiva. Pelin avulla voit pelata ystävien kanssa tai napata satunnaisen vastustajan, ja sillä on sama vuoropohjainen pelattavuus, joka tekee Words With Friendsistä niin helpon pelata.

Uusia sanoja ystävien kanssa

Tätä voitaisiin melkein kutsua vanhukseksi, mutta ei-hyväksi, ellei sitä ole Sanat ystävien kanssa on vain kolme vuotta vanha. Words With Friends on saatavana melkein kaikilla ihmiskunnan tuntemilla alustoilla, mukaan lukien jatkuvasti suosittu Facebook. Se on Scrabble-klooni, jonka avulla voit pelata sanapeliä vuoropohjaisessa muodossa, vaikka pelaat useita pelejä samanaikaisesti eri ihmisten kanssa.

Candy Crush Saga

Candy Crush Saga hyödyntää vastaavan pelin hauskaa herkullisen tyydyttävillä räjähdyksillä. Peli alkaa alussa riittävän yksinkertaisella tavalla, mutta ärsyttävien hyönteisten ja tukossa olevien alueiden palapelit vaikeutuvat pelin edetessä. Tämä on loistava sekä lapsille että aikuisille.

Kasvit vs Zombies 2

Yksi iPadin parhaimmista strategiapeleistä, Kasvit vs Zombies 2 on hieno jatko alkuperäiselle. Siinä ei ehkä ole niin monta erilaista pelitilaa, mutta se tarjoaa vankan kokemuksen. Jokaisen, joka rakastaa tornipuolustuspelejä, tulisi tarkistaa tämä. On vaikeampaa olla käyttämättä rahaa siihen, mutta on paljon ilmaista sisältöä, jotta se kannattaa ladata.

Sonic Dash

Jos näyttää siltä, ​​että tämä luettelo on raskas loputtomilla juoksijapeleillä, se on hyvästä syystä. Genre näyttää soveltuvan freemium-malliin olematta liian ärsyttävää. Se auttaa sitä temppelijuoksu molemmat suosivat tyylilajia ja asettivat mallin sen ansaitsemiseen. Sonic Dash ei aio voittaa palkintoja loputtoman juoksijan keksimisestä, mutta niille, jotka rakastivat Sonicia päivinä, tämä on hieno räjähdys menneisyydestä.

Asfaltti 8: Ilmassa

Ehkä yksi tämän luettelon kauneimmista peleistä, Asfaltti 8: Ilmasyntynyt tarjoaa myös kaikkien tämän luettelon pelien ärsyttävintä ilmaista peliä. Se sattuu olemaan myös yksi iPadin parhaista kilpa-peleistä, minkä vuoksi se sisältyy. Asfaltti 8: Ilmasyntynyt lisää ilmaan temppuja peliin, ja niiden suorittaminen voi antaa sinulle vauhtia nitroa. Mutta temppujen suorittaminen hidastaa sinua, joten sinun on päätettävä, onko temppu sen arvoinen.

Taskulegendat

Jos rakastat World of Warcraftia, haluat ladata sen Taskulegendat. Tämä iPadin MMORPG tarjoaa kolme erilaista luokkaa ja mahdollisuuden käyttää hahmojasi iPadista tai iPhonesta, joten voit pelata missä tahansa ja missä tahansa laitteessa, jonka otat mukanasi. Peli sisältää tehtäviä, käsityötä, PvP: tä ja kaikkea mitä odotat MMO: lta.

Kuplapallo

Jos pidät fysiikkaan perustuvista pulmapeleistä, Kuplapallo on mukava haaste. Pelin tarkoituksena on ohjata kupla maaliin asettamalla puu- ja metallikappaleita näytölle sen ohjaamiseksi. Loistava peli, Kuplapallo kerännyt tietyn määrän mainetta sen 14-vuotiaan kehittäjän ja työnnön perusteella Vihaiset linnut pois kärkipaikasta jonkin aikaa.

Bejeweled Blitz

Jos rakastat jalokivipelejä tai vastaavia pelejä, Bejeweled Blitz on huippuluokkaa. Freemium-peli, joka ei työnnä kauppaa haluamallasi tavalla, on olemassa paljon erilaisia ​​vaihtoehtoja ja bonuksia, jotka pitävät sinut jatkamassa tätä. Voit jopa ostaa omia lisävoimia käytettäväksi pelissä ja ravistaa lautaa, tutkia erikoishelmiä tai aloittaa yksinkertaisesti bonushelmillä. Bejeweled Blitz on helposti yksi iPadin parhaista ilmaisista peleistä.

Sudoku

Luuletko, että voit Sudoku paremmin kuin ystäväsi? Tämän OpenFeint-yhteensopivan version klassisesta pulmapelistä voit käyttää tulostaulukoita ja kilpailla ystäviäsi vastaan. Peli sisältää tuhansia ilmaisia ​​pulmia ja jakaa levyt kolmeen vaikeustasoon, jolloin lukituksen avaaminen vaikeutuu, kun olet voittanut nykyisen vaikeusasetuksesi kahdesti peräkkäin.

Mega Run

Mega Run on kuin risteytys temppelijuoksu ja Mario veljet. Hallitset Redfordia tässä nopeassa tasohyppelyssä, joka haastaa sinut keräämään kolikoita ja lisävoimia välttäen törmäyksiä, esteitä ja erilaisia ​​vihollisia. Tämä hienosti suunniteltu peli on pakattu puremankokoisiksi paloiksi, kun sinut haastetaan yhä suuremmilla vaikeuksilla läpi eri vaiheiden ja tasojen. Ehdottomasti pakollinen lataus, jos rakastat tasopelejä.

Paperinheitto 2

Kaiken iPadiin pakatun tekniikan jälkeen on outoa sanoa, että paperin heittäminen on yksi hauskimmista asioista, joita voit tehdä sen kanssa? Paperinheitto ei välttämättä ole paras peli pitää sinut kiireisenä tunteja kerrallaan, mutta jos haluat viettää viisi – kymmenen minuuttia odotushuoneessa tai ennen kuin suosikkiohjelmasi tulee televisioon, Paper Toss HD on paras ystäväsi. On oudosti riippuvuutta siitä, kuinka paljon pelkästään edellisen korkean pistemäärän voittaminen pitää sinut liimattuna peliin.

Zen Pinball

Oletko valmis hulluun räpylän toimintaan? Zen Pinball tarjoaa melko hyvän flipperikokemuksen, edes yhden edistyksen ja antaa sinun mennä flipperipöydän syvyyksiin erityisalueita varten.

Zen Pinball ei ole täysin ilmainen. Sinun on maksettava 0,99 – 1,99 dollaria lisäpöydistä, jotka sisältävät sarjan Marvel-aiheisia pöytiä, mutta saat Sorcerer’s Lairin ilmaiseksi. Ja Velho Lair ei ole vesitetty pöytä. Se on aika hauskaa.