Skip to content

Tylsän taivaan korvaaminen Photoshop Elements -sovelluksessa

17 de heinäkuu de 2021

Saamme usein kuvia, joissa taivas on tylsää tai pesty. Tämä on loistava tilaisuus käyttää valokuvien muokkausohjelmistoa taivaan korvaamiseksi kuvassasi. Aina kun olet ulkona mukavalla päivällä, yritä muistaa napsauttaa muutama kuva erityyppisistä taivasta juuri tähän tarkoitukseen. Tässä opetusohjelmassa voit kuitenkin käyttää pari valokuvaa. Olemme käyttäneet Photoshop Elements 2.0: ta koko tämän opetusohjelman, vaikka se voidaan tehdä myös Photoshopissa. Saatat pystyä seuraamaan myös muita valokuvien muokkausohjelmia käyttämällä joitain muutoksia vaiheisiin. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja tallenna alla oleva kuva tietokoneellesi ja jatka sitten seuraavalle sivulle.

Paremman Sky-kuvan saaminen

Sinun on myös tallennettava yllä oleva kuva tietokoneellesi. Avaa molemmat kuvat joko Photoshopissa tai Photoshop Elementsissä ja aloita opetusohjelma.

 1. Ensinnäkin haluamme varmistaa, että säilytämme alkuperäisen kuvan, joten aktivoi t36-badsky.jpg -kuva, siirry Tiedosto> Tallenna nimellä ja tallenna kopio nimellä newsky.jpg.
 2. Käytä taikasauvatyökalua ja napsauta kuvan taivaan aluetta. Tämä ei valitse koko taivasta, mutta se on ok. Siirry seuraavaksi Valitse> Samankaltainen. Tämän pitäisi lisätä loput taivaan alueesta valintaan.
 3. Varmista, että tasopalettisi on näkyvissä. Mene Ikkuna> Tasot jos se ei ole. Kaksoisnapsauta kerrosten paletissa taustakerrosta. Tämä muuntaa taustan tasoksi ja pyytää sinua antamaan tason nimen. Voit nimetä sen Ihmiset ja napsauta OK.
 4. Nyt taivas on edelleen valittava, jotta voit painaa poistaa näppäimistöllä poistaaksesi tylsän taivaan.
 5. Siirry t36-substitskysky.jpg-kuvaan ja paina Ctrl-A valitse sitten kaikki Ctrl-C kopioida.
 6. Aktivoi newsky.jpg-kuva ja paina Ctrl-V liittää.
 7. Taivas peittää nyt ihmiset, koska se on uudella kerroksella ihmisten yläpuolella. Siirry kerrosten palettiin ja vedä taivakerros ihmisten alle. Voit kaksoisnapsauttaa tekstiä Kerros 1 ja nimeä tämä uudelleen Taivas myös.

Uusi taivas tarvitsee säätämistä

Tässä on uusi taivaamme, mutta se näyttää liian fakilta

Suurin osa työstämme on tehty ja voimme pysähtyä tähän, mutta on joitain asioita, joista emme pidä kuvassa kuten se on nyt. Ensinnäkin on joitain ilmeisiä reunapikseleitä, jotka eivät sekoita hyvin oikealla puolella olevien tummien hiusten ympärillä. Taivas tummentaa kuvaa liian paljon ja kaiken kaikkiaan se näyttää vain väärennöltä. Katsotaanpa, mitä voimme tehdä sen parantamiseksi …

Säätökerroksen lisääminen

Säätökerroksen naamio

Jos olet joskus havainnut taivasta, olet ehkä huomannut, että sininen väri on vaaleampi, mitä lähempänä horisonttia ja taivas tummenee kauemmas horisontista. Taivaallisen valokuvani kuvaustavan vuoksi et näe tätä vaikutusta kuvassa. Luomme tämän vaikutuksen säätökerrosmaskilla.

 • Napsauta kerrosten paletissa Taivas ja napsauta sitten uusi säätötasopainike (puolikas musta / puolivalkoinen ympyrä kerrosten paletin alaosassa) ja lisää sävyn / kylläisyyden säätökerros. Kun Hue / Saturation-valintaikkuna tulee näkyviin, napsauta vain OK toistaiseksi muuttamatta asetuksia.
 • Huomaa kerrosten paletissa uudella säätötasolla on toinen pikkukuva Hue / Saturation-pikkukuvan oikealla puolella. Tämä on säätökerroksen naamio.

Gradientin valinta maskille

Liukuvalinnat

 • Napsauta suoraan maskin pikkukuvaa aktivoidaksesi sen. Valitse työkaluruudusta Liukuvärityökalu (G).
 • vuonna Asetukset-palkki, Valitse mustasta valkoiseen kaltevuuden esiasetusja lineaarisen kaltevuuden kuvake. Tilan tulisi olla normaalia, peittävyys 100%, käänteinen tarkastamaton, dither ja avoimuus tarkastettu.

Liukuvärin muokkaaminen

Liukuvärin muokkaaminen.

 • Napsauta nyt suoraan kaltevuus valintapalkissa tuodaksesi kaltevuuseditorin esiin. Aiomme tehdä pienen muutoksen kaltevuuteen.
 • Kaksoisnapsauta kaltevuuseditorissa vasen alakulma kaltevuuden esikatselussa.

20%: n kirkkauden asettaminen.

 • Muuta värivalitsimen HSB-osassa B-arvoksi 20% vaihtaa musta tummanharmaaksi.
 • Klikkaus OK pois värivalitsimesta ja OK pois kaltevuuseditorista.

Gradientin käyttäminen peittämään säätötaso

Säätökerroksen uusi kaltevuusmaski

 • Napsauta nyt aivan taivaan huipulla, paina vaihtonäppäinja vedä suoraan alas. Vapauta hiiren painike aivan tytön pään yläosassa.
 • Tasojen paletin maskin pikkukuvan pitäisi näyttää tämä liukuväritäyttö nyt, vaikka kuva ei olisi muuttunut.

Sävyn ja värikylläisyyden säätäminen

Hue / Saturation Settings

Lisäämällä kerrosmaski voimme soveltaa säätöä enemmän joillakin alueilla ja vähemmän joillakin alueilla. Jos naamio on musta, säätö ei vaikuta kerrokseen ollenkaan. Jos naamio on valkoinen, säätö näkyy 100%.

 • Kaksoisnapsauta nyt tavallisen tason pikkukuva Hue / Saturation-säätötasolle, jolloin Hue / Saturation-valintaikkuna avautuu. Vedä Hue-liukusäädin kohtaan -20, Kylläisyys – +30ja keveys +80 ja huomaa kuinka taivas muuttuu liu’uttaessa. Katso, kuinka taivaan alaosaan vaikuttaa enemmän kuin yläosaan?
 • Napsauta näitä arvoja OK Sävy / Kylläisyys-valintaikkunaan.

Lopputulos

Lopputulos!

Huomaa, että tummien hiusten ympärillä on vähemmän reunoja ja taivas näyttää realistisemmalta. (Voit myös käyttää tätä tekniikkaa erittäin epärealistisen ”ulkomaalaisen” taivasefektin luomiseen, mutta alkuperäiseen kuvaan sulautuminen olisi vaikeampi.) Nyt on vain yksi pieni säätö, jonka teemme tähän kuvaan.

 • Klikkaa ihmiset kerrosja lisää a Tasot säätökerros. Vedä tasot-valintaikkunassa histogrammin alapuolella olevaa valkoista kolmiota vasemmalle, kunnes oikeanpuoleinen tulotaso lukee 230. Tämä kirkastaa kuvaa hieman.

Siinä se … Olemme tyytyväisiä uuteen taivaaseen ja toivomme oppineesi jotain tästä opetusohjelmasta!