Skip to content

Syyt, joiden vuoksi ihmiset eivät enää katso sinua

20 de kesäkuu de 2021

Yli 9,7 miljoonan päivittäisen aktiivisen käyttäjän kanssa Twitchistä on nopeasti tullut yksi johtavista palveluista videopelien sisällön katseluun ja suoratoistoon älypuhelimissa, tableteissa, tietokoneissa ja pelikonsoleissa. Joka kuukausi yli 2 miljoonaa Twitch-käyttäjää suoratoistaa pelattavuuttaan tai luovaa sisältöään verkossa, ja monet näistä suoratoistajista pyrkivät ansaitsemaan kokoaikaisia ​​tuloja harrastuksellaan ja tulemaan kuuluisaksi Twitchin kumppaniksi tai kumppaniksi. Jos haluat tulla Twitch-kumppaniksi tai -kumppaniksi, striimarin on ensin saavutettava tietyt seuraajamäärät ja katseluedellytykset. Streamerien ei tarvitse vain saada katsojat katsomaan suoratoistoa, vaan heidän on myös houkuteltava nämä potentiaaliset fanit lisäämään tili seurantalistalleen ja virittämään säännöllisesti tulevaisuudessa. Tämä voi olla vaikeaa uusille tulokkaille, joilla on vähän kokemusta brändin lähettämisestä ja rakentamisesta, mutta se voi olla hankalaa myös vakiintuneille henkilöille. Tässä on viisi suurinta syytä, miksi Twitch-käyttäjät kieltäytyvät katsomasta streamia (tai lopettavat sen katselun heti, kun ne alkavat), sekä helppokäyttöiset vinkkimme asioiden kääntämiseksi ja ammattilaiseksi tulemisesta.

Ei kameraa

Yleisin tapa Twitch-käyttäjien löytää uusia suoratoistoja on selaamalla Twitch-verkkosivustoa ja -sovelluksia. Molemmat näyttävät pikkukuvat nykyisistä suorista lähetyksistä, jotka on tehty satunnaisesti tuotetuista kuvakaappauksista streamista, ja monet käyttäjät valitsevat katsottavat striimat kokonaan näiden kuvien perusteella. Yksi ongelma näissä pikkukuvissa on, että monet niistä voivat näyttää samoilta, varsinkin kun selaat samaan peliin tai aiheeseen liittyviä virtoja. Tehokkain tapa erottaa kuvaruutusi kaikista muista? Anna kameran olla päällä. Sen lisäksi, että suoratoiston pikkukuva erottuu (joskus) satojen muiden Twitchin hakutulosten joukosta, kameran käynnistäminen antaa lähetyksellesi tunteen legitiimiydestä ja ammattimaisuudesta. Kun katsojat näkevät kasvosi, he voivat myös muodostaa yhteyden sinun enemmänsi, mikä tarkoittaa, että he todennäköisemmin pysyvät ympärilläsi ja seuraavat sinua ja mahdollisesti seuraavat sinua tulevissa suoratoistoissa.

  • Toimintakelpoinen vinkki: Käytätkö Xbox One’s Kinectiä, kannettavan tietokoneen verkkokameraa tai erillistä kameraa, varmista, että kytket sen päälle ja sijoita asetteluruutu kameran materiaalin kanssa näytön vasempaan tai oikeaan yläkulmaan. Twitch sijoittaa suoratoiston otsikon ja kuvauksen sovelluksen pikkukuvan alaosaan, mikä piilottaa kameramateriaalisi.

Olet tylsä

Yhtä jännittävä kuin pelaamasi videopeli tahansa, suurin osa Twitch-käyttäjistä päättää katsella suoratoistoja itse streamerin perusteella, ja jos et ole niin mielenkiintoinen katsella, katsojat katsovat vain jonkun muun. On tärkeää puhua suoratoiston aikana. Vaikka kukaan ei katsoisi tai puhu kanssasi Twitch-chatissasi, puhu ikään kuin joku olisi niin, että kun katsojat katsovat lähetystäsi, he näkevät aktiivisen suoratoistajan, ei vain jonkun, joka tuijottaa monitoriaan. Helppo tapa tehdä tämä on yksinkertaisesti sanata ajatusprosessisi pelatessasi peliä. Juuttunut palapeliin? Keskustele mahdollisten ratkaisujen kanssa ääneen. Jos sinulla on katsojia katsomassa, muista toivottaa heidät tervetulleeksi streamiin ja kysyä heiltä päivästä, mistä he katsovat, tai vaikka heillä olisi sama videopeli. Tärkeää on olla aktiivinen.

  • Toimintakelpoinen vinkki: Pyydä ystävääsi siirtymään Twitch-chat-keskusteluun ennen lähetyksen aloittamista, jotta sinulla on joku puhua, kun aloitat suoratoiston. Toinen hyvä vinkki on sijoittaa laadukkaisiin pelikuulokkeisiin, jotta yleisösi kuulee sinut oikein.

Loukkaavaa sisältöä

Twitch on suhteellisen avoin foorumi muihin vastaaviin palveluihin verrattuna ja sallii kiroilun lähetyksissään. Pelkästään siksi, että tämä on sallittua, ei kuitenkaan tarkoita, että tätä ei pitäisi miettiä. Vaikka kiroaminen ei yleensä ole ongelma keskimääräiselle aikuiselle katsojalle, karkean kielen käyttö lähetyksen aikana saattaa sulkea alaikäiset katsojat ja aikuiset, jotka katsovat streamia omien lastensa kanssa, ja voi kutistaa yleisöä huomattavasti. Sama voidaan sanoa kielestä, jota voidaan pitää rasistisena, seksistisenä tai homofobisena. Valinta on henkilökohtainen, mutta jos haluat osallistua pieneen itsesensuuriin, se voi suuresti lisätä streamisi houkuttelevuutta ja antaa katsojille, jotka eivät ole varma kiinnijäämisestä, vähemmän syytä katsella jotakuta muuta.

  • Toimintakelpoinen vinkki: Katso uudelleen joitain edellisiä lähetyksiäsi toisen väestöryhmän näkökulmasta. Katsoisiko isä lastesi kanssa streamiasi? Onko dialogisi tervetullut nais- ja vähemmistöpelaajille? Tee muistiinpanoja ja säädä tarvittaessa.

Toistuva pelaaminen

Jotkut uudet Twitch-striimarit unohtavat sen, että he pelaavat videopelejä yleisölleen eikä itselleen. On tärkeää muistaa koko ajan, millaista on tarkkailla jonkun muun pelaamista, ja pitää pelattavuus mielenkiintoisena jonkin verran eteenpäin suuntautuvalla vauhdilla. Yli tunnin omistautuminen yhden tietyn pulman ratkaisemiseen pelissä saattaa tuntua tärkeältä pelaajalle, mutta katsojalle se voi vanhentua hyvin nopeasti ja saada heidät etsimään dynaamisempaa pelaajaa toisella kanavalla.

  • Toimintakelpoinen vinkki: Jos huomaat olevasi jumissa videopelissä etkä voi edetä, harkitse siirtymistä toiseen pelitilaan tai jopa pelien muuttamista kokonaan. 15 minuutin tulisi olla absoluuttinen enimmäismäärä aikaa, jonka viet yhdelle tietylle palapelille tai pelin osalle.

Syöminen suoratoiston aikana

Syöminen Twitch-suoratoiston aikana saattaa tuntua aluksi hyvältä ajatukselta, etenkin kun otetaan huomioon sosiaalisen syömisen uusi suuntaus, johon kuuluu vain syöminen kameralla, mutta katsojille, jotka ovat tottuneet katsomaan muuta sisältöä, kuten videopelejä tai talk-ohjelmia, tämä voi olla jonkin verran pois päältä ja voi jopa ajaa joitain faneja lopettamaan tilauksen. Kaikki liittyy viattomaan katkaisuun, jota voi tapahtua suoratoistolaitteiden ja katsojien välillä. Suoratoistojen mielestä syöminen kamerassa on aterian jakaminen ystävien kanssa, mutta monet katsojat reagoivat siihen ikään kuin kuulisivat jonkun syövän puhelun aikana tai nauhoittaessaan podcastia. Joillakin katsojilla on hyvä asia, mutta monet saavat siitä hyväkseen tai jopa pitävät töykeinä ja epäammattimaisina. Syö omalla vastuullasi.

  • Toimintakelpoinen vinkki: Jos teet pitkää virtaa ja sinun täytyy syödä, pidä vain 15 minuutin tauko. Sammuta tänä aikana mikrofoni ja vaihda suoratoistomuodosi toistamaan tekemäsi video- tai kuvaesitys. Monet suositut striimarit käyttävät tätä menetelmää esitellessään itseään koskevia valokuvia videopelissä tai suoratoistokokouksissa, ja tämä voi olla hieno tapa rakentaa yhteisöllisyyttä Twitch-kanavallesi. Muita tehokkaita visuaalisia ideoita ovat koko näytön muistutus lahjoitustavoitteista tai jopa chat-huoneen laajentaminen koko näytön täyttämiseksi. Twitchin tytäryhtiöt ja yhteistyökumppanit voivat myös näyttää joitain mainoksia tänä aikana, mikä on erittäin kätevä tapa ansaita muutama ylimääräinen dollari poistuessaan.

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka on muistettava Twitchissä suoratoistettaessa, on pitää hauskaa, mutta näiden vinkkien avulla ei ole mitään syytä, miksi kanavasi ei myöskään voi menestyä.