Skip to content

Uuden käynnistyssektorin kirjoittaminen Windows-osioon

20 de maaliskuu de 2021

Jos osion käynnistyssektori vioittuu tai määritetään väärin jollakin tavalla, Windows ei voi käynnistää kunnolla, joten BOOTMGR: n kaltaisen virheen puuttuminen puuttuu hyvin käynnistysprosessissa.

Ratkaisu vioittuneelle osion käynnistyssektorille on korvata se uudella, oikein määritetyllä lohkolla bootrec komento, suhteellisen helppo prosessi, jonka kuka tahansa voi tehdä.

Seuraavat ohjeet koskevat vain Windows 10, Windows 8, Windows 7 ja Windows Vista. Käynnistyssektoriongelmia esiintyy myös Windows XP: ssä, mutta ratkaisuun liittyy erilainen prosessi.

Uuden osion käynnistyssektorin kirjoittaminen Windows 10, 8, 7 tai Vistassa

 1. Käynnistä Käynnistyksen lisäasetukset (Windows 10 ja 8) tai Järjestelmän palautusasetukset (Windows 7 ja Vista).

 2. Avaa komentokehote.

  Käynnistyksen lisäasetukset ja Järjestelmän palautusasetukset -valikoista saatavana oleva komentokehote on samanlainen kuin Windowsin sisällä ja toimii hyvin samalla tavalla käyttöjärjestelmien välillä.

 3. Kirjoita kehotteessa käynnistyskomento alla olevan kuvan mukaisesti ja paina sitten Tulla sisään.

  bootrec /fixboot

  data-type = ”code”>

  Käynnistyskomento kirjoittaa uuden osion käynnistyssektorin nykyiseen järjestelmäosioon. Kaikki osion käynnistyssektorin kokoonpanoon tai vioittumiseen liittyvät ongelmat on nyt korjattu.

  Sinun pitäisi nähdä seuraava viesti komentorivillä:

  The operation completed successfully.

 4. Käynnistä tietokone uudelleen painamalla Ctrl-Alt-Del tai manuaalisesti nollaus- tai virtapainikkeella. Riippuen käynnistysasetusten lisäasetuksista tai järjestelmän palautusasetuksista, sinun on ehkä poistettava levy tai flash-asema ennen uudelleenkäynnistystä.

Olettaen, että osion käynnistyssektoriongelma oli ainoa ongelma, Windowsin pitäisi käynnistyä normaalisti nyt. Jos ei, jatka havaitsemiesi ongelmien vianmääritystä, jotka estävät Windowsin käynnistymisen normaalisti.