Skip to content

Tässä on helppo ja ilmainen tapa yhdistää PDF-tiedostoja Macissa

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Esikatselu: Valitse sivupalkin painike> Pikkukuvat. Avaa PDF, valitse pikkukuvat ja vedä uuden PDF-tiedoston pikkukuvien sivupalkkiin. Tallentaa.
 • Adobe Acrobat: Etsi Yhdistä tiedostot ja valitse Käytä nyt > Lisää tiedostoja. Valitse tiedostot ja valitse sitten Lisää tiedostoja. Tilaa haluamallasi tavalla. Valitse Yhdistää.
 • Yhdistä PDF: Siirry kohtaan Yhdistä PDF ja valitse Lähetä tiedostoja. Valitse tiedostot. Valitse ladata. Järjestä tarvittaessa uudelleen. Valita Yhdistää.

Jos sinun on yhdistettävä useita PDF-tiedostoja yhdeksi tiedostoksi ja sinulla on Mac, voit helposti yhdistää useita PDF-tiedostoja ilmaiseksi. Olitpa sitten Macin mukana tulleiden ohjelmistojen, verkkosivustojen tai maksullisten vaihtoehtojen kanssa, sinun on tiedettävä, miten voit yhdistää PDF-tiedostot mihin tahansa MacOS-versioon.

PDF-tiedostojen yhdistäminen Macissa esikatselun avulla

Jokaiselle Macille esiasennettu esikatseluohjelma tarjoaa erittäin yksinkertaisen tavan yhdistää PDF-tiedostot ilmaiseksi. Seuraa vain näitä vaiheita:

 1. Avaa PDF-tiedostot, jotka haluat yhdistää esikatselun avulla. Esikatselusovellus sijaitsee Mac-tietokoneesi Sovellukset-kansiossa.

 2. Varmista, että sivun pikkukuvat ovat näkyvissä molemmissa PDF-tiedostoissa napsauttamalla sivupalkin painiketta ja napsauttamalla Pikkukuvat.

 3. Valitse yhdellä PDF-tiedostolla pikkukuvat. Voit valita ne kaikki napsauttamalla komento + Atai yksittäisiä sivuja pitämällä painettuna Siirtää ja napsauttamalla sitten sivuja, jotka haluat yhdistää.

 4. Vedä viimeisessä vaiheessa 3 valitsemasi pikkukuvat toisen PDF-tiedoston pikkukuvien sivupalkkiin. Tämä yhdistää uudet sivut olemassa olevaan PDF-tiedostoon.

  Jos haluat valita, mihin sulautettuun tiedostoon uusi PDF lisätään, vedä ja pudota sivupalkkiin asettaaksesi tiedosto oikeaan järjestykseen. Voit myös järjestää sivut pikkukuvien sivupalkissa vetämisen ja pudottamisen jälkeen, jos haluat.

 5. Tallenna uusi, yhdistetty PDF.

PDF-tiedostojen yhdistäminen Macissa Adobe Acrobatin avulla

Jos sinulla on Adobe Acrobat – joka on osa Adoben korkealaatuisten grafiikka-, animaatio- ja julkaisuohjelmien Creative Cloud -sarjaa -, voit yhdistää PDF-tiedostot sen sijaan. Tee näin:

Voit tehdä tämän vain Adobe Acrobatin maksullisella versiolla. Ilmainen Adobe Acrobat Reader -ohjelma ei voi yhdistää PDF-tiedostoja ja kehottaa vain päivittämään maksulliseen versioon.

 1. Avaa Adobe Acrobat.

 2. Etsi Adobe Acrobatin etusivulta Yhdistä tiedostot ja napsauta Käytä nyt.

  Jos tämä vaihtoehto ei näy oletuksena, napsauta Katso kaikki työkalut ensimmäinen.

 3. Klikkaus Lisää tiedostoja.

 4. Finder-ikkuna avautuu. Siirry yhdistettäviin PDF-tiedostoihin ja valitse ne. Voit valita ne yksi kerrallaan, valita tiedostot vierekkäin pitämällä painettuna Siirtää kun napsautat tai valitset tiedostoja, jotka eivät ole vierekkäin pitämällä painettuna Komento kun napsautat.

  Kun olet valinnut kaikki tiedostot, jotka haluat yhdistää, napsauta Lisää tiedostoja.

 5. Kaikki yhdistettävät tiedostot näytetään. Voit muuttaa niitä järjestyksessä yhdistetyssä PDF-tiedostossa vetämällä ja pudottamalla niitä. Kun he ovat haluamassasi järjestyksessä, napsauta Yhdistää.

 6. Kun tiedostot on yhdistetty, yhdistetty PDF tulee näkyviin. Voit silti tilata sivut uudelleen täältä, jos haluat. Klikkaus Sivun pikkukuvat sivupalkissa ja vedä ja pudota sitten sivut järjestääksesi ne uudelleen.

 7. Tallenna PDF.

Kuinka yhdistää PDF-tiedostoja Macissa yhdistämällä PDF

Jos haluat yhdistää PDF-tiedostosi ilmaisella verkkotyökalulla, sinulla on useita vaihtoehtoja. Näitä ohjeita varten valitsimme Yhdistä PDF, mutta siellä on useita muita hyviä vaihtoehtoja. Pidämme myös PDF-yhdistämisestä.

Voit käyttää Yhdistä PDF -ohjelmaa seuraavasti:

 1. Siirry haluamallasi verkkoselaimella Yhdistä PDF -verkkosivustolle. Klikkaus Lähetä tiedostoja.

 2. Selaa kiintolevyä ja etsi ja valitse yhdistettävät PDF-tiedostot ja napsauta sitten Valita.

  Voit myös vetää ja pudottaa PDF-tiedostoja sivulle, jos haluat reitin.

 3. PDF-tiedostot ladataan ja muunnetaan sitten verkkosivuston käyttöön. Odota, kunnes prosessi on valmis ja molemmissa PDF-tiedostoissa näkyy ladata vaihtoehto.

 4. Muuta järjestystä, jossa ne yhdistetään, vetämällä ja pudottamalla tiedostoja.

 5. Klikkaus Yhdistää yhdistää PDF-tiedostot (ja jos selaimesi kehottaa sinua antamaan tietoturvavaroituksen, napsauta Sallia).

 6. Yhdistetty PDF-tiedosto ladataan automaattisesti Macin Lataukset-kansioon. PDF nimetään combinepdf.pdf.

 7. Avaa yhdistetty PDF esikatselulla tai Adobe Acrobatilla nähdäksesi tulokset tai järjestäksesi sivuja uudelleen tässä artikkelissa aiemmin kuvattujen ohjeiden mukaisesti.