Skip to content

Ultimate Guide for Alexa for Kids

19 de maaliskuu de 2021

Echo Dot Kids Edition- ja Alexa for kids -palvelujen avulla lapset voivat soittaa musiikkia, tutkia taitoja, kuunnella tarinoita, esittää kysymyksiä, soittaa ja paljon muuta, aivan kuten aikuiset tavallisissa Alexa-yhteensopivissa laitteissa. Tässä ovat Echo Dot Kids Edition -ominaisuuden ominaisuudet sekä tämän lapsiystävällisen virtuaaliassistentin mahdolliset haitat.

Echo Dot Kids Editionin ominaisuudet

Lasten Echo Dot on melko samanlainen kuin tavallinen Echo Dot. Se on kiekon muotoinen kaiutin, joka voi muodostaa yhteyden Wi-Fi- ja Bluetooth-laitteisiin, ja siinä on kevyt rengas, joka antaa tietoa laitteen tilasta tai ilmoituksista.

Se sisältää samat painikkeet äänenvoimakkuudelle ja mikrofonille sekä toimintopainikkeen Alexan aktivoimiseksi. Aivan kuten muutkin Echo-laitteet, Alexa lapsille vastaa kysymyksiin ajasta, säästä tai yleisistä tiedoista. soittaa puheluita; soita musiikkia; Kerro vitsejä; ja toimi sisäpuhelimena muiden kotisi Alexa-yhteensopivien laitteiden kanssa.

Echo Dot -mallin ja lasten version välillä on kuitenkin joitain merkittäviä eroja. Seuraavassa on useita Echo Dot Kids Editionin ainutlaatuisia ominaisuuksia.

  • Design: Se on värikäs muotoilu; lasten versio on tällä hetkellä kirkkaan sinisillä tai sateenkaariraidoilla.
  • Mikrofonit: Se sisältää seitsemän mikrofonia verrattuna vain neljään tavallisessa Echo Dot -puhelimessa.
  • Sisältö: Se tarjoaa lapsiystävällistä sisältöä, kuten ikään sopivia vastauksia, tarinoita ja musiikkia.
  • Suodattimet ja suojavarusteet: Alexa suodattaa kaikki selkeät sanoitukset Amazon Musicista ja poistaa käytöstä vakio-ominaisuudet, kuten ostot, uutiset ja aikuisille suunnatut vastaukset.

Alexa for kids sisältää myös vuoden FreeTime Unlimitedin, joka tarjoaa korkealaatuista, ikään sopivaa sisältöä. Lapsilukko tarjoaa pääsyn hallintapaneeliin, jonka avulla voit tarkastella toimintaa, lisätä suodattimia ja asettaa aikarajoja. Voit esimerkiksi asettaa sen niin, että Alexa ei vastaa nukkumaanmenoon ja aamuun estääkseen pieniä yökyöpeleitä pyytämästä lisää tarinoita ja vitsejä.

Tietosuojaongelmat lapsille tarkoitetun kaikupisteen kanssa

Vaikka lasten Echo Dot sisältää lukuisia sisäänrakennettuja suojavarusteita pienimmille perheenjäsenillesi, päivän päätteeksi se on silti älykäs kaiutin, jonka class = ”comp mntl-sc-block mntl-sc-block-html”> A lastensuojelu- ja yksityisyydensuojaryhmien koalitio on valittanut Echo Dot Kids Editionista FTC: lle. Ryhmä haluaa, että virasto tutkii laitteen ja listaa useita ongelmia ja huolenaiheita, mukaan lukien seuraavat:

  • Kerättyjen tietojen tarkastelu on haastavaa, koska vanhempien on käytävä läpi kaikki äänitallenteet ilman mahdollisuutta etsiä tai suodattaa class = ”comp notas mntl-sc-block tech-sc-block-callout mntl-sc-block-callout mntl esto ”>

    Voit tarkastella täydellistä luetteloa mainituista ongelmista tai FTC-valituksen käymällä osoitteessa echokidsprivacy.com.

Kaiken kaikkiaan Amazon Echo Dot Kids Edition tarjoaa korkealaatuista, lapsiystävällistä sisältöä, jossa on sisäänrakennetut ohjaimet ja ominaisuudet sekä hauska muotoilu. Vanhempien tulisi kuitenkin seurata lasten käyttöä laitteessa, koska luontainen potentiaali on suurille määrille class = ”comp js-scads-inline-content mntl-block”>