Skip to content

Tiesitkö, että Bing-video antaa sinun selata ja hakea videoita?

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • Mene Bing-videot sivu. Etsi video ja napsauta sitten Katso lisää minkä tahansa videon vieressä nähdäksesi trendiluokan videoita samassa luokassa.
  • Lisää sana ”video” minkä tahansa hakutermin, kuten ”upeat kissavideot”, jälkeen. Kun selaat hakutuloksia, lisää videoita ladataan.
  • Esikatsele videoita ennen niiden avaamista viemällä hiiri videon päälle.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit etsiä, esikatsella ja tallentaa videoita useista lähteistä Bing-hakutoiminnon avulla. Microsoftin hakukone on yksi parhaista käytettävissä olevista hakukoneista, ei pelkästään verkko- ja kuvahakutoimintojensa vuoksi.

Kuinka löytää videoita Bingistä

Nopein tapa saada videot näkymään Bing-tuloksissa on päästä Bing-videot -sivulle. Sieltä voit etsiä mitä tahansa videoon liittyvää aihetta tai selata valikoita.

Jos kirjoitat sanan, Bing ehdottaa joskus muita sanoja, jotka sopivat siihen. Esimerkiksi ”kissa” -haku voi kerätä esimerkiksi ehdotuksia kissa epäonnistuu, kissan kokoelma, hauskoja kissoja, kissarodut, kissa soittaa pianoajne. Voit napsauttaa näitä ehdotuksia muuttaaksesi hakutuloksia ja suorittaaksesi kyselyt.

Voit myös löytää kaikenlaisia ​​tällä viikolla trendejä videoita ilman, että sinun tarvitsee etsiä mitään erityistä, mukaan lukien musiikkivideot, virusvideot, elokuvatrailerit ja TV-ohjelmat. Jokainen on omassa osassaan Bing-videoiden kotisivulla, ja voit napsauttaa Katso lisää minkä tahansa vieressä, niin näet enemmän trendejä näissä kategorioissa.

Bingissä on myös oma Trending Videos -osio, joka helpottaa parhaiden musiikkivideoiden, katsotuimpien TV-ohjelmien, teattereiden ja pian tulevien elokuvien, viime viikon virusvideoiden ja muun löytämistä.

Toinen tapa Bingin videoihin on etsiä jotain Web-haun avulla ja liittää sen jälkeen sana ”video”, kuten ”hämmästyttävät kissavideot”. Videon pikkukuvat näyttävät tulokset, jotta voit hypätä suoraan heille sieltä ilman, että sinun tarvitsee koskaan mennä Videot-osioon.

Bing-esikatselun video-ominaisuudet

Bingin avulla voit esikatsella videoita ennen niiden avaamista luomalla GIF-muodossa videon, jonka päälle laitat hiiren. Pieni pikkuvideo alkaa toistaa (äänellä), mikä tarjoaa upean tavan tarkistaa videoita nopeasti käymättä heidän todellisilla sivuillaan.

Jos napsautat videota avataksesi sen koko sivun, et siirry alkuperäiselle sivustolle, joka isännöi videota, vaan pysyt sen sijaan Bingissä. Tämän avulla voit nähdä aiheeseen liittyviä hakuja ja videoita ilman, että sinun tarvitsee palata Bingin verkkosivustolle.

Löydät aina videon alkuperäislähteen katsomasi videon alareunasta. Suurin osa on YouTubesta, jolloin voit napsauttaa videopainikkeiden oikealla puolella olevaa YouTube-painiketta tai siirtyä suoraan YouTuben verkkosivustolle napsauttamalla videon nimeä. Valitse muille Näytä sivu -painiketta avataksesi lähdesivun uudella välilehdellä.

Kun selaat hakutuloksia, sivu latautuu automaattisesti, jotta saat enemmän videoita ilman, että sinun on napsautettava eri sivutuloksia. Tämä on todella hyödyllistä, koska voit vierittää alas niin kauan kuin haluat, koska on olemassa videoita, jotka tukevat hakutermiäsi.

Bing sisältää myös maksullisia videoita, mutta ne on merkitty pienellä vihreän rahan kuvakkeella, jotta ne voidaan helposti tunnistaa sellaisiksi. Kuten voit odottaa, et voi esikatsella maksettua videota Bingissä, ja sinut viedään lähdesivustolle (yleensä Amazon Video) ostamaan se.

Kuinka tallentaa video haustasi

Jos haluat tallentaa videoita myöhempää katselua varten, paina vain Tallentaa -painiketta videon alla. Pikkukuva ja linkki videoon menevät Omat tallennukset -sivullesi, jossa voit käyttää sitä myöhemmin helposti ja luokitella sen mukautettuihin kokoelmiin.