Skip to content

Uuden osion käynnistyssektorin kirjoittaminen Windows XP: lle

26 de kesäkuu de 2021

Kun osion käynnistyssektori on pahasti vahingoittunut tai sitä ei voi lukea, kirjoita uusi osion käynnistyssektori Windows XP -järjestelmään fixboot-komennolla. Fixboot on saatavilla palautuskonsolissa. Tämä on tarpeen, kun osion käynnistyssektori on vioittunut viruksen tai vaurion vuoksi tai on epävakaa kokoonpanon ongelmien ansiosta. Uuden osion käynnistyssektorin kirjoittaminen Windows XP -järjestelmäosiolle kestää alle 15 minuuttia.

Tässä on ohjeet Fixbootin käyttämiseen

Sinun on annettava Windows XP -palautuskonsoli. Palautuskonsoli on Windows XP: n edistynyt diagnostiikkatila, jossa on erikoistyökaluja, joiden avulla voit kirjoittaa uuden osion käynnistyssektorin Windows XP: n järjestelmäosioon. Näin pääset palautuskonsoliin ja kirjoitat uuden osion käynnistyssektorin, joka korjaa vioittuneen tai epävakaan osion käynnistyssektorin Windows XP: ssä.

  1. Käynnistä tietokone Windows XP: n CD-levyltä asettamalla CD-levy asemaan ja painamalla mikävain avain kun näet Paina mitä tahansa näppäintä käynnistääksesi CD-levyltä.
  2. Odota, kun Windows XP aloittaa asennusprosessin. Älä paina toimintonäppäintä, vaikka sinua kehotettaisiin tekemään niin.
  3. Lehdistö R kun näet Windows XP Professional -asennus -näyttö siirtyäksesi palautuskonsoliin.
  4. Valitse Windows-asennus. Sinulla on todennäköisesti vain yksi.
  5. Anna järjestelmänvalvojan salasana.
  6. Kun saavut komentoriville, kirjoita seuraava komento ja paina sitten Tulla sisään.
    1. fixboot
  7. Fixboot-apuohjelma kirjoittaa uuden osion käynnistyssektorin nykyiseen järjestelmäosioon. Tämä korjaa kaikki osion käynnistyssektorin mahdolliset vioittumiset ja kumoaa kaikki ongelmien aiheuttavat osion käynnistyssektorin kokoonpanot.
  8. Ota Windows XP: n CD-levy, kirjoita poistua, ja paina sitten Tulla sisään Käynnistä tietokone uudelleen.

Olettaen, että korruptoitunut tai epävakaa osion käynnistyssektori oli ainoa ongelmasi, Windows XP: n pitäisi käynnistyä normaalisti.