Skip to content

Tarvitsetko ilmaisen Wi-Fi-yhteyden matkalla? Näin muodostat yhteyden Xfinity Wi-Fi -yhteyteen

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • Valitse käytettävissä olevien Wi-Fi-verkkojen luettelosta xfinitywifi > Kytkeä. Avaa selain näyttääksesi sisäänkirjautumisportaalin. Anna yhteyden muodostavat tiedot.
  • Jos et ole Comcast / Xfinity-asiakas, valitse Aloittaa kohdassa otsikko Etkö ole Xfinity-asiakas? Ei ongelmaa.
  • Muut kuin asiakkaat voivat aloittaa Comcast Wi-Fi On Demand -palvelun ilmaisen kokeiluversion tai ostaa Wi-Fi-päivälipun.

Yksi edut olla Xfinity Internet -asiakas, Comcast tarjoaa asiakkaille pääsyn internetiin kotiverkonsa ulkopuolella muodostamalla yhteyden kaapeliyhtiön moniin julkisiin Wi-Fi-hotspotteihin. Näytämme sinulle, kuinka voit käyttää Xfinity-tilaustasi liittääksesi kaikki langattomat ominaisuudet sisältävät mobiililaitteet tai tietokoneet Xfinity Wi-Fi -kohteeseen.

Yhteyden muodostaminen Xfinity Wi-Fi -kohteisiin

Näin muodostat yhteyden Xfinity-Wi-Fi-hotspotiin.

  1. Käytä laitteesi asetukset ja kytke Wi-Fi-toiminto päälle, ellei sitä ole vielä kytketty päälle.

  2. Kun laitteesi Wi-Ii on päällä, näyttöön tulee luettelo käytettävissä olevista langattomista verkoista. Valitse luettelosta verkko, joka on merkitty xfinitywifi. Valitse pyydettäessä tekemään niin Kytkeä.

    Laitteestasi riippuen selain saattaa näyttää automaattisesti Xfinity Wi-Fi -kirjautumisportaalin. Jos se ei onnistu, voit käynnistää sen avaamalla selaimesi ja yrittämällä ladata verkkosivustoa.

  3. Kirjoita Xfinity-käyttäjänimesi (todennäköisesti Comcast-sähköpostiosoitteesi) ja salasanasi tekstikentän kenttiin ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

  4. Kun olet kirjautunut sisään, hotspot on käyttövalmis. Testaa yhteys avaamalla selain verkkosivun lataamiseksi.

Huomautus:

Comcast suosittelee Xfinity Wi-Fi Hotspot -sovelluksen (iOS / Android) käyttöä, kun muodostat yhteyden Xfinity-hotspotiin. Se sisältää enemmän suojausominaisuuksia ja voi auttaa löytämään alueesi alueet.

Mikä on Xfinity Wi-Fi Hotspot?

Xfinity Wi-Fi -kohdat ovat ilmaisia ​​julkisia langattomia verkkoja, joihin Xfinity Internet -asiakkaat pääsevät, kun he ovat poissa langattomista kotiverkkoistaan. Tärkein etu on, että Xfinity Internet -asiakkaiden tulisi voida käyttää Internetiä missä tahansa, jolla on Xfinity Wi-Fi -kohde lähellä, mikä voi auttaa vähentämään asiakkaan älypuhelimen tiedonsiirtoa.

Sekä mobiililaitteet että tietokoneet voivat käyttää näitä yhteyspisteitä edellyttäen, että niillä on langattomat ominaisuudet. Jos kotisi langaton verkko toimii, voit myös käyttää Xfinity-hotspotia muodostaaksesi yhteyden Internetiin, kunnes verkko on jälleen toiminnassa, edellyttäen, että koti sijaitsee lähellä Xfinity Wi-Fi -kohtaa.

Voivatko muut kuin asiakkaat käyttää Xfinity Wi-Fi -yhteyttä?

Comcast antaa muiden kuin Xfinity Internet -asiakkaille mahdollisuuden käyttää hotspottejaan. Jos yrität tehdä niin, kun pääset Wi-Fi-kirjautumisportaaliin, valitse sinisen kirjautumisen sijaan asiakkaan tavoin Aloittaa -painiketta otsikon alla Etkö ole Xfinity-asiakas? Ei ongelmaa. Noudata näytön ohjeita ja aloita ilmainen kokeiluversio Comcastin Wi-Fi On Demand -palvelusta tai osta Wi-Fi-päivälippu hotspotin käyttöä varten.