Skip to content

Syyt miksi sinun pitäisi ostaa sähköinen lukija lapsillesi

8 de heinäkuu de 2021

Jos olet yksi niistä aidanhoitajista, joka harkitsee käteisvarojen asettamista sähköiseen lukijaan sijoittamiseen, mutta et ole täysin vakuuttunut siitä, onko tämä hyvä idea vai ei, lue lisää. Tämä on sarjan ensimmäinen erä, jossa hahmotellaan yksityiskohtaisesti joitain tärkeimpiä etuja (ja haittoja) siirtymisestä ”kuollut puu” (tai paperi) kirjoista e-kirjoihin. Tässä ensimmäisessä artikkelissa tarkastelemme sähköisen lukijan ostamista vanhemman näkökulmasta ja siitä, miten päätös digitaalisesta toiminnasta hyödyttää sinua ja lapsiasi.

Ei enää ennenaikaisia ​​kirjakuolemia

Lapset ovat kovaa tavaraa kohtaan, ja heidän suosikkiasiat näyttävät todella voittavan. Tämä pätee sekä kirjoihin että leluihin. On hyvät mahdollisuudet, että voit valita minkä tahansa lapsen suosikkikirjan etsimällä sitä, jolla on pahoinpidellyt kansi ja puolet sivuista koirakorvat tai repeytyneet. Yksi e-kirjojen tärkeimmistä eduista on se, että ne ovat käytännössä tuhoutumattomia. Varmuuskopioiden ja pilvitallennusvaihtoehtojen ansiosta, kun ostat e-kirjan, kirjan poistaminen tavalla, jota ei voida palauttaa, vaatii paljon työtä. Toki, e-kirjojen lukija itsessään on haavoittuva, mutta voit ostaa suojakoteloita, jotka minimoivat riskin. Perinteisissä painetuissa kirjoissa ei ole vastaavaa jokaisen sivun laminoinnista.

Sisäinen sanakirja

Disney Digital Books Dictionary -ominaisuus

Disney Digital Books Dictionary -ominaisuus.

Monissa sähköisissä lukijoissa on kätevä sanakirjaominaisuus. Tämä on loistava vaihtoehto lapsille. Kun he kohtaavat sanan, josta he eivät ole varmoja, on nopea ja helppo valita sana ja kutsua sen määritelmä.

Mene eteenpäin, kirjoita sivuille

Vanhempi katselee lapsia, jotka käyttävät digitaalisia tabletteja sohvalla

Me kaikki tiedämme, että lapset haluavat kirjoittaa kirjoihinsa. Vaikka se ei todellakaan pysty toistamaan kokemusta sivun kirjoittamisesta värikynällä, useimmilla e-lukijoilla on vaihtoehtoja kirjoittaa sivulle laitteen näppäimistön kautta. Tämä on erityisen kätevää koulutehtävissä ja antaa opiskelijoille mahdollisuuden tehdä muistiinpanoja virtuaalisivun marginaaleihin vääristämättä kirjaa.

Ei enää kadonneita kirjastokirjoja

Ilmaiset Kindle e -kirjat Amazonilta Kindle Owners 'Lending Libraryn kautta

Vanhempana kirjasto on erinomainen lähde lasten kirjoille tarvitsematta ostaa niitä. Haittapuoli on se epätoivoinen sekoitus kahden viikon kuluttua. Mihin kirjaston kirjat menivät? Ovatko he sängyn alla, kaapissa, ystävän luona tai istuvatko takapihalla tuolilla (sateen kastelemana)? Sähköisen lukijan avulla voit lainata lasten kirjoja Kindlen kirjastoista. Valikoima ei ole yhtä hyvä kuin perinteinen kokoelma, mutta se kasvaa, kun e-lukijoiden suosio kasvaa. Parasta on, että kun lapsesi lainaa e-kirjaa, se ”palauttaa” itsensä; e-kirja yksinkertaisesti poistaa niiden e-kirjojen lukijasta, kun laina-aika on ohi. Enää ei tarvitse etsiä kirjoja, kärryttää niitä luovutuspaikalle tai harhauttaa maksamaan myöhäistä sakkoa.

Ei taisteluja suosikkikirjasta

Jokainen vanhempi, jolla on enemmän kuin yksi lapsi, tietää odottavan taisteluja siitä, kenen vuoro on lukea kirjaa, varsinkin jos se on kuuma otsikko. Sinun ei tarvitse elää uudelleen Harry Potter taistelee jokaisen uuden sarjan kanssa. Kun ostat e-kirjan, useimmat e-lukijat sallivat sinun jakaa nimikkeet useiden laitteiden kesken. Joten yksi kopio e-kirjasta on samanaikaisesti saatavilla useille lapsille, kukin omalla e-lukijallaan.

Kirjasto minne ikinä menetkin

Olipa sitten pitkä ajomatka tai lomalla, osa vanhempien rituaalia tuo mukanaan jotain, joka viihdyttää lapsia matkan aikana ja rentoutuen. Tämä voi olla kirjepusseja (koska me kaikki tiedämme, lapset pitävät valinnasta ja yksi kirja ei aio leikata sitä), joka vie tilaa, lisää sotkua ja edustaa uusia mahdollisuuksia jättää jotain vahingossa taakse, kun on aika tulla kotiin. Lapsi, jolla on pääsy sähköiseen lukijaan, voi kantaa satoja kirjoja kädessään. Yksi esine, jota pitää seurata, yksi esine ostoskoriin ja paljon vähemmän sotkua autossa.

Ei enempää saaliita odotushuoneen kirjoista

Vanhemmat, jotka viettävät aikaa lastensa kanssa odotushuoneissa – hammaslääkärissä, lääkärissä, sairaalassa tai jopa autoliikkeessä – tunnistavat luonnostaan, että lapset kiireisenä pidettäviksi toimitetut repatut kirjat ovat käsitelleet satoja tai tuhansia röyhkeitä käsiä. Kuten alueen lelut, ne luultavasti indeksoivat bakteereilla. Kun otat sähköisen lukijan käyttöön, voit ladata kirjoja pitämään lapsesi kiireisenä kutsumatta virusta. Ja toisin kuin tuodaan omat paperikirjat lukemaan, e-lukija on helppo pyyhkiä desinfioimiseksi.

Parempi kuin videopelit

Lapset haluavat leikkiä laitteilla. Elektroniikka on lonkkaa ja monet nykypäivän lapset ovat varttuneet käytännössä kannettavalla pelikonsolilla. Sähköinen lukija auttaa tyydyttämään gadgetin himoa ja antaa vanhempien tuntea olonsa hieman paremmaksi, koska lukemista pidetään yleensä ensisijaisena toimintana (ainakin monien vanhempien mielestä) videopelien pelaamiseen.

Halvempi kuin iPod

Jos lapsesi haluaa nostaa gadgetia, e-lukija on yleensä halvempi kuin useimmat iPod-mallit. Se ei ehkä pelaa pelejä, mutta suurin osa sähköisistä lukijoista toistaa MP3-tiedostoja, jos he tarvitsevat jotain musiikin toistamiseen. Lisäbonuksena vanhempien ei tarvitse huolehtia akkujen lataamisesta päivittäin tai pari, koska e-lukijat käyttävät viikkoja maksua vastaan.

Stealth-lukeminen

Vertaispaine voi ulottua aina lukemiseen asti. Kun ei ole kirjekantta mainostaakseen, mitä lukee, lapsi, jolla on e-lukija, voi lukea haluamansa kirjat ilman, että kukaan olisi viisaampi.