Skip to content

Triller: Mikä se on ja miten sitä käytetään

1 de heinäkuu de 2021

Oletko kyllästynyt TikTok-draamaan? Kokeile Trilleriä.

Mikä on Triller-sovellus?

Triller on lyhytvideoalusta, joka on saatavana Androidille ja iOS: lle. Kuten kilpailijoidensa kohdalla, käyttäjät luovat videoleikkeitä ja jakavat niitä. leikkeet julkaistaan ​​automaattisesti; voit tehdä videoista yksityisiä, jos haluat. Videot voivat olla enintään 60 sekunnin leikkeitä; Oletusarvo on 16 sekuntia.

Kuinka trilleri toimii

Voit katsella Triller-videoita ilman tiliä, kuten TikTokissa, mutta sinun on rekisteröidyttävä luomaan videoita, seuraamaan muita käyttäjiä ja tykkäämään ja kommentoimaan heidän videoita. (Jos haluat seurata jotakuta, napauta Seuraa heidän videonsa alaosassa.) Voit myös jakaa haluamasi videot muille sosiaalisille verkostoille tai tekstin tai sähköpostin kautta. Voit ilmoittaa sisällöstä roskapostiksi, sopimattomaksi tai en pidä siitä. Sovellus ei kuitenkaan kysy lisää kysymyksiä, joten on epäselvää, mitä tapahtuu videosta ilmoittamisen jälkeen.

Kuinka liittyä Trilleriin

Jos haluat luoda videoita ja olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa Trillerissä, sinun on kirjauduttava tilille ja valinnaisesti täytettävä profiili. Profiilisi voi sisältää käyttäjänimesi lisäksi kuvan, nimesi, elämäsi, Instagram-tunnuksesi ja kansikuvan (mutta käyttäjänimi on kaikki mitä sinun on annettava).

 1. Käynnistä Triller-sovellus.

 2. Napauta profiilikuvaketta oikeassa alakulmassa.

 3. Napauta Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

 4. Valitse sisäänkirjautumistapa. Voit käyttää sähköpostiosoitetta tai kirjautua sisään Facebookilla, Twitterillä, Snapchatilla tai puhelinnumerolla.

 5. Jos valitset sähköpostin, sinun on luotava käyttäjänimi tai salasana. Kun olet syöttänyt nämä tiedot, napauta Luo tili. Jos valitset puhelinnumeron, kirjaudut sisään tekstinä lähetetyllä koodilla.

  Liity Trilleriin.

 6. Sinun on vahvistettava sähköpostiosoitteesi, ja olet sitten valmis lähettämään videoita, tykkäämään ja kommentoimaan muita.

Luo trillerivideo

Voit ladata jo ottamasi videon sovellukseen tai luoda leikkeitä sisäänrakennetulla kameralla. Kun olet tehnyt sellaisen, voit ladata videoita kamerarullallesi tai jakaa niitä Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä ja muissa sosiaalisen median alustoissa.

 1. Avaa Triller-sovellus.

 2. Napauta vaaleanpunaista plusmerkkiä näytön alaosassa.

 3. Valitse Sosiaalinen video tehdä video. (Jos haluat tehdä musiikkivideon, siirry seuraavaan osioon.)

 4. Napauta videokameran symbolia aloittaaksesi nauhoituksen.

  Triller-videon luominen.

 5. Muutaman sekunnin kuluttua Stop-symboli tulee näkyviin. Napauta sitä, kun olet lopettanut tallennuksen, ja napauta sitten Seuraava.

 6. Voit muokata pituutta napauttamalla pikkukuvaa ja sitten muokkauspainiketta tai lähettämällä sen heti. Jos haluat tehdä muutoksia, napauta Editoi videota.

 7. Muokkaa leikettä napauttamalla aikajanaa.

 8. Napauta alareunassa olevaa pikkukuvaa saadaksesi lisää vaihtoehtoja, mukaan lukien suodattimet, sanojen peittokuvat, hymiöt, käsinkirjoituksen, kirjoittamisen, vaalennuksen ja tummentamisen.

  Triller-videon luominen.

 9. Napauta Tehty kun olet lisännyt tehosteet.

 10. Napauta Suorittaa loppuun.

 11. Napauta Valitse luokka ja valitse jotain luettelosta.

 12. Napauta Aseta yksityiseksi videoksi jos et halua jakaa videota julkisesti. Voit myös lisätä kuvauksen ja merkitä sijainnin.

 13. Napauta Lähetä video. Sinulla on myös mahdollisuus tallentaa se. Napauta vain Tallenna projektiluonnoksiin.

  Triller-videon luominen.

Lisää kappale ja tee siitä musiikkivideo

Jos haluat tehdä musiikkivideoita Trillerissä, voit tallentaa itsesi tanssimalla tai synkronoimalla huulesi suosikkikappaleellesi, ja sovellus muokkaa sitä automaattisesti puolestasi.

 1. Avaa Triller-sovellus.

 2. Napauta vaaleanpunaista plusmerkkiä näytön alaosassa.

 3. Valitse Musiikkivideo.

  Triller-musiikkivideon luominen.

 4. Valitse kappale. Voit käyttää Trillerin musiikkikirjastoa tai yhdistää omasi sovellukseen.

 5. Seuraavaksi voit leikata ääntä ja valita pituuden. Ajonaika muutetaan liu’uttamalla painiketta vasemmalle ja oikealle. Vedä kappaletta vasemmalle ja oikealle valitaksesi kappaleen osan, jota haluat käyttää.

 6. Napauta Tallenna video! tallentaaksesi videosi, paina sitten kamerapainiketta.

  Triller-musiikkivideon luominen.

 7. Tallennus lopetetaan automaattisesti tai voit lopettaa sen manuaalisesti, jos haluat. Kun olet valmis, napauta Seuraava.

 8. Napauta Valitse luokka ja valitse jotain luettelosta.

 9. Napauta Lähetä video.

  Triller-musiikkivideon luominen.

Ketkä ovat Trillerin kilpailijoita?

Trillerin suoraa kilpailua ovat tavu, Instagram-kelat, TikTok ja muut lyhytmuotoiset videoalustat. Tärkeimmät erot neljän sovelluksen välillä ovat:

 • Tavu: 6 sekunnin leikkeet; rakastetun Vine-sovelluksen luojilta
 • Instagram kelat: 15 sekunnin leikkeet; sisäänrakennettu Instagram-sosiaaliseen verkostoon.
 • TikTok: 15 sekunnin leikkeet; voi linkittää useita leikkeitä yhteen enintään 60 sekunnin ajan.
 • Trilleri: jopa 60 sekunnin leikkeet; Oletusarvo on 16 sekuntia