Skip to content

Tuleeko uusi Nintendo-konsoli fanien odotukset?

21 de kesäkuu de 2021

Tärkeimmät takeaways

  • Uusi Nintendo Switch -konsoli on melkein varmasti toiminnassa, mutta odottaa pian vuoden 2021 lopun julkaisua.
  • Nintendo ”Switch Pro” ei välttämättä tuota suurta harppausta grafiikan suorituskyvyssä, jonka fanit odottavat.
  • Uusi Switch-konsoli, kun se saapuu, on todennäköisesti sidottu uuden ensimmäisen osapuolen, kuten uuden, uuden pelin julkaisemiseen Villin hengitys 2.
Nintendon pitkään huhuttu Switch Pro ei toteutunut vuonna 2020 huolimatta jatkuvasta huhujen räjähdyksestä, mutta se ei ole heikentänyt analyytikoiden odotuksia uuden Nintendo-konsolin olevan matkalla. 2020 oli erinomainen vuosi Nintendolle. Switch hallitsi myyntitaulukoita koko vuoden ajan, mikä nosti yhtiön osakekurssia 60 prosenttiin vuoden loppuun mennessä. Nintendon supertähdekonsoli on kuitenkin päättymässä neljän vuoden vuosipäiväänsä ja alkaa näyttää ikänsä. ”Siellä missä olemme Switchin elinkaaressa – melkein 4 vuotta lanseerauksesta – saavutamme huippumyynnin, ja on hyvä aika harkita parannetun version julkaisemista vauhdin ylläpitämiseksi”, Piers Harding-Rolls, Ampere Analysisin pelitutkimuksen johtaja , sanoi Twitter DM: ssä Lifewiren kanssa.

On aika virkistää, mutta miten?

Kantan Gamesin toimitusjohtaja tohtori Serkan Toto oli samaa mieltä sanoen LinkedInissä, että ”luulen, että neljä vuotta alkuperäisen mallin lanseeraamisen jälkeen on todellakin aika päivittää”. Hän lisäsi, että ”itse Nintendon presidentin mukaan Switch on nyt elinkaarensa keskellä, joten pian tuleva uusi malli olisi järkevää tästä näkökulmasta.” Michael Pachter, Wedbush Securitiesin tutkimusanalyytikko, oli konservatiivisempi. ”Se on läheinen puhelu”, hän kertoi Lifewirelle sähköpostitse. ”Nintendo ei” tarvitse ”uutta mallia, koska nykyinen Switch myy niin hyvin.”

Joku pelaa Fortniteä mukana Travis Scott Presents: Astronomical.

Pachterin mielestä uusi Switch-malli todennäköisesti korvaa nykyisen Switchin sen sijaan, että se lisäisi uuden vaihtoehdon nykyisen mallin yläpuolelle. Olettaen, että se on totta, nykyisen Switchin vahva myynti tarkoittaa, että Nintendon ei tarvitse kiirehtiä vaihtamista. Hän ei kuitenkaan täysin alentanut mahdollisuutta kalliimpaan kytkimeen, joka sijoittuu nykyisen mallin yläpuolelle, sanoen ”Jos olen väärässä, heillä voi olla kolme mallia vuonna 2021.”

Uudet pelit todennäköisesti ajavat Nintendon suunnitelmia

On houkuttelevaa ajatella Nintendon suunnitelmia vastauksena Microsoftin ja Sonyn uuden sukupolven konsolilaitteistojen äskettäiseen lanseeraukseen. Analyytikoiden mielestä Nintendon päätös uuden konsolin julkaisemisesta johtuu todennäköisesti enemmän uusista peleistä. ”Tulevat ensimmäisen osapuolen isot pelijulkaisut näyttävät hyvältä mahdollisuudelta esitellä päivitetty versio”, sanoi Harding-Rolls. ”Niin jos Villin hengitys 2 hittejä esimerkiksi vuoden 2021 lopussa (iso jos). ” Legend of Zelda: Villin hengitys oli keskeinen julkaisunimi alkuperäiselle Switchille. Nintendolla olisi järkevää toistaa tämä temppu jatko-osan kanssa, josta ilmoitettiin E3 2019: ssä. ”Nintendo ei” tarvitse ”uutta mallia, koska nykyinen Switch myy niin hyvin.” Toto ajattelee kuitenkin, että kolmannen osapuolen pelituki todennäköisesti ajaa uuden Switch-mallin lanseerausta. ”Nintendo tarvitsee kolmannen osapuolen tukea ja sen on varmistettava, että Switchin ja Sonyn ja Microsoftin seuraavan sukupolven konsolien välinen tekninen kuilu ei tee liian vaikeaksi luoda portteja Switchille.” Nintendo Switch tarjoaa alle teraflopin raakaa GPU-suorituskykyä, kun taas Microsoftin Xbox Series X toimittaa 12 teraflopia. Uuden sukupolven konsolit tukevat myös uusia grafiikkaominaisuuksia, kuten säteiden jäljitystä. Parannettu kolmannen osapuolen pelituki on tärkeä syy Switchin menestykseen. Nintendon presidentti Shuntaro Furukawa mainitsi 5. marraskuuta 2020 järjestetyssä sijoittajapuhelussa kolmansien osapuolten tuen tärkeänä keinona tarjota pelaajille ”monia pelilajeja, joita emme voi tehdä yksin”. Hän jatkoi sanoen ”haluamme Nintendo Switchin olevan foorumi, jolla [both first-party and third-party games] voi edelleen myydä hyvin. ”

Uusi Nintendo-konsoli ei välttämättä ole ” Switch Pro ”

Nintendon fanit odottavat suurelta osin, että yhtiön seuraava konsoli on päivitetyn version nykyisestä Switchistä, mutta kaikki eivät ole samaa mieltä siitä, että se on Nintendon suunta. ”On syytä huomata, että nykyistä lippulaivakytkintä on jo parannettu paremmalla CPU: lla ja paristojen kestolla (sama kuin Lite: ssä)”, Harding-Rolls sanoi. ”En usko, että se on itsestäänselvyys, jos jotain saapuu, että se korvaa nykyisen lippulaivan.”

Valokuvaajan poika, 11-vuotias Ansel, pelaa Fortniteä, mukana Travis Scott Presents: Astronomical Nintendo Switchillä.

Pachter on myös epävarma Nintendon sijainnista sanomalla ”Odotan heidän jatkavan sekä premium- että Lite-version tuottamista, joten kukaan arvaa, onko Pro-malli asteittainen vai korvaaeko se ydinkytkimen.” Tämä epävarmuus tarkoittaa monenlaisia ​​mahdollisuuksia. Fanit näyttävät keskittyvän Switch Proon, joka tukee 4K: ta ja parantaa suorituskykyä merkittävästi uudempien Nvidia-laitteistojen, kuten uuden Nvidia Tegra T194 -piirin avulla. Mikään uskottava huhu ei kuitenkaan ole osoittanut, että tämä on totta, ja nykyisten Switch-mallien vahva myynti viittaa siihen, että suorituskyvyn valtava harppaus ei ole tarpeen. Uuden mallin ei ole vaikea lisätä ”joitain parannettuja ominaisuuksia”, sanoi Harding-Rolls, joka totesi myös, että ”nämä eivät välttämättä liity parempaan grafiikkaan – ne voivat liittyä näyttöön tai johonkin muuhun”. Fanit, joilla on toivoa uudesta Nintendo-konsolista, voivat olla varmoja siitä, että yksi on parhaillaan ja todennäköisesti saapuu viimeistään vuoden 2022 alkuun – mutta konsoli ei ehkä tasaa kokemusta kaikin tavoin.