Skip to content

Täytyy tietää, miten vanhat Facebook-viestit poistetaan? Näin

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • Siirry profiiliisi ja valitse Hallitse viestejä, etsi viestejä, joita et enää halua, ja napsauta Seuraava > Poista viestejä > Tehty.
  • Valitse mobiilisovelluksessa Hallitse toimintaa, aseta suodattimet etsimään viestejä, joita et halua, ja Arkistoi niitä.

Näin voit poistaa kaikki Facebook-viestit kerralla ja arkistoida aktiviteettisi Hallitse toimintaa -työkalulla verkkoselaimessa tai mobiilisovelluksessa.

Poista joukkoviestit Facebookista selaimessa

Ensimmäinen vaihe vanhojen Facebook-viestien poistamiseksi on valita viestit, joita et enää halua (enintään 50 kerrallaan). Voit tehdä sen muutamalla tavalla, mukaan lukien suodattaa viestit, jos haluat poistaa jotain tiettyä.

  1. Siirry Facebook.com-sivustoon tai avaa Facebook-sovellus ja kirjaudu sisään tiliisi. Valitse nimesi tai profiilikuvakkeesi vasemman yläkulman sivupalkista tai valikkoriviltä siirtyäksesi profiiliisi.

  2. Valitse Hallitse viestejä sijaitsee säveltäjän alla.

  3. Valitse Suodattimet kaventaa käytettävissä olevia vaihtoehtoja. Voit valita tietyt vuodet, kuka loi viestin, tietosuojatasot ja kohteet, joihin sinut on merkitty.

    Käytä suodatusvaihtoehtoja etsiäksesi poistettavat viestit. Suodattimet ovat erityisen hyödyllisiä etsimään vanhoja viestejä nopeasti viettämättä aikaa selaamalla aikajanaa.

  4. Valitse neliövalintaruutu minkä tahansa poistettavan viestin pikkukuvan oikeassa yläkulmassa.

    Voit valita enintään 50 poistettavaa viestiä kerralla.

    Jos haluat nähdä koko viestin Facebook.comissa, valitse viestin pikkukuva. Näyttöön tulee ikkuna, joka näyttää koko viestin, joten voit päättää, haluatko säilyttää sen vai poistaa sen.

  5. Kun olet valinnut kaikki poistettavat viestit, valitse Seuraava näytön alareunassa.

  6. Valita Poista viestejäja valitse sitten Tehty.

    Poisto on pysyvää. Jos et halua poistaa näitä viestejä pysyvästi, piilota viestit sen sijaan, jotta ne eivät enää näy profiilisi aikajanalla. Valitse Piilota viestit Facebook.comissa tai napauta Piilota aikajanalta sovelluksessa. Piilota nämä viestit siirtymällä profiilisi toimintalokiin ja valitsemalla sitten Piilotettu aikajanalta välilehti.

Kuinka hallita aktiviteettityökalua Facebookissa

Toimintalokin Hallitse toimintaa -osassa voit poistaa, arkistoida tai palauttaa sisältöä. Tämä ominaisuus on tällä hetkellä käytettävissä vain Facebook-mobiilisovelluksessa.

  1. Avaa Facebook-sovellus ja kirjaudu tilillesi.

  2. Valitse profiilikuvasi ruudun vasemmassa yläkulmassa päästäksesi profiiliin.

  3. Valitse Lisää edustaa kolme pistettä (…) profiilikuvasi alla.

  4. Valitse Profiiliasetukset-luettelosta Aktiviteettiloki.

  5. Valitse toimintalokin yläosasta Hallitse toimintaa.

  6. vuonna Hallitse toimintaa näkyviin tulevassa ikkunassa valitse tarkasteltavan toiminnan tyyppi, kuten Viestisi.

  7. Valitse toimintalokin yläosasta Suodattimet ja valitse suodatin, kuten Luokat tai Päivämäärä, jos haluat.

  8. Valitse arkistoitavan sisällön valintaruutu.

    Voit palauttaa arkistoidun sisällön milloin tahansa valitsemalla Arkistoi toimintalokissa valitsemalla sisältö ja valitsemalla Palauttaa. Jos kuitenkin siirrät sisältöä roskakoriin, Facebook poistaa sen pysyvästi 30 päivän kuluttua.

  9. Valita Arkistoi. Vaihtoehtoisesti voit valita Roskakori poistaa sisällön.

Etkö voi poistaa joitain viestejä?

Saatat huomata, että kun yrität poistaa viestejä, poistovaihtoehto näkyy harmaana, ja voit valita vain piilotusvaihtoehdon. Näin voi käydä tietyissä viesteissä, kuten profiilikuvan päivityksissä, viesteissä, joita et ole itse luonut, tai tietyillä tietosuoja-asetuksilla.

Jos haluat poistaa viestejä hallita viestejä -vaihtoehdon avulla, voit poistaa nämä viestit yksittäin. Etsi viestit aikajanaltasi, valitse kolme pistettä yksittäisen viestin oikeassa yläkulmassa ja valitse Poistaa.

Harkitse aiempien viestiesi rajoittamista asetuksissasi, joten aikaisemmat ystäväsi tai yleisön kanssa jakamasi viestit muutetaan jakamaan vain ystäviesi kanssa. Valitse Facebook.comissa alanuoli ja valitse sitten asetukset > Yksityisyys > Rajoita aikaisempia viestejä. Valitse Rajoita aikaisempia viestejä vahvistaa. Tämä asetus ei näytä olevan käytettävissä mobiilisovelluksessa.