Skip to content

Ulkoinen Xbox One -kiintolevyopas

29 de kesäkuu de 2021

Xbox One / PS4 – sukupolven pelijärjestelmien keskeinen piirre on, että voit asentaa jokaisen pelin kiintolevylle. Valitettavasti, koska kaikki pelit ovat Blu-Ray-levyillä, lisäksi niillä on massiivisia päivityksiä ja DLC: itä, yksi peli voi viedä 40-60 + Gt pienestä 500 Gt: n sisäisestä kiintolevystä (josta alle 400 Gt on todella hyödyllinen sinulle). Tämä tarkoittaa, että tila loppuu todella nopeasti. Meille onneksi meillä on vaihtoehtoja. Se tarkoittaa hieman enemmän rahaa, mutta olet siitä kiitollinen pitkällä aikavälillä. PS4: ssä voit vaihtaa sisäisen kiintolevyn helposti. Xbox Onessa et voi vaihtaa kiintolevyä uuteen, mutta voit tehdä jotain vielä parempaa – käytä ylimääräistä ulkoista kiintolevyä. Tämä tarkoittaa, että sinun on käytettävä 500 Gt: n sisäistä asemaa ja jopa kaksi muuta ulkoista USB-kiintolevyä, joissa on niin monta teratavua tallennustilaa kuin sinulla on varaa pitää kaikki pelisi. Pelkästään ennätykseksi PS4 ei salli pelien asentamista ulkoisille kiintolevyille.

Vaatimukset

Xbox Onella on laaja valikoima ulkoisten kiintolevyjen vaihtoehtoja. Voit käyttää mitä tahansa kiintolevyä, joka on

  1. USB 3.0,
  2. Vähintään 256 Gt ja
  3. Vähintään 5400 rpm.

Sieltä kaikki tuotemerkit ja mitat toimivat. Nopeampi lukunopeus ja suurempi kapasiteetti maksavat tietysti enemmän. Puolijohdeasemat voivat tarjota parhaan suorituskyvyn, mutta ne maksavat enemmän. Voit saada kunnollisen 5400 rpm: n 1 Tt: n ulkoisen USB 3.0 -kiintolevyn noin 60 dollaria.

Suositukset

  • Käytämme Toshiba 1TB -kiintolevyä, eikä meillä ole ollut mitään ongelmia.
  • Microsoft on suositellut Seagate-asemia kuten 2 Tt -asemaa.

Kaikki vaatimukset täyttävä asema toimii.

Ulkoisen kiintolevyn käyttäminen Xbox Onen kanssa

Ulkoisen kiintolevyn käyttö on yllättävän yksinkertaista. Ne ovat USB-virralla, joten niitä ei tarvitse kytkeä ilmastointipistorasiaan tai mihinkään. Liitä vain USB-kaapeli Xbox One -laitteen takana olevaan USB-porttiin, ja olet valmis lähtemään. Sinun on alustettava asema, ennen kuin voit käyttää sitä peleissä, mutta Xbox ONE tekee sen puolestasi. Asemat ovat yleensä hyvin pieniä, joten työnnä ne vain jonnekin pois tieltä (mutta yritä antaa heille paljon ilmanvaihtoa, koska ne voivat kuumentua).

Parannettu suorituskyky

Tässä on jotain mielenkiintoista ulkoisen kiintolevyn käytössä Xbox Onessa – se voi todella ladata pelejä nopeammin kuin sisäinen asema, koska se voi siirtää tietoja nopeammin. Yksinkertaisesti sanottuna, sama 5400 rpm -nopeus, jota sisäinen asema käyttää, lataat pelejä todella nopeammin ulkoisesta asemasta. Valitse 7200 rpm: n ulkoinen asema tai SSD-asema, ja pelit voivat latautua vielä nopeammin. Puhumme monta sekuntia nopeammista latausaikoista.

Tarvitsetko todella ulkoista kiintolevyä?

Vaikka ulkoisen kiintolevyn käytöllä on varmasti etuja Xbox Onen kanssa, älä ymmärrä väärin ja ajattele sen olevan välttämättömyys tai vaatimus tai mikä tahansa. Harkitse mitä pelejä haluat pelata ja kuinka monta, ja päättää siitä, tarvitsetko ulkoisen aseman. Emme olisi koskaan päässeet Xbox One -elämän kahden ensimmäisen vuoden läpi ilman ulkoista asemaa, mutta useimmat ihmiset eivät aio pelata kymmeniä pelejä muutamassa kuukaudessa. Silti täytät sisäisen kiintolevyn vain peleillä, joissa on kultaisia ​​pelejä, jonkin ajan kuluttua, joten ulkoisen kiintolevyn tutkiminen ei ole huono idea.

Bottom Line

Voit varmasti tulla toimeen 500 Gt: n sisäisen aseman avulla poistamalla vanhat pelit ja asentamalla ne uudelleen, kun haluat pelata niitä, mutta jos sinun on ladattava suuret pelit uudelleen, se voi olla todellinen tuska Internet-nopeudestasi riippuen.