Skip to content
iOS

Tapoja synkronoida valokuvia iPhoneen

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • IPhone: Siirry kohtaan asetukset > sinun nimesi > iCloud > Valokuvat ja käynnistä iCloud-valokuvakirjasto vaihtokytkin.
 • Mac: Siirry kohtaan iCloud.com ja valitse Valokuvatja valitse sitten Lähetä -kuvaketta ja valitse synkronoitavat valokuvat.
 • Huomaa: Jos haluat kopioida muutaman valokuvan iPhonelle Macista, kytke AirDrop päälle molemmille laitteille ja siirrä tiedostot suoraan.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten valokuvia synkronoidaan iPhonen kanssa Macista. Ohjeet koskevat iPhone-laitteita, joissa on iOS 8.1 tai uudempi, ja Mac-tietokoneita, joissa on OS X 10.10 (Yosemite) tai uudempi.

Lisää valokuvia iPhoneen iCloudin avulla

Kun käytät Macia, verkkopohjaista iCloud-valokuvakirjastoa voidaan käyttää valokuvien tallentamiseen ja lisäämiseen iPhoneen.

Aloita varmistamalla, että iCloud-valokuvakirjasto on käytössä iPhonessa, toimimalla seuraavasti:

 1. Avaa asetukset -sovelluksen iPhonessa ja napauta nimesi ruudun yläosassa.

 2. Valitse iCloud.

 3. Napauta Valokuvat.

 4. Laita päälle iCloud-valokuvakirjasto vaihtokytkin.

Lisää sitten synkronoitavat valokuvat iCloudiin seuraavasti:

 1. Avaa verkkoselain ja siirry osoitteeseen iCloud.com.

 2. Kirjaudu sisään Apple ID: lläsi.

 3. Klikkaus Valokuvat.

 4. Klikkaa Lähetä -kuvaketta.

 5. Valitse ladattava valokuva tai valokuvat siirtymällä tietokoneellasi ja napsauta sitten Valita.

 6. Valokuvat ladataan iCloud-tilillesi. Muutamassa minuutissa tai kahdessa ne ladataan iOS-laitteellesi ja näkyvät Kuvat-sovelluksessa.

Synkronoi valokuvat iCloudilla Windows 10: n kanssa

ICloud for Windows -tilin määrittäminen tuo pääsyn valokuviin, videoihin, postiin, kalenteriin, tiedostoihin ja muuhun Windows-tietokoneellesi ja iPhoneen. Applella on hyvä yleiskatsaus iCloud for Windows -ohjelmaan.

Synkronoi valokuvat iPhoneen iTunesin avulla

Jos et käytä iCloud-valokuvakirjastoa, synkronoi kuvat iPhonen kanssa Macin iTunesissa joko Macin Kuvat-sovelluksesta tai kansiosta. Mac-tietokoneesi Kuvat-sovellus tallentaa ja järjestää kuvakirjastosi. Kun synkronoit, se on yhteydessä iTunesiin ja määrittää, mitkä valokuvat lisätään puhelimeesi ja mitkä valokuvat tulisi siirtää puhelimesta valokuviin.

Voit synkronoida kuvia iPhoneen iTunesin avulla seuraavasti:

 1. Käynnistä Valokuvat sovelluksen Mac-tietokoneellasi tai koota puhelimeesi synkronoitavat kuvat Mac-kansioon. Olet ehkä ladannut kuvia verkosta, tuonut ne CD- tai DVD-levyltä, vastaanottanut ne sähköpostitse tai hankkinut ne jollakin muulla tavalla. Voit lisätä yksittäisiä kuvia, useita kuvia tai kokonaisia ​​kuvakansioita.

 2. Tuoda markkinoille iTunes. Yhdistä iPhone Maciin joko kaapelilla tai langattomasti asetuksista riippuen.

 3. Klikkaa iPhone -kuvake, joka sijaitsee iTunesin vasemmassa yläkulmassa.

 4. Napsauta vasemmassa sivupalkissa Valokuvat.

 5. Valitse Synkronoi valokuvat valintaruutu.

 6. Valitse Kopioi valokuvia kohteesta avattavasta nuolesta ja valitse joko Valokuvat tai valitse kansio, joka sisältää kuvia. Voit synkronoida kaikki valokuvat tai määrittää albumit tai kuvakansiot.

 7. Klikkaus Käytä tallentaa asetukset ja synkronoida valokuvat iPhoneen.

 8. Valitse Tehty kun synkronointi on valmis.

Kun synkronointi on valmis, avaa Kuvat-sovellus iPhonessa. Äskettäin synkronoidut valokuvat ovat siellä.

Lisää valokuvia iPhoneen AirDropin avulla

Jos haluat kopioida vain muutaman valokuvan iPhoneen Mac-tietokoneestasi, kytke AirDrop päälle molemmissa laitteissa ja siirrä tiedostot suoraan. Molemmissa laitteissa on oltava aktivoitu Wi-Fi ja Bluetooth, ja niiden on oltava suhteellisen lähellä toisiaan. Kun molemmat laitteet ovat käynnistäneet AirDropin, valitse lähetettävät kuvat Mac-tietokoneellasi ja napauta iPhone-kuvaketta toimintovalikon AirDrop-osiossa. Opi jakamaan tiedostoja AirDrop for Mac- ja iOS-laitteissa nopeaa siirtoa varten.

Haluatko synkronoida valokuvat erillisestä digitaalikamerastasi iPhoneen? Katso, miten valokuvia siirretään kamerasta iPhoneen.