Skip to content

Tapaa Obi Omile Jr., TheCutin perustaja ja toimitusjohtaja

19 de heinäkuu de 2021

Se, mitä Obi Omile Jr. kuvailee henkilökohtaiseksi tarpeeksi olla yhteydessä partureihin, sai motivaation hänen yrityksestään, joka pyrkii modernisoimaan parturikokemuksen.

Auttaakseen ihmisiä, jotka ovat kokeneet saman kamppailun hyvän parturin löytämiseksi, Omile aloitti parhaan ystävänsä Kush Patelin kanssa aloittaessaan vähemmistöomistuksessa olevan ohjelmistoyrityksen TheCut, joka tarjoaa teknisiä ratkaisuja partureille. 4-vuotias yritys hallinnoi ensisijaisesti mobiilimarkkinoita, jotka yhdistävät parturit asiakkaisiin valtakunnallisesti. Suurin taistelu on kuitenkin ollut pääsy pääomasijoituksiin ja varojen kerääminen yleensä. ”Kun jotkut ikäisistämme pystyivät nostamaan vain idean, meille on ollut vaikeampi, koska sijoittajilla, joiden kanssa puhumme, ei ole kontekstia, mikä vaikeuttaa heidän näkemään vision”, Omile kertoi Lifewire sähköpostitse. ”Sijoittajat odottavat myös lisää vetovoimaa yritykseltämme verrattuna muihin vastaavaan vaiheeseemme, koska heillä ei ole luottamusta, joka tulee” lämpimistä ”introista.”

Yhdistetään yhtälön molemmat puolet

Omile syntyi ja kasvoi Atlantassa Georgiassa, mutta hänen perheensä muutti Pohjois-Virginiaan, kun hän oli lukiossa. Asuneensa muutaman vuoden ajan Alexandriasta Virginiassa muutti perheensä uudelleen Woodbridgen alueelle, jossa hän lopulta valmistui CD Hyltonin lukiosta. ”Woodbridge oli hieno paikka kasvaa, hyvin monipuolinen esikaupunkialue”, Omile sanoi. ”Meillä oli ystäviä kaikilta elämänaloilta ja kaikkialta maailmasta. Taustojen monimuotoisuus johtaa suuriin keskusteluihin ja laajennettuun näkökulmaan sanasta. ” ”Meille on ollut vaikeampi, koska sijoittajilla, joiden kanssa puhumme, ei ole kontekstia, mikä vaikeuttaa heidän näkemään vision.” Omile esiteltiin teknologiateollisuudelle ensimmäisen kerran, kun hän työskenteli data-analyytikkona Los Angelesin startup-yrityksessä yliopiston jälkeen. Tämän kesän jälkeen hän oppi koodaamisen tulevan perustajansa avulla ja pääsi ohjelmistosuunnittelijaksi Wells Fargoon Pohjois-Carolinaan. Omile sanoi, että turhautuminen siitä, että ei pystynyt ottamaan yhteyttä suuriin partureihin, ajoi hänet ja Patelin ratkaisemaan omat ongelmansa. Mutta parilla ei ollut aavistustakaan, että yritys laajenisi nykyiseen. ”Löytövaiheen aikana saimme lisätietoja kipupisteistä, joita parturit ovat hoitaneet liiketoimintaansa ammattilaisina”, hän sanoi. ”Saimme sitten nähdä mahdollisuuden rakentaa ratkaisu, joka voisi yhdistää yhtälön molemmat puolet ja luoda arvoa teollisuudelle.” Omile pyrkii viime kädessä tekemään partureista helpompaa hallita yritystään ja asiakkaita saamaan helposti upeita aliarvostuksia. ”Tehtävämme on modernisoida parturiteollisuus ja rakentaa työkaluja, jotka antavat partureille mahdollisuuden olla parempia yrittäjiä ja luoda elämää, jonka he haluavat elää”, hän sanoi.

Kasvu on mielen huippua

Omile on kasvanut orgaanisesti leikkausta kaikin mahdollisin tavoin. Liiketoiminnan aloittamisesta lukion parhaan ystävänsä kanssa, parin ystävän rekrytointiin työskentelemään yrityksessä TheCut on juurtunut todelliseen omistautumiseen. Koronaviruspandemiaan saakka TheCut koostui nelihenkisestä joukkueesta, mutta joukkue on sittemmin kasvanut kymmeneen. ”Dynaaminen on suuri. Kollektiivina meillä on erilaisia ​​etuja ja olemme uskomattoman avoimia ja hyväksymässä toisiamme ”, Omile kertoi. ”Nauramme ja vitsailemme samalla kun olemme erittäin tuottavia. Se on kuin työskennellä ystävien kanssa, joiden tiedät saavan heidän [work] tehty.”

Hiustenleikkaus TheCutissa Instagramin kautta

Yhtiön henkilöstön kasvusta huolimatta Omile sanoi, että pääoman hankkiminen on ollut suurin este, jonka hänen on pitänyt voittaa. Tämä taistelu korreloi sen kanssa, kuinka Omile erottaa perustajaksi olemisen toimitusjohtajaksi. Perustajana hän sanoi, että tavoitteesi on olla mahdollisimman turmeltumaton ja tuottava samalla kun keksit tapoja skaalata joka hintaan. Tämä tarkoittaa, että tarvitset niin monta hattua kuin tarvitaan varmistaaksesi, että yrityksesi pystyy saavuttamaan tavoitteensa. Kun asetat yrityksesi kasvuun, roolisi perustajana siirtyy johdosta operatiiviseen. ”Yksi neuvo, jonka olen saanut, on se, että toimitusjohtajana ainoa vastuu on varmistaa, että pankissa on rahaa ja että ihmiset saavat palkan”, hän sanoi. Omile keskittyy edelleen ajattelutapansa siirtämiseen perustajasta toimitusjohtajaksi, mihin hän on syvästi sitoutunut suunnitellessaan kasvavansa. Ja huolimatta siitä, että hän on bootstrapped, hänellä ei ole epäilystäkään siitä, että yritys jatkaa toimintaansa tulevina vuosina.