Skip to content

Toimiiko langaton Xbox 360 -sovitin tietokoneella?

29 de kesäkuu de 2021

Et voi käyttää virallista Microsoft Xbox 360 Wireless Network N -sovitinta tavallisessa tietokoneessa samasta syystä kuin tavalliset USB-sovittimet eivät toimi Xboxissa: Laitteistossa ei ole ohjaimia laitteen tukemiseksi. Vaikka on mahdollista kytkeä yleinen Wi-Fi-verkkosovitin Xboxiin, se ei toimi kunnolla. Jos käytät yleistä langatonta USB-pelisovitinta tai Ethernet-langaton -sillaa, voit vaihtaa sovittimen Xboxin ja tietokoneen välillä ongelmitta.

Langattoman Xbox 360 -verkkosovittimen käyttäminen

Langaton Xbox 360 -verkkosovitin on yhteensopiva alkuperäisen Xbox 360 -konsolin ja Xbox 360 S -konsolin kanssa. Kun liität sovittimen Xbox 360 S -konsoliin, se poistaa käytöstä langattoman N-ominaisuuden konsolissa. Kannattaa ehkä ohittaa konsolin sisäinen langaton toiminto, jos tukiasema sijaitsee kaukana konsolista. Ulkoinen sovitin voi parantaa signaalin voimakkuutta ja kaistanleveyttä.

Yleiset langattoman Xbox 360: n verkko-ongelmat

Jos sinulla on verkko-ongelmia Xbox 360: n kanssa, tarkista nämä mahdolliset syyt:

  • Xbox on liian kaukana reitittimestä tai liian monta seinää ja huonekaluja on sen ja reitittimen välissä. Siirrä Xbox lähemmäksi reititintä.
  • Kun Wi-Fi-suojausasetukset eivät täsmää, Xboxin langaton yhteys kieltäytyy hyväksymästä Wi-Fi-salasanaa. Tarkista, että salasanat ovat identtiset, kiinnittäen huomiota siihen, että ne ovat isot ja pienet kirjaimet.
  • Muut langattomat laitteet ovat myös käynnissä verkossa ja aiheuttavat häiriöitä. Voit torjua tätä muuttamalla Wi-Fi-kanavan numeroa tai siirtämällä langattomat laitteet kauemmaksi konsolista.