Skip to content

TikTok-kaltaiset sovellukset: 8 parasta vaihtoehtoa vuonna 2021

19 de maaliskuu de 2021

TikTok on kärsinyt turvallisuus- ja yksityisyydensuojaongelmista, kun se on joutunut hallituksen valvonnan valokeilaan. Itse asiassa on syytä epäillä, onko se jatkossakin kannattava palvelu.

Hyvä uutinen on, että TikTok ei ole ainoa lyhytmuotoinen sosiaalisen median videoalusta siellä. Tässä on kahdeksan parasta vaihtoehtoista sovellusta, joita voit käyttää sen sijaan, jotta et tartu draamaan.

Instagram kelat

Mitä pidämme
 • Samat vaikutteet ovat käytettävissä tarinoissa.

 • Voi merkitä leikkeet yhteen.

 • Lisätty todellisuus luo erinomaisia ​​vaikutuksia.

Mitä emme pidä
 • Kelojen löytäminen on haastavaa.

Instagram ei ole uusi tulokas sosiaalisen median maailmassa, ja käyttäjät ovat voineet lähettää videoita vuosien ajan. Sinulla on mahdollisuus lähettää live-videoita, lisätä videoita Instagram-tarinaan, ja nyt on uusi ominaisuus nimeltä Instagram Reels.

Kelojen avulla voit tallentaa ja muokata jopa 15 sekunnin pituisia videomontaaseja, jotka on tehty yhdestä videosta tai sarjasta leikkeitä. Voit lisätä ääniraidan vaihtoehtojen kirjastosta ja lisätä joukon visuaalisia tehosteita.

Ensinnäkin Instagram-kelojen löytäminen on haaste, ja ellet käytä sitä koko ajan, unohdat todennäköisesti sen sovelluksessa. Kun löydät sen, se toimii kuitenkin suunnilleen samalla tavalla kuin TikTok ja se osoittautuu hyväksi vaihtoehdoksi, koska sillä on samat vaikutukset ja muokkaustyökalut kuin Instagram-tarinoilla. Lisäksi voit tutustua Reelin laajennetun todellisuuden työkaluihin, joissa grafiikka yhdistetään videoihin.

Lataa:

Snapchat

Mitä pidämme
 • Videot jopa 60 sekunnissa.

 • Voi muokata tekstillä ja doodleilla.

 • Voi katsella Snap Originalia.

Mitä emme pidä
 • Useita leikkeitä ei voi muokata.

Snapchat on toinen foorumi, joka on tehnyt videotietoa kauan ennen kuin TikTokilla oli hetki. Sovelluksen avulla voit luoda lyhyitä videoita, vaikka ne on suunniteltu katoamaan lyhyen ajan kuluttua, joten niillä ei ole yhtä pysyvää voimaa tai vaikutusta kuin TikTok-videolla, mutta tarjoavat huomattavasti enemmän yksityisyyttä. Snapchatin avulla voit lisätä tekstiä, doodleja ja gifejä videoihisi.

Omien napsautusten tekemisen lisäksi sovelluksella on Discover-sivu muiden ihmisten videoiden katseluun ja Snap Originals, jotka ovat ensiluokkaisia ​​videoita, jotka on luotu nimenomaan Snapchatin käyttäjille. Vaikka ne eivät olekaan aivan TikTok-hinnat, ne sisältävät käsittelemättömiä esityksiä, dokumenttisarjoja ja jopa sarjakuvanäytöksiä ja komedioita.

Lataa:

Trilleri

Mitä pidämme
 • Paljon julkkisisältöä.

 • Erittäin helppo videon luominen.

 • Valitse musiikki tai käytä omaa.

Mitä emme pidä
 • Rajoitettu muokkaus ja tehosteet.

Triller on suosittu ja kasvaa nopeasti, kiitos osittain siitä, että monet julkkikset, sekä muusikot että koomikot, ovat päättäneet kutsua sitä kotiin. Täällä on valtava määrä julkkiksia, kuten Justin Bieber, Kevin Hart, Cardi B ja nyrkkeilyottelu, jossa mukana Mike Tyson. Suurten nimien ja valtavan sisällöntuottajien yhteisön välillä ei ole pulaa sisällöstä.

Tämä voi johtua siitä, että sovellusta on niin helppo käyttää. Siinä erotetaan musiikkivideot ja sosiaaliset videot, ja valitset alusta alkaen minkä tyyppisiä teet.

Sieltä sosiaaliset videot voivat sisältää videoleikkeitä kameran rullasta ja suodattimista, mutta ei muita tehosteita, tekstiä tai tarroja. Voit tehdä musiikkivideon valitsemalla kappaleen Trillerin runsasta kirjastosta tai kappaleen puhelimestasi. Se on nopeaa, helppoa ja hauskaa.

Lataa:

Likee

Mitä pidämme
 • TikTok-tyyppinen käyttöliittymä.

 • Taikamusiikkisuodatin auttaa leikkeen muokkaamisessa musiikiksi.

 • Erinomainen yhteisö ja paljon videoita.

Mitä emme pidä
 • Liian monta ilmoitusta.

Jos etsit jotain, joka kattaa kaikki perusteet, Likee on hyvä valinta. Sen avulla on helppo tallentaa lyhyitä, TikTok-tyyppisiä videoita, mutta voit myös mennä livenä ja tehdä Facebook Live -tyylisiä pitkäaikaisia ​​videoita.

Saat joukon muokkaus- ja suodatusvaihtoehtoja, pehmeän tarkennuksen ja kauneuden parannuksia sekä ajastimen handsfree-tallennusta varten. Yksi mukavimmista ominaisuuksista Likeessa on kuitenkin sovelluksen painopiste musiikille. Ei vain vakaa kirjasto, josta valita, mutta musiikkisuodattimet voivat muokata leikettäsi vastauksena musiikin tahtiin.

Sovelluksella on kukoistava yhteisö ja paljon selattavaa sisältöä, joten olitpa sitten jotain sinulle luomassa tai kuluttamassa.

Lataa:

Tavu

Mitä pidämme
 • Paljon yhteisön sisältöä.

 • Helppo luoda ja lähettää.

 • Kiinteä musiikkikirjasto.

Mitä emme pidä
 • Ei videon muokkausta tai suodattimia.

Muistatko Vine? Tavun tuovat sinulle kerran suosittu videosovellus, joka teki 6 sekunnin videoita, takana, ja sillä on yksinkertainen melkein TikTok-tyyppinen käyttöliittymä lyhyiden silmukointivideoiden luomiseen.

Voit tuoda jo tekemiäsi tai nauhoittamiasi videoita sovelluksessa, jonka näytön yläosassa on erittäin hyödyllinen polttoainemittari, joka täyttää spurteja, kun tallennat leikkeitä. Voit lisätä tekstiä ja musiikkia, mutta et voi muokata leikettä sen tallentamisen jälkeen, eikä se tarjoa mitään suodattimien tapaa.

Tavuilla näyttää olevan kukoistava yhteisö, ja voit tilata valtavan valikoiman videokanavia teemoilla kuten komedia, Minecraft, K-pop ja hyvin, paljon muuta.

Lataa:

Dubsmash

Mitä pidämme
 • Aktiivinen luojien yhteisö.

 • Klassisen huulten synkronointivideon tekeminen on helppoa.

 • Kokoelma suodattimia ja tekstitehosteita.

Mitä emme pidä
 • Yhteisö on vinossa nuorena.

Kuten nimestään käy ilmi, Subsmash keskittyy musiikkiin. Ja vaikka voit käyttää Dubsmashia tavallisten jopa minuutin pituisten lyhyiden videoiden nauhoittamiseen, sovellus todella haluaa sinun käyttävän sitä 10 sekunnin huulisynkronointivideoiden tekemiseen.

Voit käyttää musiikkileikettä Dubsmashin kirjastosta tai tuoda omasi ja tallentaa sitten videon äänen yläosaan. Musiikin tuominen puhelimesta on hieman ärsyttävää, mutta ei niin vaikeaa (se on muunnettava, ja sinun on valittava, minkä 10 sekunnin segmentin haluat napata.

Sisältöpuolella täällä on tarpeeksi yhteisöä, joka pitää sinut kiireisenä jonkin aikaa, mutta et löydä täältä paljon aikuisille. Tämä on hyvin teiniystävällinen alue; enimmäkseen huulten synkronointia ja tanssia, ja satunnainen viehättävä kitaristi esiintyy.

Lataa:

Hauska

Mitä pidämme
 • Tehokas videoeditori.

 • Suodattimet ja tehosteet.

 • Sisäänrakennetut mallit.

Mitä emme pidä
 • Raskaat kädet ja sovelluksen sisäiset ostokset.

Funimate olisi hieman hauskempaa, jos se ei nojaa niin kovasti yrittämään ansaita rahaa. Kun asennat sovelluksen, saat mahdollisuuden mukauttaa mainoskokemusta sovelluksessa, ja monet sovelluksen ydinominaisuudet ovat paywallin takana. Itse asiassa sinulle tarjotaan mahdollisuus päivittää Pro-versioon usein, ja sinun on katsottava mainoksia tiettyjen ominaisuuksien käyttämiseksi.

Jos voit jättää kaiken tämän syrjään, Funimate on loistava lyhyt videoiden luoja, minkä todistavat monet hienostuneen näköisistä luoja-yhteisövideoista, joita voit selata sovelluksessa.

Todellakin, kun yrität luoda videota, huomaat, että voit vain aloittaa nauhoituksen tai valita joukosta malleja videosi erottamiseksi. Kyllä, monet heistä näyttävät videovuosikirjan vaikutuksilta, mutta lisäävät jännitystä tilanteeseen, joka muuten voisi olla tavallinen huulten synkronointivideo. Voit valita Funimaten musiikkikirjastosta tai omista kappaleistasi, ja se on yksi harvoista sovelluksista, jolla on oma yllättävän tehokas videonmuokkausohjelma, jos päätät käyttää sitä.

Lataa:

Ilotulitus

Mitä pidämme
 • Paljon suodattimia ja tehosteita.

 • Helppo löytää upea yhteisösisältö.

 • Videon muokkaustyökalut.

Mitä emme pidä
 • Henkilökohtaista musiikkia ei voi tuoda.

Ilotulitus tuntuu aikuiselta versiolta TikTokista. Käyttöliittymä on olennaisesti sama ja tarjoaa monia samoja työkaluja, mutta sovelluksessa painotetaan auttaa sinua löytämään videoita, jotka haluat katsella, ja luoda mukautettuja kokoelmia suosikkikehittäjistä, joten ei ole turhamaisuusmittareita, jotka häiritsisivät sinua luomasta vain hienoja videoita . Löydä-välilehti helpottaa hakua tai selaamista hashtagin mukaan, ja siellä on hyvä valikoima aiheita ja ikäryhmiä.

TikTok-käyttäjänä luomiskokemuksen pitäisi tuntua tutulta. Voit tallentaa tuoreita videoita tai napata tiedostoja kameran rullasta. Siellä on laaja valikoima suodattimia ja tehosteita, ja se voi valita vankasta musiikkikirjastosta. Valitettavasti henkilökohtaisia ​​musiikkitiedostoja ei voida tuoda.

Lataa: