Skip to content

Todistetut vinkit 4K-elokuvien löytämiseen Amazon Prime -videosta

19 de maaliskuu de 2021

4K-elokuvien katselu Amazon Prime Video -videolla voi olla hyvä tapa nauttia elokuvamaisemmasta kokemuksesta kotona, mutta 4K-sisällön löytäminen suoratoistopalvelusta voi olla usein hämmentävää ja aikaa vievää. Tässä sinun on tiedettävä, jotta Amazon Prime 4K -elokuvat ja -esitykset toimisivat televisiossasi.

Kuinka löytää Amazon Prime Video 4K -elokuvat ja -sarjat sovelluksista

Amazon 4K -elokuvia ja TV-ohjelmia on tunnetusti vaikea löytää. Toisin kuin muut suoratoistopalvelut, kuten Disney + ja Netflix, Amazon Prime Video -sovellukset eivät todellakaan sano selvästi, mikä sisältö on 4K vai ei millään yhtenäisellä tavalla.

Tässä on joitain parhaita tapoja löytää 4K-videosisältö Amazon Prime Video -palvelusta.

Etsi HDR-kuvake

Yksi tapa löytää 4K-sisältö Amazon Prime Video TV -sovelluksissa on etsiä HDR-kuvaketta selaamisen aikana. HDR tarkoittaa suurta dynaamista aluetta ja tyypillisesti vain 4K-elokuvia ja -esityksiä esitellään tällä ominaisuudella.

Jotkut 4K-sisällöt eivät tarjoa HDR: ää, joten tämän menetelmän käyttäminen ei kuitenkaan onnistu kaikkien 4K-medioiden löytämisessä.

HDR-kuvake näyttää näyttävän vain, kun selaat Amazon Prime Video TV -sovelluksia, eikä se näy yksittäisten tuotteiden sivuilla. Kuvakkeet eivät tule näkyviin, kun selaat mobiilisovelluksia.

UHD on 4K Amazon Prime Video -sovelluksessa

Toinen tapa 4K-sisällön havaitsemiseksi Amazon Prime Video -sovelluksessa on tarkistaa, mainitaanko UHD tai Ultra HD. Amazon 4K -sisältöä kutsutaan joskus UHD: ksi 4K: n sijasta, joten kaikki tällä nimityksellä toistetaan haluamallasi tarkkuudella.

Sovelluksissa UHD-merkintöjä käytetään Amazon Prime Video -sisältöön, jota voi vuokrata tai ostaa, ei ilmaiseen sisältöön, joka voidaan suoratoistaa osana Amazon Prime -tilaustasi.

Etsi ’4K’ Amazon Prime Video -sovelluksista

Tämä saattaa tuntua hieman epäluuloiselta niille, jotka ovat tottuneet käyttämään muita suoratoistosovelluksia, mutta tosiasiallisesti 4K-sisällön haku Amazon Prime Video -sovelluksessa tuo esiin luettelon kaikesta tarjolla olevasta 4K-sisällöstä.

Tämä näyttää kaiken Amazon Prime -videossa, jossa on 4K, joten kannattaa tarkentaa hakua kokeilemalla esimerkiksi ”4K-TV-ohjelmia”, ”4K-elokuvia” tai ”4K-dokumentteja”. Voit myös etsiä tiettyä otsikkoa ja lisätä ’4K’ nähdäksesi, onko se saatavana korkealaatuisemmassa versiossa.

Voit etsiä 4K-videoita Amazon Prime Video -sivustolta verkon kautta

Amazon Prime Video -mobiili- ja TV-sovellukset ovat erittäin rajalliset, kun on kyse niiden kyvystä etsiä palvelun massiivisesta sisältökirjastosta, puhumattakaan 4K-elokuvien ja TV-ohjelmien löytämisestä. Ylivoimaisesti helpoin tapa löytää 4K Amazon Prime -sisältö on käyttää virallista Amazon Prime Video -sivustoa.

Toisin kuin sovelluksissa, jokaisella 4K-tekniikkaa tukevalla Amazon-verkkosivuston tuotesivulla on ikäluokituksen vieressä UHD-merkki. Tämän ansiosta on paljon helpompaa nähdä käytettävissä olevat resoluutiot.

Toisin kuin sovelluksissa, UHD-tunnukset näkyvät vain tuotesivuilla, ei selattaessa.

Amazon-verkkosivustolla on myös 4K-luokka, joka sisältää kaikki Amazon Prime Video 4K -elokuvat ja -sarjat, joita on paljon helpompi selata täällä verkkoselaimella tietokoneella tai tabletilla kuin älypuhelimella tai TV: n näytöllä.

Kun löydät 4K-ohjelman tai elokuvan, jonka haluat katsella verkkosivustolta, sinun tarvitsee vain viedä hiiri sen kuvakkeen päälle ja napsauttaa Lisää katsottavien listaan. Tämä vaihtoehto on käytettävissä myös esityksen tai elokuvan tietosivulla.

Tarkkailulista-asetuksesi synkronoidaan kaikkien Amazon Prime Video -sovellusten kanssa, joihin olet kirjautunut, mikä tarkoittaa, että verkkosivustosi kautta lisäämäsi sisältö näkyy television, pelikonsolin tai älylaitteen tarkkailulistallasi.

Mitä tarvitset 4K-elokuvien suoratoistoon

Jos et näe viitteitä 4K- tai UHD-muotoon Amazon Prime Video -sovelluksessa, todennäköisesti laite ei tue elokuvien ja ohjelmien katsomista tällä resoluutiolla. Jos haluat suoratoistaa 4K-sisältöä televisiossasi, sen on oltava vähintään 4K-televisio. Television käyttöoppaassa on mainittava, tukeeko se 4K-tarkkuutta. Jos olet epävarma, voit myös Googlen mallinumeron.

Jos 4K-televisiosi on älytelevisio, joka tukee Amazon Prime Video -sovellusta, sinun pitäisi olla asetettu. Jos kuitenkin käytät sovellusta toisella televisioon liitetyllä laitteella, laitteen on tuettava myös 4K: ta.

Kaikki streaming-sauvat ja videopelikonsolit eivät tue 4K-sisältöä. Xbox One ei tue esimerkiksi 4K: ta, mutta Xbox One X tukee sitä.

Kun laitteisto on asetettu, sinun on ehkä tarkistettava Internet-yhteys. Jos Internet on liian hidas, Amazon Prime Video -sovellus ei toista 4K: ta riippumatta siitä, kuinka suuri televisiosi on. 4K-sisällön suoratoistoa varten suositellaan vähintään 15 Mbps: n internetyhteyttä.