Skip to content

Täydellinen luettelo ja historia Company of Heroes -videopelisarjasta

20 de maaliskuu de 2021

Sankarien yritys franchising on sarja toisen maailmansodan reaaliaikaisia ​​strategiavideopelejä, jotka on julkaistu yksinomaan PC: llä vuodesta 2006 lähtien. Yhteensä on kahdeksan peliä, mukaan lukien pääjulkaisut, laajennuspaketit ja suuret ladattavat sisältöpaketit. Sekä reaaliaikaiset strategiafanit että kriitikot ovat ottaneet ne kaikki hyvin vastaan.

Pelit tarjoavat useita pelitiloja ja -vaihtoehtoja, mukaan lukien yhden pelaajan kampanjat, kilpailukykyiset moninpelit ja yhteisön luomat kartat. Yhden pelaajan kampanjat kattavat laajan valikoiman taisteluja ja operaatioita sekä Euroopan teatterin länsi- että itärintamalla. Pelattavat kansakunnat sisältävät erilaisia ​​armeijoita Yhdysvalloista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Neuvostoliitosta ja Saksasta. Tähän mennessä ei ole ollut a Sankarien yritys peli tai laajennus, joka sisältää taisteluja tai joukkoja Tyynenmeren teatterista.

Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää tämän sarjan peleistä.

Sankarien yritys

Mitä pidämme
 • Upeat grafiikat.

 • Hyvin suunniteltu taktinen ja strateginen sisältö.

 • Vaiheittainen opetusohjelma.

Mitä emme pidä
 • Oletusvaikeuksien asettaminen on haastavaa.

 • Gory kohtauksia ja vahva kieli.

 • Vaikea seurata kaikkea meneillään olevaa.

Julkaisupäivä: 12. syyskuuta 2006
Tyylilaji: Reaaliaikainen strategia
Teema: Toinen maailmansota
Pelitilat: Yksinpeli, moninpeli

Ensimmäinen Sankarien yritys Peli julkaistiin vuonna 2006 ja sisältää sekä yhden pelaajan kampanjan että kilpailukykyiset moninpelitilat. Yhden pelaajan kampanja antaa pelaajien hallita amerikkalaisia ​​joukkoja heidän taistellessaan D-päivän laskujen kautta kesäkuussa 1944 ja päättyy Falaise Pocket -taisteluun elokuussa 1944. Moninpeliosaan kuuluu kaksi pelattavaa ryhmää, Yhdysvallat ja Saksa. . Ne jaetaan sitten vastaavasti erilaisiin yrityksiin tai oppeihin, joista jokaisella on ainutlaatuinen joukko yksiköitä ja erityisiä kykyjä.

Pelattavuus sekä yksinpelissä että moninpelissä on periaatteessa sama; jokainen kartta on jaettu eri resurssialueisiin, ja pelaajien on hankittava hallinto jokaisesta alueesta kerättääkseen erityyppisiä resursseja, joita tarvitaan uusien yksiköiden rakentamiseen. Kolme resurssia ovat polttoaine, työvoima ja ammukset. Niitä käytetään paitsi yksiköiden rakentamiseen myös yksikköjen ja rakennusten erilaisiin päivityksiin.

Heroes-yritys: Vastakkaiset rintamat

Mitä pidämme
 • Laajennuspaketti sisältää kaksi uutta kampanjaa ja kaksi uutta rintamaa.

 • Erinomainen moninpelitilassa.

 • Ei vaadi alkuperäistä Company of Heroes -peliä.

Mitä emme pidä
 • Yhden pelaajan tila ei ole yhtä kiillotettu kuin moninpelitila.

 • Heikko juoni.

Julkaisupäivä: 24. syyskuuta 2007
Tyylilaji: Reaaliaikainen strategia
Teema: Toinen maailmansota
Pelitilat: Yksinpeli, moninpeli

Heroes-yritys: Vastakkaiset rintamat on alkuperäinen laajennuspaketti alkuperäiselle Sankarien yritys peli. Se on erillinen laajennus, mikä tarkoittaa, että se ei vaadi peruspelin pelaamista, mutta se ei myöskään sisällä mitään peruspelissä esiintyvistä ryhmistä tai kampanjoista. Vastakkaiset rintamat lisää kaksi uutta yhden pelaajan kampanjaa: Ison-Britannian ja Saksan kampanjan. Niissä on yhteensä 17 tehtävää, joista Britannian kampanja kattaa Ison-Britannian ja Kanadan joukkojen Caenin vapauttamisen ja Saksan kampanjan, joka kattaa Saksan puolustuksen ja takaiskun Operation Market Gardenin aikana.

Laajennuspaketti lisää kaksi uutta ryhmää, Ison-Britannian toisen armeijan ja Saksan Panzer Eliten, joilla kullakin on kolme erillistä oppia tai osaamisaluetta. Toinen uusi ominaisuus on järjestelmä dynaamiseen ja reaaliaikaiseen säävaikutukseen pelin aikana. Se on myös täysin yhteensopiva moninpelissä molempien pelaajien kanssa Sankarien yritys ja Heroes-yritys: Vastakkaiset rintamat.

Heroes-yritys: Tales of Valor

Mitä pidämme
 • Pelattavuus on yhtä vaikuttava kuin alkuperäinen peli.

 • Hauskat moninpelitilat.

 • Aloittelijan ystävällinen esittely Company of Heroes -sivustolle.

Mitä emme pidä
 • Yksin kampanjat ovat ohi muutamassa tunnissa.

 • Ei uusia ryhmittymiä tai kampanjoita.

Julkaisupäivä: 9. huhtikuuta 2009
Tyylilaji: Reaaliaikainen strategia
Teema: Toinen maailmansota
Pelitilat: Yksinpeli, moninpeli

Heroes-yritys: Tales of Valor on toinen ja viimeinen laajennuspaketti, joka on julkaistu Sankarien yritys. Edeltäjänsä tavoin se on itsenäinen laajennus, joka ei vaadi pelaajia omistamaan tai asentamaan alkuperäistä peliä. Se ei sisällä uusia ryhmittymiä, mutta se tuo käyttöön uudet yksiköt kullekin ryhmälle, kolme uutta yhden pelaajan jaksoa, lisäkarttoja ja uusia moninpelimoodeja. Uusiin moninpelimoodeihin kuuluu Assault, joka on samanlainen taisteluareenamoodi Dota 2; Stonewall, jossa jopa neljän pelaajan on puolustettava pikkukaupunkia aaltolta vihollisen aallolta; ja Panzerkrieg, joka on toinen taistelukentätyyppinen tila tankeilla.

Company of Heroes Online

Mitä pidämme
 • Ilmaispeliversio.

 • Tarjoaa räätälöinnin, sankariyksiköt ja tavan lisätä armeijoita.

Mitä emme pidä
 • Joidenkin ominaisuuksien avaamiseen tarvitaan sovelluksen sisäisiä ostoksia.

 • Peli ei ole enää saatavilla.

Julkaisupäivä: Huhtikuu 2010
Tyylilaji: MMO RTS
Teema: Toinen maailmansota
Pelitilat: Moninpeli

Company of Heroes Online oli ilmainen massiivisesti moninpelissä toimiva RTS-peli, joka julkaistiin avoimeen beta-versioon Etelä-Koreassa ennen sen peruuttamista maaliskuussa 2011. Peli ei ollut yhteensopiva alkuperäisen kanssa. Sankarien yritys moninpelitiloissa, mutta sillä oli sama tuttu pelattavuus. Yksi iso ero on kuitenkin se, että yksiköt, ryhmittymät ja sankariyksiköt oli avattava tai ostettava mikrotransaktioiden avulla.

Sankarien yritys 2

Mitä pidämme
 • Visuaalit ovat erinomaisia.

 • Nopea pelattavuus ja intensiivinen toiminta.

 • Monet parannukset moninpelitilaan.

Mitä emme pidä
 • Korkea oppimiskäyrä aloittelijoille franchising-sovelluksessa.

 • Valikot ovat hämmentäviä.

Julkaisupäivä: 25. kesäkuuta 2013
Tyylilaji: Reaaliaikainen strategia
Teema: Toinen maailmansota
Pelitilat: Yksinpeli, moninpeli

Sankarien yritys 2 julkaistiin vuonna 2013 sen jälkeen, kun Sega osti kehittäjän Relic Entertainmentin. Se keskittyy itärintamaan ja sisältää suuria konflikteja / taisteluita, kuten Barbarossa-operaatio, Stalingradin taistelu ja Berliinin taistelu. Peruspelissä on kaksi ryhmää: Neuvostoliiton puna-armeija ja Saksan armeija. Tarinapohjainen kampanja sisältää yhteensä 18 tehtävää, joista osa voidaan pelata yhteistyössä. Pelin resurssien keräilyelementtiä tarkistetaan hieman, joten nyt jokainen alue tuottaa jonkin verran polttoainetta ja ammuksia, muutamat harvat tuottavat enemmän polttoainetta tai enemmän ammuksia.

Peli sai venäläisiltä kriitikoilta ja pelaajilta jonkin verran vastarintaa julkaisun jälkeen, koska heidän mielestään puna-armeijan julma esitys ja historialliset epätarkkuudet.

Company of Heroes 2: Länsirintaman armeijan DLC

Mitä pidämme
 • Paljon viihdyttäviä ja dramaattisia taisteluja.

 • Kartat ja ryhmät keskittyvät moninpelitilaan.

 • Hyvä lähtökohta ihmisille, jotka ovat uusia franchising-palvelussa.

Mitä emme pidä
 • Ei uutta kampanjaa tässä laajennusyksikössä.

 • Jotkin ominaisuudet edellyttävät sovelluksen sisäisiä ostoksia.

 • Puuttuu muita tarinaelementtejä.

Julkaisupäivä: 24. kesäkuuta 2014
Tyylilaji: Reaaliaikainen strategia
Teema: Toinen maailmansota
Pelitilat: Moninpeli

Company of Heroes 2: Länsirintaman armeijat oli ensimmäinen merkittävä DLC, joka julkaistiin Sankarien yritys 2. Se esittelee kaksi uutta ryhmittymää, Yhdysvaltain joukot ja Saksan joukot (tunnetaan nimellä Oberkommando West). Jokaisella on omat yksikkönsä, komentajat ja kyvyt. Tämä DLC sisältää vain moninpelikomponentin, ja aivan kuten verkkokortin laajennuspaketit Sankarien yritys, se on itsenäinen peli. Faktiot vuonna Länsirintaman armeijat voi osallistua moninpeleihin, joissa vain omistavien pelaajien hallitsemat ryhmät Sankarien yritys 2.

Company of Heroes 2: Ardennes Assault DLC

Mitä pidämme
 • Suuri yhdistelmä sodan henkilökohtaisia, taktisia ja strategisia näkökohtia.

 • Painopiste on yhden pelaajan tilassa.

Mitä emme pidä
 • Ei mitään moninpelitilalle.

 • Perusohjaimet ovat hämmentäviä.

Julkaisupäivä: 18. marraskuuta 2014
Tyylilaji: Reaaliaikainen strategia
Teema: Toinen maailmansota
Pelitilat: Yksinpeli

Company of Heroes 2: Ardennes Assault on toinen DLC julkaistu Sankarien yritys 2 ja on yhden pelaajan komponentti Länsirintaman armeijat DLC: t. Siinä on samat kaksi ryhmää, jotka tuodaan sisältöön. Tarina tapahtuu Bulgen taistelussa joulukuussa 1944 tammikuuhun 1945, ja siinä on 18 uutta epälineaarista ja historiallista tehtävää.

Yhdysvaltain joukot yhden pelaajan kampanjassa Ardennien hyökkäys ovat ainutlaatuisia eivätkä ole käytettävissä missään moninpelitilassa.

Company of Heroes 2: Britannian joukkojen DLC

Mitä pidämme
 • Britannian joukot ovat hauska lisäys peliin.

 • Erinomaiset äänitehosteet ja äänitoiminta.

Mitä emme pidä
 • Uudet kartat näyttävät hieman räikeiltä.

 • Vaikea voittaa henkilökohtaisissa taisteluissa.

Päivämäärä: 3. syyskuuta 2015
Tyylilaji: Reaaliaikainen strategia
Teema: Toinen maailmansota
Pelitilat: Moninpeli

Company of Heroes 2: Britannian joukot DLC on itsenäinen moninpelilaajennus, joka sisältää uuden brittiläisen joukko-osaston, jolla on oma teknologiapuu, yksiköt, komentajat ja erityiset kyvyt. Aikaisempien moninpelilaajennusten tapaan uusilla pelaajilla on pääsy kaikkiin olemassa oleviin Sankarien yritys 2 moninpeli karttoja ja voi taistella ryhmittymiä vastaan Sankarien yritys 2 ja Länsirintaman armeijat.

Laajennus lisää kahdeksan uutta moninpelikarttaa, 15 uutta yksikköä ja kuusi komentajaa. Se tuo myös päivityksen versioon Sankarien yritys 2 ja kaikki muut laajennukset, jotka muuttavat pelitasapainoa sekä grafiikkaa ja animaatiota.