Skip to content

Tietokoneet, joita tarvitset kotona työskentelemiseen

21 de maaliskuu de 2021

Sinun ei tarvitse rikkoa pankkiostolaitteita, jos aiot työskennellä kotona, mutta sinun on työskenneltävä muutama atk-laite kotona. Pidä mielessä, kun työskentelet tämän luettelon läpi, työsi vaatimukset.

Tämä luettelo sisältää yleisimmät tavarat, joita tarvitset työskennellessäsi kotona, mutta yrityksellesi saattaa olla lisävaatimuksia. Varmista, että ymmärrät täysin yrityksesi työn kotipolitiikasta, ennen kuin ostat tarvitsemasi laitteet.

Uusi työskentely kotona? Meillä on hyödyllisiä vinkkejä siirtymisen helpottamiseksi.

Tietokoneen vaatimukset kotona tehtäville töille

Todennäköisesti tärkein tarvitsemasi laite on tietokone. Ellei yrityksesi, jonka kanssa työskentelet, tarjoaa sinulle järjestelmää, sinun on pidettävä mielessä tietokoneen tekniset tiedot, jotka sinun on täytettävä erityiset työvaatimuksesi.

Esimerkiksi, jos yrityksesi vaatii etätyöntekijöitä käyttämään Windows-tietokonetta, mutta menet ulos ja ostat Macin, saatat huomata, että et voi toimia niin kuin tarvitset. Voit käyttää Boot Campin kaltaista vaihtoehtoa saadaksesi Windowsin Mac-tietokoneellesi, mutta pidä mielessä, että se voi syödä paljon tarvittavia resursseja, joita tarvitset työn tekemiseen.

Nopea Internet riittävän nopeasti tarpeisiisi vastaamiseksi

Et ehkä pidä nopeaa internetiä laitteistovaatimuksena, mutta se on. Sinulla on oltava modeemi ja reititin (tai laite, joka yhdistää molemmat), jotka täyttävät yrityksesi asettamat vaatimukset.

Jotkut yritykset pitävät parempana, että kodin työntekijöillä on kiinteä Internet. Se vaatii hyvin erilaisia ​​laitteita kuin langaton internet. Ota aikaa tutkimiseen ja valitse alueesi paras Internet-palveluntarjoaja, jotta et pudota videopuheluiden aikana tai menetä yhteyksiä kriittisinä hetkinä.

Joillakin yrityksillä voi olla myös turvallisuusvaatimuksia, kuten laitteiston palomuuri. Nämä turvalaitteet ovat ylimääräinen kerros kotiverkosta, jonka luot, kun asennat töitä kotoa.

Saatat todella tarvita lankapuhelinta

Suurin osa työpaikoista ei vaadi, että kotityöntekijöillä on enää lankapuhelin, mutta on joitain. Jos työskentelet osana asiakas- tai teknisen tuen tiimiä, tarvitset todennäköisesti kovapuhelimen, mutta nämä eivät ole ainoat työpaikat, joille tämä voi olla vaatimus.

Jos sinulla on oltava lankaverkko, muista, että et todennäköisesti voi käyttää ohjelmistopohjaista puhelinta, kuten Skypeä tai Google Voicea. Vaikka tekniikka on parantunut dramaattisesti, joillakin yrityksillä ei vieläkään ole uskoa, että he toimisivat kuten pitäisi.

Jos näin on, tarkista Internet-palveluntarjoajalta, koska he todennäköisesti vastaavat lankapuhelimestasi ja useimmat Internet-palveluntarjoajat tarjoavat hinnoittelupaketteja, jotka voivat alentaa hintaa kiinteän numeron lisäämisestä sekoitukseen. Sinun on silti ostettava puhelin, mutta voit noutaa edullisia puhelimia Amazonista ilman suurempia ongelmia.

Melua vaimentava puhelin- tai tietokonekuuloke, jossa on mikrofoni

Mahdollisuudet ovat erittäin hyvät siitä, että sinulla on yksi kahdesta tilanteesta, jotka luovat tarpeen hyville kuulokkeille, joissa on mikrofoni. Sinun on soitettava ja vastaanotettava puheluja joko puhelimitse tai Internet-viestintäpalvelun kautta. Saatat myös joutua tilanteeseen, jossa sinun on suljettava maailma. Siksi panostaminen hyvään melua vaimentavaan kuulokkeeseen on välttämätöntä työn tekemisen kannalta. Bluetooth-kuulokkeet on helppo asentaa, joten älä anna sen estää sinua kokeilemasta sitä.

Voit käyttää langallisia tai Bluetooth-kuulokkeita, mutta jos sattuu olemaan hyvä joukko melua vaimentavia nappikuulokkeita, joissa on mikrofoni, ne yleensä yhdistetään tietokoneeseesi (ja joskus jopa tavalliseen puhelimeen) joko langattomasti tai käyttämällä kuulokeliitäntää.

Saatat tarvita ulkoisen verkkokameran

Joissakin tietokoneissa ei ole sisäänrakennettuja verkkokameroita tai sinulla voi olla verkkokamera, joka ei toimi. Joko niin, voit ostaa ulkoisen verkkokameran, joka kytketään tietokoneen USB-porttiin.

Verkkokameralla on etsittävä muutama tärkeä ominaisuus, ja ne käyttävät hintaluokkia. Useimmissa tapauksissa tien keskikamera tekee kaiken mitä tarvitset sen tekemiseen, ellei sinulla ole yleistä syytä liittää HD-muodossa.

Paper Still Säännöt: Tarvitset tulostimen ja skannerin

Asumme edelleen maailmassa, jossa paperi hallitsee usein, mikä tarkoittaa, että sinun on todennäköisesti investoitava tulostimeen tai tulostin / skanneriyhdistelmään, jos yrityksesi ei tarjoa sitä. Markkinoilla on nyt lukuisia halpoja malleja, ja jos sinun ei tarvitse tulostaa värillisinä; mustavalkoisen tulostimen ostaminen voi vähentää kustannuksia entisestään.

Tulostimia harkittaessa on pidettävä mielessä laitteen käyttöön tarvittavan musteen tai väriaineen hinta. Joissakin malleissa on halvempaa ostaa uusi tulostin kuin ostaa mustetta tai väriainetta, jota tarvitaan sen pitämiseen käynnissä.

Oheislaitteet, kuten USB-keskitin, langaton näppäimistö ja hiiri (ja paljon muuta)

Oheislaitteista on joskus vaikea päättää, mutta jos olet markkinoilla lisäämässä asetustesi ominaisuuksia, langaton näppäimistö ja hiiri ovat hyvä sijoitus. Ne mahdollistavat suuremman liikkumisvapauden ja ovat usein paljon kätevämpiä käyttää kuin langalliset kollegansa. Pidä vain mielessä, että langaton valikoima käyttää paristoja, jotka sinun tulee hävittää oikein.

Lisäksi on olemassa muutamia muita oheislaitteita, joista voi olla hyötyä, kun yrität suorittaa normaalia työpäivääsi:

  • Akun varmistusyksikkö, jotta voit jatkaa työskentelyä sähkökatkoksen sattuessa.
  • USB-keskittimen avulla voit hallita kaikkia tietokoneellasi käyttämiäsi laitteita. Tässä ovat suosituksemme parhaista USB-keskittimistä.
  • Ulkoinen kiintolevy tarjoaa runsaasti tallennustilaa kaikkeen työhön.
  • Flash-asema kannettavaa tallennustilaa varten, jos siirryt kotitoimistosi ja perinteisemmän työpaikan välillä.
  • Toinen näyttö auttaa tuottamaan jopa 50% enemmän tuottavuutta.

Kun olet valmis, voit työskennellä luottavaisin mielin ja tehokkaasti kotoa. Sinulla on tämä!