Skip to content

Uudet Apple AirPods 3 ja Pro 2: hinta, julkaisupäivä, tiedot, uutiset ja huhut

19 de maaliskuu de 2021

Applella on aina muutama temppu ylöspäin hihassaan, ja sen erittäin suositut AirPodit eivät ole poikkeus. Se on kaikki oletuksia tässä vaiheessa, mutta tässä on mitä tiedämme. Aloita säästäminen penniäsi!

Milloin AirPods 3 tai AirPods Pro 2 julkaistaan?

Kaikki on edelleen huhuvaiheessa, mutta teollisuus kiertää vuoden 203 kolmannella vuosineljänneksellä AirPods 3: lla ja syksyllä 2021 AirPods Pro 2: lla. Muut huhut julkaisevat AirPods Pro 2 -julkaisun aikaisemmin, huhtikuussa 2021, mutta sitä ei ole vahvistettu.

Ming-Chi Kuo, arvostettu ja useammin kuin ei-kohdennettu Apple-analyytikko, sanoo, että kolmannen sukupolven AirPodit tulevat todennäköisesti massatuotantoon joskus heinä-syyskuun 2021 välisenä aikana.

Panostamme julkaisupäivään

Olemme Ming-Chi Kuon kanssa. Uskomme, että kolmannen sukupolven versio ilmestyy Q3 2021: ssä seuraavalla Pro-versiolla.

Hinta: Kuinka paljon uusia AirPodeja on?

Myös tästä on keskusteltava. Tällä hetkellä AirPodien hinta on 159 dollaria ja AirPods Pro myy 249 dollaria. Jos AirPods 3: sta on useita versioita, odota samanlaista hintaluokkaa, kun perusmalli on noin 150 dollaria, kun kuluttajat maksavat noin 50 dollaria langattomasta latauskotelosta.

Jotkut ihmiset ajattelevat, että AirPods 3 on Pro: n uudempi versio, mikä osoittaisi, että ne hinnoitellaan alueen yläosassa ja kutsutaan AirPods Pro 2: ksi.

On mahdollista, että Apple sallii kuluttajien ostaa uudet AirPodit korottomalla maksusuunnitelmalla Apple Card -luottokorttinsa kautta, kuten voit nykyisen AirPods-kokoonpanon kanssa.

Onko ennakkotilauksia saatavilla uusille AirPod-laitteille?

Ei. Näin ei tapahdu, ennen kuin Apple antaa virallisen ilmoituksen uuden version olemassaolosta, joten pidä silmällä seuraavaa Apple-tapahtumaa.

Tavallinen tapa on ilmoittaa uusi tuote, asettaa se sitten nopeasti ennakkotilattavaksi ja saada tuote tosiasiallisesti markkinoille pian sen jälkeen.

Viimeisimmät uutiset Apple AirPodsista

Voit saada lisää Smart & Connected Life -uutisia Lifewirelta kaikenlaisista aiheista. Tässä on joitain muita huhuja Applen päivityksestä AirPods-tuotelinjaansa.

Huhut uusista ominaisuuksista

Miksi esitellä uusi tuote, jos se on aivan kuin vanha? Applen turhautuminen markkinointipelissä; ne tarjoavat ehdottomasti uusia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu kokonaisille nykyisille AirPods-käyttäjille kaupankäyntiin. Bloomberg ilmoittaa, että AirPods Pro 2 näyttää muotoilultaan samanlaisemmalta kuin Amazon Echo Bud ja Samsung Galaxy Buds Plus.

Mielenkiintoisempaa: Katso Yhdysvaltojen patenttiviraston Applelta tekemä hakemus, johon sisältyy orientaatiotietojen kerääminen. Patentti on kuvattu nimellä ”Langaton korvanappijärjestelmä, jossa on asennon tunnistus”. Kuulostaa siltä, ​​että Apple pyrkii saamaan suuremman osuuden terveys- ja kunto-markkinoista seuraavalla AirPod-kierroksella.

Useita kuukausia myöhemmin paljastettu on toinen patentti, jossa mainitaan panoksen havaitseminen. Asiakirjan mukaan AirPods Pro voidaan ”konfiguroida havaitsemaan tulot ja muuttamaan puettavan audiolaitteen toimintaa tulojen mukaisesti”. Esimerkki on, kun käyttäjä koskettaa kehon pintaa, kuten ihoa tai kasvoja, tai napsauttaa hampaita tai kieltä ohjaamaan toistoa. Aika siistiä!

Tässä on mitä muuta olemme kuulleet:

Apple AirPods 3 -ominaisuudet

Kukaan ei puhu hiki- tai vedenkestävyydestä, joten älä odota, että tuotelinjan alaosa urheilisi kumpaakaan näistä ominaisuuksista. Voi kuitenkin olla muutama tällainen ominaisuus, joka tekisi päivityksen uuteen versioon sen arvoista.

  • Lyhyemmät varret (joten AirPod-tietokoneesi eivät ole niin ilmeisiä kaikissa niissä Zoom-puheluissa.)
  • Ulkoasu ja tunne samanlainen kuin nykyinen AirPods Pro.
  • Vaihdettavat kumityynyt.
  • Parempi akun käyttöikä.

Teknoliyon mukaan sinun ei pitäisi etsiä melunvaimennusominaisuuksia tässä versiossa. Uudempi raportti ei ole niin nopea hylätä sitä. Meidän on vain odotettava ja katsottava.

Apple AirPods Pro 2 -ominaisuudet

Jos pudotat useita satoja dollareita parille pienillä nappikuulokkeilla, niiden on parempi olla jokaisen sentin arvoinen. Kuulemiemme tietojen mukaan AirPods Prod 2 tuottaa seuraavat:

  • Ei varret lainkaan ja pyöristetty muotoilu.
  • Parempi akun käyttöikä.
  • Gyroskoopit ja kiihtyvyysmittarit kehon suunnan ja liikkeen mittaamiseen. (Tämä seuraa Apple Fitness +: n tuloa.)
  • Vaihdettavat korvakärjet.

AirPods 3: n tekniset tiedot ja laitteistotiedot

Myös uusien AirPod-laitteiden sisäistä toimintaa tulisi parantaa. Odottaa:

  • Uusi siru (H2) molemmille malleille.
  • Päivitetty akku ja lataus.

Hei, lisää tämä sivu kirjanmerkkeihin! Valvomme Applen uutisia ja huhuja päivittäin ja päivitämme tämän artikkelin, kun löydämme jotain jakamisen arvoista.