Skip to content

Super Bowlin katselu ja suoratoisto verkossa (2022)

20 de maaliskuu de 2021

Sinun ei tarvitse unohtaa katsella Super Bowlia, jos olet liikkeellä tai sinulla ei ole kaapelia. Voit suoratoistaa peliä älypuhelimesta, tietokoneesta tai suoratoistolaitteesta. Olitpa juurtumassa joukkueellesi, odottanut puoliaikaa tai vain täällä mainoksia varten, voit päästä peliin.

Super Bowl LVI (56) Tiedot

Päivämäärä: Sunnuntaina 6. helmikuuta 2022

Aloitusaika: 18:30 ET

Joukkueet: TBD

Halftime Show: TBD

Sijainti: SoFi-stadion, Los Angeles, Kalifornia

Kanava: NBC

Suoratoisto: NBC Sports -sivusto, NBC Sports -sovellus

Kuinka suoratoistaa Super Bowl LV: tä (55)

NFL-peliä on helppo katsella verkossa tai suoratoistaa tapahtumaa älypuhelimesta, tietokoneesta, tabletista tai yhteensopivista suoratoistolaitteista, kuten Roku, Apple TV tai Fire TV. Super Bowlin suoratoistoon on useita vaihtoehtoja.

NBC

NBC lähettää Super Bowl LVI: tä (56), joten voit suoratoistaa peliä NBC Sports -sovelluksen tai verkkosivuston kautta. Voit myös peilata peliä laitteesta televisioon.

NFL-sovellus

Kuka tahansa voi suoratoistaa paikallismarkkinoita ja esityksiä kansallisissa peleissä, pudotuspeleissä ja Super Bowlissa NFL Mobile -sovelluksella. Tämä ilmainen suoratoistopalvelu on saatavana myös Verizonin Yahoo Sports -sovelluksessa.

Lisää tapoja katsoa Super Bowl

Riippuen siitä, missä verkossa on lähetysoikeudet, saatat pystyä suoratoistamaan peliä jostakin alla luetelluista tilauspalveluista. Harkitse ilmaista kokeilua testataksesi palvelua ja katsoaksesi, sopiiko se sinulle.

HULU + LIVE-TV

Hulu + Live TV alkoi on-demand-palveluna, joka yleensä antoi TV-jaksot katsottavaksi muutaman päivän sisällä lähetyksestään, mutta palvelu sisältää nyt suoratoistovaihtoehdot. Live TV: n sisältävä Hulu sisältää CBS, Fox, NBC ja ESPN. Tarjolla on 30 päivän ilmainen kokeilu.

SLING-TV

Sling TV tarjoaa palveluja on-demand- ja suoratoistotelevisio-ohjelmiin. Sling TV on kuitenkin saatavana vain tietyillä markkinoilla. Ilmainen kokeiluversio on käytettävissä.

AT&T TV NYT

AT&T TV Now, aiemmin nimellä DirecTV Now, sisältää ABC: n, CBS: n, Foxin, NBC: n ja monia muita kanavia, ja 5 dollarin lisähintaan voit lisätä NFL-verkon. Palvelu on kuitenkin käytettävissä vain tietyillä markkinoilla.

FUBO-TV

FuboTV, joka tarjoaa myös ilmaisen kokeiluversion, sisältää CBS: n, Foxin, NBC: n ja NFL-verkon, mutta ei mukana ESPN: ää.

YOUTUBE-TV

YouTube TV on YouTuben maksullinen tilausstreaming-TV-palvelu. Saatavilla olevilla alueilla YouTube TV tarjoaa suoratoistoa, on-demand-palvelua ja digitaalisen digitaalisen DVR-tallentimen. YouTubeTV antaa sinulle pääsyn CBS, Fox, NBC ja ESPN. Tarjolla on ilmainen kokeiluversio.

TV-antenni

Voit tietysti myös katsella peliä ilman kautta hyvällä vanhanaikaisella TV-antennilla. Sinun on kuitenkin oltava lähellä lähetystornia.

Katso Super Bowl Yhdysvaltojen ulkopuolella

Etkö ole Yhdysvalloissa? Voit myös katsella! Vaikka kaikkia pelejä, jotka lähettävät peliä muissa kuin Yhdysvaltojen maissa, ei ole ilmoitettu, peli on usein samoissa verkoissa kansainvälisesti johdonmukaisempi kuin Yhdysvalloissa. Tässä ovat todennäköisimmät vaihtoehdot ystävillemme Kanadassa ja Iso-Britanniassa :

Kanada

Peli on saatavilla Dazn-suoratoistopalvelussa (20 dollaria kuukaudessa) Kanadassa. Lähetysvaihtoehdot voivat sisältää CTV, CTV Two, TSN ja CTV Go -sovelluksen.

Yhdistynyt kuningaskunta

Yhdistyneessä kuningaskunnassa lähetysvaihtoehtoja voivat olla BBC One, BBC Sport, BBC iPlayer, Sky Sports 1, Sky Sports NFL ja Sky Go -sovellus.