Skip to content

Titanium Backup Pron käyttäminen Androidissa

19 de maaliskuu de 2021

Puhelimen varmuuskopiointi on aina viisasta. Jotkut varmuuskopiot ovat kuitenkin yksityiskohtaisempia kuin toiset, ja Titanium Backup Pro on yksi parhaista tavoista varmuuskopioida kaikki. On kuitenkin muutama saalis, joista sinun on oltava tietoinen ennen kuin lataat sovelluksen ja käynnistät sen. Joten, miten Titanium Backup Prota käytetään.

Mikä on Titanium Backup Pro?

Titanium Backup Pro on erittäin edistynyt varmuuskopiointiohjelma, joka ei varmuuskopioi vain valokuviasi ja asetuksiasi, vaan kaiken puhelimeesi tallennetun, pienimpään asetukseen ja puhelulokiin asti. Pro-tasolla se voi luoda melkein täydellisen kopion puhelimestasi, jonka voit tallentaa laitteellesi ja käyttää korvaamaan sen, jos jokin menee pieleen.

Tarvitsenko Titanium Backup Pron?

Useimmat käyttäjät eivät todennäköisesti tarvitse tällaista tehokasta varmuuskopiotyökalua, varsinkin kun se vaatii melko vahvaa teknistä tietämystä asennettavaksi ja ajamiseksi. Kun kuluttajien varmuuskopiointityökalut, kuten Googlen omat varmuuskopiot, ovat parantuneet, niistä on tullut yhä vähemmän tarpeellisia kenellekään Android-kehittäjien ulkopuolella ja muille ammattilaisille.

Jos et luota Googleen, sinulla on vanhempi puhelin, jonka haluat pitää kunnossa tai kloonata uudelle laitteelle, tai haluat yksinkertaisesti oppia lisää puhelimestasi ja sen toiminnasta, Titanium Backup Pron asentaminen on hyvä projekti, varsinkin jos sinulla on kätevä varapuhelin tai tabletti, jota et halua menettää.

Titanium Backup Pron suuri haitta

Jos haluat käyttää Titanium Backup Prota oikein, sinun on juurtettava Android-laitteesi, jolla on etuja ja haittoja. Vaikka tiedät mitä olet tekemässä, otat riskin ja saatat ”tiilistä” laitettasi. Jatka varovasti, ennen kuin asennat Titanium Backup Pro.

Tarvitset lisäksi laitteen, joka tukee SD-kortteja, sekä SD-kortin, jolla on vähintään yhtä paljon tallennustilaa kuin puhelimellasi. Muista ladata sekä Titanium Backupin ilmainen versio että ostaa avain Google Play Kaupasta ja varmuuskopioida ne SD-kortillesi.

Varmuuskopioi ja juurita puhelin ennen Titanium Backup -sovelluksen käyttöä

Ensinnäkin, sinun tulisi tehdä täydellinen varmuuskopio laitteestasi ennen kuin päätä se, koska sen juurtuminen pyyhkii kaikki nykyiset tiedot. Tämä on erityisen tärkeää, jos päätät poistaa Titanium Backup Pron ja palauttaa laitteen Android-laitteeseen.

 1. Ota varmuuskopiointi käyttöön Google Drivessa. Tämä varmuuskopioi Google-yhteystiedot, kalenteritapahtumat ja -asetukset, Wi-Fi-verkot, puhelimen asetukset, sovellukset ja paljon muuta. Mene asetukset > Järjestelmä > Varmuuskopioida > Google Backup.

  Samsungissa sinun on napautettava asetukset > Tilit ja varmuuskopiointi > Varmuuskopiointi ja palautus > Google-tili päästä samaan paikkaan. Voit myös varmuuskopioida puhelimesi Samsung-tililläsi.

 2. Varmuuskopioi valokuvat ja muu dokumentaatio Google Kuvien tai vastaavan varmuuskopiosovelluksen avulla.

 3. Varmuuskopioi tekstiviestisi tekstiviestien varmuuskopioinnilla tai vastaavalla työkalulla.

 4. Liitä SD-kortti ja suorita laitteen SD-varmuuskopiointityökalu, joka löytyy myös kohdasta asetukset > Varmuuskopioida > Varmuuskopio. Varmista, että kaikki säilytettävät sovellukset ja niiden tiedot on varmuuskopioitu SD-kortille.

 5. Seuraavaksi sinun on juurtettava Android-laitteesi. Jos juuret laitetta ensimmäistä kertaa, suosittelemme käyttämään vanhempaa laitetta harjoitteluun.

 6. Kun se on valmis, palauta varmuuskopiot aktivoimalla sovellus tai tuomalla tietoja SD-kortilta File Explorer -sovelluksella.

Asenna Titanium Backup ja Titanium Backup Pro

Siirrä Titanium Backup ja avain laitteeseen File Explorer -työkalulla, joka tulee toimittaa juurtuneen laitteen mukana. Jätä ne SD-kortille, jos haluat asentaa uudelleen.

Kuinka varmuuskopioida Android Titanium Backup Prolle

Tässä tulee esiin Titanium Backup Pron voima. Tietojen varmuuskopiointi ja palauttaminen on erittäin helppoa, kun olet tehnyt kaiken tämän työn.

 1. Avaa Titanium Backup ja napauta Varmuuskopio välilehti.

 2. Napauta Valikko > Erä.

 3. Napauta Varmuuskopioi kaikki käyttäjän sovellukset ja sovellus suorittaa tämän varmuuskopiointitoiminnon. Napauta sitten Takaisin.

 4. Varmuuskopioi kaikki muut, mitä haluat. Vihreät kohteet ovat suositeltavia varmuuskopioita. Nämä tallennetaan SD-kortillesi, joten varmista, että sinulla on tarpeeksi tilaa.

Palauttaminen Android-varmuuskopiosta

Kun sinulla on varmuuskopio, sinulla on kopio kaikista palautettavista tiedoistasi. Käytä näitä yksinkertaisia ​​vaiheita palauttaaksesi Titanium Backup Pro -varmuuskopiosta:

 1. Avaa Titanium Backup ja napauta Varmuuskopio välilehti.

 2. Napauta Valikko > Erä > Palauta kaikki puuttuvat sovellukset ja järjestelmätiedot.

 3. Käynnistä Android-puhelin uudelleen.