Skip to content

Tehtäväpalkin siirtäminen Windows 10: ssä

21 de heinäkuu de 2021

Oletusarvoisesti Windowsin tehtäväpalkki on sijoitettu vaakasuoraan näytön alareunaan, jolloin pääset nopeasti suosikkisovelluksiisi, Cortana-hakupalkkiin ja Käynnistä-valikkoon. Windowsin tehtäväpalkki on mahdollista siirtää näytön ylä-, vasempaan tai oikeaan reunaan. Voit myös lisätä ja poistaa nopeasti pikakäynnistystyökalurivin. Tämän artikkelin ohjeet koskevat Windows 10: tä.

Windowsin tehtäväpalkin siirtäminen

Yksinkertaisin tapa siirtää tehtäväpalkkia on napsauttaa ja vetää sitä. Napsauta hiiren vasemmalla painikkeella tehtäväpalkkia, vedä se haluamasi näytön sivulle ja vapauta sitten hiiren painike. Voit myös sijoittaa tehtäväpalkin uudelleen Windowsin asetuksista:

  1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa tyhjää tilaa tehtäväpalkissa ja valitse sitten Tehtäväpalkin asetukset.

    tehtäväpalkin asetukset

  2. vuonna Tehtäväpalkin asetukset -ikkunassa Tehtäväpalkin sijainti näytöllä että Vasen, Alkuun, Aivantai Pohja. On myös mahdollista lukita Windowsin tehtäväpalkki paikalleen. Jos et pysty siirtämään tehtäväpalkkia, sinun on avattava se.

    tehtäväpalkin sijainti