Skip to content

Tässä on Twitterin paras URL-lyhennin

20 de maaliskuu de 2021

Vaikka Twitter on kaksinkertaistanut merkkirajoituksen 140: stä 280: een, monet ihmiset kamppailevat silti sovittamaan huomautuksensa laajennettuun kokorajaan. Kuten aiemmin, he käyttävät URL-lyhenteitä ja hashtageja muutaman arvokkaan merkkivälimuistinsa tallentamiseen.

Twitterin linkkipalvelu

Twitterin paras URL-lyhennin on se, joka on sisäänrakennettu Twitteriin. Ellei sinun tarvitse seurata URL-osoitteita, sinun ei tarvitse mennä ulkopuoliselle verkkosivustolle URL-osoitteen pienentämiseksi. Kun liität URL-osoitteen tweettiin tai suoraviestiin, Twitter lyhentää sen automaattisesti http://t.co -linkiksi. Kuka tahansa, joka saa t.co lyhennetyn linkin, voi käyttää sitä siirtyäksesi kohde-URL-osoitteeseen. Jos lähettämäsi sivuston URL-osoite on merkitty mahdollisesti haitalliseksi, Twitter antaa varoituksen.

Et voi kieltäytyä Twitterin linkkipalvelusta. Voit kuitenkin käyttää toista URL-lyhennintä linkkien lyhentämiseen, lähettämiseen Twitterissä ja seuraamaan niiden toimittamia seurantamittareita tavalliseen tapaan. Bit.ly on yksi tällainen yhteensopiva URL-lyhennyspalvelu, mutta on muitakin.

Bitly

Bitly oli yksi ensimmäisistä URL-lyhennyksistä, joiden avulla voit seurata URL-osoitteitasi, ja se on edelleen erittäin suosittu. Jos tarvitset vain nopean lyhyen linkin, liitä URL-osoite annettuun kenttään ja kopioi näkyvä tulos. On myös mahdollista luoda mukautettuja URL-osoitteita, jotka eivät ole vain satunnaisia ​​kirjaimia ja numeroita. Bitlyn avulla voit seurata analytiikkaa ja mitata suorituskykyä reaaliajassa. Bitly-peruspalvelu on ilmainen, vaikka maksullinen Enterprise-versio on saatavana.

TinyURL

TinyURL on toinen Twitterin alkuperäisistä URL-lyhentimistä. Verkkosivusto on yhtä perustavanlaatuinen kuin se avatessaan, mutta se tekee teon. Haluatko yksinkertaisen tavan luoda pieni URL-osoite? Tämä se on. TinyURL takaa lyhyen linkin, joka ei riko sähköpostiviestejä eikä koskaan vanhene. Mene vain sivustolle ja liitä URL-osoite, lisää mukautettu alias, jos haluat käyttää sitä, ja kopioi tuloksena oleva pieni URL-linkki. TinyURL on ilmainen ja tuntematon, mutta se ei luo raportteja tai analyysejä lyhennetystä URL-osoitteestasi.

Ow.ly

Ow.ly-URL-lyhennin oli aiemmin kaikkien saatavilla oleva ilmainen palvelu, mutta nyt se on sisällytetty suosittuun sosiaalisen median hallintatyökaluun Hootsuite. Koska se on mukana Hootsuite, voit integroida linkit sosiaalisen median viesteihin helposti. Tarvitset Hootsuite-tilin, jotta voit käyttää Ow.ly-tiedostoa, mutta Hootsuiten ilmainen versio tarjoaa rajoittamattoman pääsyn URL-lyhennykseen.

Puskuri

Buff.ly on sisällytetty Bufferiin, joka on toinen sosiaalisen median hallintajärjestelmä. Voit ajoittaa viestisi puskurin kautta menemään ulos esiasetettuina aikoina. Puskurin kaltaisen palvelun etuna on, että syötteesi voidaan täyttää, vaikka olet liian kiireinen lähettämistä varten. Luo mukautettuja lyhennettyjä URL-osoitteita, joita voit käyttää sosiaalisen median viesteissä ja sähköposteissa suoraan puskurissa. Vaikka Bufferilla on useita maksupohjaisia ​​suunnitelmia, se tarjoaa rajoitetun ilmaisen suunnitelman aloittaaksesi.