Skip to content

Tiedätkö temppu Twitter-vastauksen käyttämiseen?

19 de maaliskuu de 2021

@ Vastaus hämmentää monia ihmisiä, kun he aloittavat Twitterin käytön, varsinkin koska on vaikea pitää kiinni siitä, kuka näkee vastauksen ja missä se näkyy.

Mikä on Twitter-vastaus?

Twitter-vastaus on twiitti, joka lähetetään suoraan vastauksena toiseen twiittiin. Se ei ole sama kuin lähettää joku twiitti. Näin voit vastata twiittiin:

  1. Siirry twiittiin, johon haluat vastata, ja valitse Vastaa -painike alla (se näyttää chat-kuplalta).

  2. Uusi viesti-ikkuna tulee näkyviin. Kirjoita vastauksesi ruutuun.

  3. Valitse Vastaa lähettää.

Viestisi linkittyy automaattisesti twiittiin, johon vastait, joten kun joku muu lukee twiittisi, hän voi laajentaa ketjua ja nähdä alkuperäisen viestin.

Kuka näkee jokaisen Twitter @ vastauksen?

Kaikki eivät näe lähettämääsi @ Vastaa-viestiä, eivätkä ehkä edes henkilöt, joille lähetit sen.

Henkilön, jolle vastaat, on seurattava sinua, ennen kuin vastauksesi näkyy hänen kotisivunsa tweetin aikajanalla. Jos he eivät seuraa sinua, se näkyy vain Ilmoitukset-välilehdessä, jokaisella Twitter-käyttäjällä on erityinen sivu, joka sisältää twiittejä, joissa mainitaan käyttäjänimi tai kahva. Kaikki eivät kuitenkaan tarkista Mentions-välilehteä säännöllisesti, joten nämä viestit on helppo jättää väliin.

Sama koskee Twitter-vastauksia, jotka saattavat olla suunnattu sinulle. Jos toinen käyttäjä vastaa yhteen tweeteistäsi, hänen @ Vastaa -viestinsä näkyy kotisivusi twiitti-aikajanalla vain, jos noudatat kyseistä lähettäjää. Jos ei, se näkyy vain Ilmoitukset-sivulla.

@ Vastaa-twiitti on julkinen ja muut Twitter-käyttäjät voivat nähdä sen, jos he vierailevat lähettäjän profiilisivulla ja tarkastelevat twiittejään sen lähettämisen jälkeen.

Kenen seuraajat näkevät Twitter @ Vastausviestit? Vihje: Se ei ole kuka luulet!

Seuraajiesi kohdalla @ Vastaa-viestisi näkyy heidän tweet-aikatauluissa vain, jos he seuraavat henkilöä, jolle lähetit vastauksen. Jos he seuraavat sinua, mutta eivät seuraa henkilöä, jolle vastasit, he eivät näe vastaustasi.

Monet ihmiset eivät ymmärrä sitä, koska se ei ole tapaa, jolla Twitter tavallisesti toimii. Seuraajasi näkevät yleensä kaikki twiitit. Joten kun lähetät julkisen twiitin napsauttamalla Twitter-vastauspainiketta, seuraajat eivät näe sitä, elleivät he myös seuraa henkilöä, jonka twiittiin vastait. Se on yksi syy, miksi jotkut ihmiset turhautuvat Twitterin vivahteisiin.

Jos haluat, että kaikki seuraajat näkevät Twitterisi vastauksen, voit käyttää pientä temppua. Laita piste @ -merkin eteen vastauksen alkuun. Joten jos lähetät vastauksen esimerkiksi Twitter-käyttäjälle nimeltä davidbarthelmer, aloita vastauksesi . @ davidbarthelmer.

Seuraajasi näkevät vastauksen aikataulussaan. Voit silti käyttää Twitter-vastauspainiketta, muista sijoittaa piste @käyttäjänimen eteen.

Toinen tapa jakaa vastaus julkisesti on olla vastaamatta, mutta tarjoa twiitti jonkun toisen twiitti. Se tarkoittaa uudelleentwiitata twiittiä, mutta sisällyttää kommenttisi siihen.

Milloin käyttää Twitter @ Vastaa

Twitter @ Vastaa-painikkeen käytössä on hyvä olla järkevä. Kun sinulla on suora keskustelu jonkun kanssa, varmista, että twiittisi ovat mielenkiintoisia, ennen kuin lähetät parran Twitter-vastauksia. Vaikka Twitter @ Vastaa-viestisi voi olla tarkoitettu henkilölle, johon vastaat, se näkyy keskinäisten seuraajiesi aikajanalla.

Joten jos lähetät kolme tai neljä vastausta lyhyessä ajassa, ja jotkut niistä ovat vähäpätöisiä, se voi olla ärsyttävää muille ihmisille, jotka eivät ehkä ole kiinnostuneita kiusauksestasi tai pikkupuheestasi.

Paras paikka yksityiselle Twitter-kiusalle on Twitter DM tai suora viestikanava. Twitter-suoraviestipainikkeella lähetetyt viestit ovat yksityisiä, ja vain vastaanottaja voi nähdä ne.

Laajemman yleisön saaminen Twitter-vastauksille

Vaihtoehtoisesti, jos haluat, että muut ihmiset näkevät vastauksesi, lähetä säännöllinen twiitti ja sisällytä sen käyttäjän käyttäjätunnus, jolle kohdistat viestisi, mutta älä laita sitä twiitin alkuun.

Twitter-vastaukset alkavat aina vastaamasi henkilön @ käyttäjänimellä, joten tämä ei ole virallinen Twitter-vastaus. Mutta jos haluat saada käyttäjän huomion ja vastata johonkin heidän sanomaansa, se saavuttaa sen samalla, kun seuraajat voivat myös nähdä sen.

Käyttäjänimen edessä ei tarvitse olla pistettä, jotta seuraajasi voivat nähdä tällaisen twiitin, koska se ei ole teknisesti Twitter-vastaus.

Twitter-maininta vs. Twitter-vastaus

Henkilön @ käyttäjänimen lisäämistä twiittiin kutsutaan a mainita Twitterissä, koska siinä mainitaan tietty käyttäjätunnus tweetin tekstissä. Se on suunnattu tietylle käyttäjälle, ja vaikka se on vastaus tiettyyn twiittiin, se ei ole teknisesti Twitter-vastaus.

Joten jos twiittiä ei luoda Vastaa-painikkeella tai sillä ei ole käyttäjänimeä viestin alussa, se ei ole Twitter-vastaus. Seuraajasi näkevät sen kuitenkin, ja henkilö, jolle vastaat, näkee sen aikajanallaan, jos seuraa sinua, sekä @Connect -välilehdellään, jos eivät seuraa sinua.

Twitter-kokemuksen laajentaminen

Twitter-ammattikieltä voi ärsyttää. Siellä on paljon, ja termin määritteleminen ei aina auta, vaikka Twitter tekee kunnollista työtä ohjekeskuksessaan. Silti kestää jonkin aikaa oppia käyttämään joitain Twitter-perusominaisuuksia.